Ετικέτες

,

Febrouary

Ο δεύτερος μήνας του 2012 μας υποδέχεται με ένα απομονωμένο και γεμάτο ενδοσκόπηση 7. Ένας μήνας που θα έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε και να μελετήσουμε «εσώτερες» πτυχές της ζωής μας που μπορεί μέχρι τώρα να μη μας είχαν απασχολήσει. Ίσως νιώσουμε την ανάγκη να απομονωθούμε και να αξιολογήσουμε που βρισκόμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε. Θα αναζητήσουμε να μελετήσουμε σε βάθος τις αλλαγές, οι οποίες μας «αγγίζουν» λόγω της παγκόσμιας χρονιάς 5 και να αναλύσουμε τι θέλουμε , τι χρειαζόμαστε και τι όχι. Μη ζητήσετε να επισπεύσετε τα γεγονότα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αναζητήστε την χαλάρωση και την ηρεμία όσο περισσότερο μπορείτε. Σαν μήνας φέρνει υπερένταση και συναισθηματική φόρτιση , οπότε φροντίστε όσο μπορείτε την ψυχική και σωματική σας υγεία.
Ιδανικός μήνας για να μελετήσετε και να εξετάσετε σχέδια και ιδέες για τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά με την προοπτική την τελική απόφαση να την πάρετε τον επόμενο μήνα – Μάρτιο – έτσι ώστε να υλοποιήσετε και να κινηθείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα.
Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι ο 7, είναι ο αριθμός του πνεύματος και συνδέεται απόλυτα με το Θείο. Επομένως ίσως να εντοπίσετε μέσα σας, μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στάσης ζωής, έτσι ώστε μέσα από αυτή σας την αλλαγή να εξελιχθείτε. Αυτή η τάση θα μας επηρεάσει και σε κοινωνικό επίπεδο αλλά ίσως και να επιφέρει μακροπρόθεσμα πρόοδο και εξέλιξη στην στασιμότητα αυτή. Πιθανόν να θελήσετε να μελετήσετε βιβλία ή άρθρα εναλλακτικών επιστημών ή ακόμα και να παρακολουθήσετε σεμινάρια μεταφυσικής, εναλλακτικών θεραπειών βρίσκοντας μέσα από εκεί την ηρεμία και γαλήνη που αναζητάτε.
Μήνας που πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη ,ο καθένας ξεχωριστά και μοναχικά να κάνουμε την προσωπική μας ανασκόπηση και να «πετάξουμε» τα παράσιτα από την καθημερινότητα μας.
Ας δούμε όμως και πιο αναλυτικά κάποιες σημαντικές ημέρες του μήνα:

2 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Αντίθεση Άρη – Αφροδίτης )
Ημέρα 9 : Ημέρα με έντονη ψυχολογική φόρτιση, καλούμαστε να ολοκληρώσουμε ή και να τελειώσουμε δραστηριότητες και καταστάσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Υπάρχει πιθανότητα απωλειών ,χρημάτων πραγμάτων ή και εγγράφων. Γι ‘αυτό φανείτε προσεχτικοί! Προτιμότερο είναι να μην ξεκινήσετε τίποτα νέο και να δώσετε βάση περισσότερο στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Δείξτε επίσης προσοχή στον τομέα των προσωπικών σχέσεων γιατί πιθανόν να υπάρχουν αστάθειες, αντιθέσεις και συγκρούσεις λόγω του 2.

4 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Ποσειδώνας στους Ιχθείς)
Ημέρα 11/2 : Ημέρα συνεργασίας, συντροφικότητας αλλά και ημέρα καθυστερήσεων και αστάθειας σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ιδανική για να «πιάσετε» το νόημα των πραγμάτων που συμβαίνουν και να δείτε την κατάληξη τους ή απλά την πορεία τους. Με τον 11 ως Κύριο αριθμό, η διαίσθηση και η ονειροπόληση είναι σε πρώτο πλάνο και μας βοηθούν να δούμε πίσω από τις «κουρτίνες» το νόημα των καταστάσεων . Η έμπνευση σε συνδυασμό με τον οραματισμό και την ευαισθησία τονίζονται, ενώ με το 4 στην ημερομηνία έχουμε τη δυνατότητα να γειώσουμε τα όνειρα μας.

6 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Αφροδίτη στη μοίρα έξαρσής της)
Ημέρα 4 : Ιδανική ημέρα προγραμματισμού και οργάνωσης. Καλούμαστε να βάλουμε σε τάξη ότι είναι ανάστατο και να οριοθετήσουμε τις δυνατότητες μας. Επίσης καλούμαστε να βάλουμε όρια όχι μόνο σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους άλλους. Ο 13 σαν Καρμικός αριθμός που είναι μας τονίζει «όλα ή τίποτα». Δίνει την τάση να πορευόμαστε για λογαριασμό άλλων και με τον 6 στην ημερομηνία θα κληθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μέσα στις σχέσεις. Ο αριθμός της αγάπης (6) θα μας κάνει ευάλωτους και πιθανόν θύματα εκμετάλλευσης αν δεν δηλώσουμε τις ανάγκες μας.

7 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Ιδιομοιρία Ερμή και Πανσελήνου στον Υδροχόο)
Ημέρα 5 : Μια ημέρα αλλαγών , ταξιδιών και εμπλουτισμό σε γνώσεις με αέρα ανανέωσης και ίσως και εξέλιξης σε γεγονότα και καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Ο 5 μας δίνει ενέργεια και την περιέργεια επίσης να τολμήσουμε δραστηριότητες και κινήσεις που μέχρι τώρα ίσως και να μην τα είχαμε σκεφτεί! Μας διακατέχει μια ζωηρότητα και ίσως νιώσουμε ότι θα πρέπει να μετριάσουμε τα πάθη μας , λόγω του 14 για να αποφύγουμε προβληματικές καταστάσεις. Το 7 από την ημερομηνία , μας ωθεί στην ανάλυση και την μελέτη των δεδομένων που έχουμε στα χέρια μας και με την διορατικότητα του , να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

8 Φεβρουαρίου ( Αστρολογική προσέγγιση Αφροδίτη στον Κριό)
Ημέρα 6 : Ιδανική ημέρα για να εκφράσουμε την αγάπη μας και γενικά τα συναισθήματα μας στα αγαπημένα πρόσωπα , μιας και κύρια επιρροή της ημέρας είναι οι σχέσεις. Δείξτε μόνο προσοχή στις υπερβολές στον ερωτικό τομέα , ίσως λειτουργήσετε με παρορμητισμό και αυτό να καταλήξει εις βάρος σας. Μην ξεχνάμε ότι το 15 είναι Καρμικός αριθμός, οπότε αν δεν προσέξουμε είτε στα συναισθηματικά , είτε στα οικονομικά μας , κινδυνεύουμε να έχουμε ανατροπές στα σχέδια μας. Το 8 από την ημερομηνία , επιβεβαιώνει την προσοχή που πρέπει να δείξουμε στα έξοδα.

14 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Σύνοδο Ερμή & Ποσειδώνα στους Ιχθείς)
Ημέρα 3 : Μια ημέρα γεμάτη έμπνευση , δημιουργία, επικοινωνία και ότι έχει σχέση με καλλιτεχνικές ασχολίες. Οι επαφές με φίλους ευνοούνται και ίσως φτάσουμε να χάσουμε τον έλεγχο του χρόνου με παρέες και συζητήσεις. Η έκφραση της αλήθειας μας , λόγω του 21, μας ωθεί να εκφράσουμε συναισθήματα και σε συνδυασμό με το 14 , να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος , έχοντας ως κίνητρό μας μόνο την αγάπη προς τους άλλους.

19 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Ήλιος στους Ιχθείς)
Ημέρα 8 : Μία δυνατή ημέρα , που μας ωθεί στην οργάνωση και εστίαση τόσο στην κεντρική ιδέα , όσο και στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα θέματα που μας απασχολούν. Η μέρα μας καλεί να μάθουμε την έννοια της αντοχής, της υπομονής αλλά και του ελέγχου. Αν επιτευχθούν όλα αυτά η ευημερία θα έρθει στη ζωή μας. Με την επιρροή του 26 αλλά και του 19 , καλούμαστε να μάθουμε από τις σχέσεις μας με τους άλλους και να αποφασίσουμε σε ποια κατηγορία θα τις εντάξουμε, στις δημιουργικές ή στις καταστροφικές!

22 Φεβρουαρίου (Αστρολογική προσέγγιση Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)
Ημέρα 11/2 : Μια μέρα σαν κι αυτή , η διαίσθηση μας τονίζεται, και η ασχολία με εναλλακτικές δραστηριότητες είναι ιδανική. Η δόνηση της ημέρας ευνοεί τις συνεργασίες και τις ομαδικές εργασίες, γι΄αυτό όσοι αποφασίσετε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο πνευματικού ή φιλοσοφικού περιεχομένου θα ήταν πολύ ευεργετικό. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας χρειάζονται και σας αναζητούν για τις συμβουλές σας. Με την επιρροή του 22 ενός δεύτερου Κύριου αριθμού , ο οποίος γειώνει επιθυμίες , σκέψεις και πεποιθήσεις μπορείτε με την μέθοδο του διαλογισμού να αρχίσετε την πραγματοποίηση.

27 Φεβρουαρίου (Καθαρά Δευτέρα)
Ημέρα 7 : Ευνοείται η ανάπαυση και η επαφή με την φύση. Αναζητήστε προορισμούς όπου θα βρείτε την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη , κάνοντας μια εσωτερική αναζήτηση στα μέχρι τώρα γεγονότα στη ζωή σας.
Ασχοληθείτε με ότι έχει ανάλυση και διεξαγωγή συμπερασμάτων. Μην πιεστείτε να συμμετέχετε σε παρέες και κοινωνικές υποχρεώσεις. Θα παρατηρήσετε ότι οι ρυθμοί της ημέρας είναι αργοί γι’αυτό μην βιαστείτε να καταλήξετε κάπου. Ιδανική ημέρα για διαλογισμό, διάβασμα και πνευματική εξέλιξη , λόγω του 34. Το 27 μας δίνει έμπνευση σε όφελος των άλλων, μέσω πρωτότυπων και εφευρετικών ιδεών!