Ετικέτες

,

Μέσα σε μια χρονιά αλλαγών , ελευθερίας και αναπάντεχων γεγονότων , όπως είναι το 2012 ,( μια χρονιά 5 δηλαδή), έρχεται επιτέλους ένας μήνας να μας ξεκουράσει λίγο και να μας φροντίσει μετά τον έντονο συνδυασμό του αριθμού 5, εφόσον και ο Σεπτέμβριος ήταν ένας παγκόσμιος μήνας 5, με όλη την ενέργεια και τις ψυχικές αγωνίες που επιφέρει.

Το ψυχολογικό κόστος που επέφεραν οι αλλαγές και τα ξαφνικά γεγονότα, αλλά και οι ανατροπές του Σεπτεμβρίου , έρχεται να απαλύνει ο Οκτώβριος σαν μήνας 6 , μήνας που συνδέεται με τις λέξεις αρμονία και αγάπη.

Ο συνδυασμός της παγκόσμιας χρονιάς 5 με τον μήνα 6 , δηλώνει ότι με προσεχτικές κινήσεις αλλά και υπευθυνότητα μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τις οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες με επικοινωνία και διαύγεια.

Σε έναν μήνα 6, καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και τις υποχρεώσεις μας, αλλά και να προσφέρουμε την βοήθεια και την αγάπη μας σε όσους το χρειάζονται .

Ο μήνας της αρμονίας μας προστάζει να ομορφύνουμε αλλά και να πλουτίσουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Για σας αυτό το μήνα μεγαλύτερη σημασία θα έχουν τα άτομα της οικογενείας σας και οι στενοί φίλοι. Αυτό το διάστημα φροντίστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με την οικογένεια και την εργασία, εφόσον και η ψυχική διάθεση είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Η περίοδος αυτή φέρνει τύχη για κάθε είδους σχέση. Ίσως ανανεώσετε φιλίες που έχουν παραμεληθεί με το πέρασμα του χρόνου, να έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα και να κάνετε νέες γνωριμίες ή συναντήσεις που στο μέλλον θα φανούν χρήσιμες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο .

Μη διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες που αφορούν το σπίτι και αν έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε τον χώρο σας , κάντε το αν νιώθετε ότι είναι απαραίτητο για την ψυχική σας υγεία.

Σε έναν μήνα 6 , ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που είναι καλό να ασχοληθούμε , είναι η προβολή της προσωπικότητας μας, ιδιαίτερα σε χώρους, που υπάρχουν ομάδες και σε ότι λειτουργεί σε επίπεδο συλλογικό.

Προωθήστε τον εαυτό σας, δώστε σημασία στα ταλέντα σας, είτε είναι στο χώρο της ζωγραφικής, της μουσικής και ότι έχει να κάνει με θεραπευτική ή συμβουλευτική ικανότητα. Το ταλέντο της προσφοράς, της καλλιτεχνίας, είτε της ηγετικής ικανότητας πρέπει να φανεί και να προωθηθεί. Ο μήνας ίσως να σας επιφυλάσει σημαντικές εξελίξεις που μέχρι τώρα δεν φαίνονται στον ορίζοντα.

Δείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και σκέψη προτού αποφασίσετε, η ελαφρότητα και η ανευθυνότητα θα δείξουν το αποτέλεσμα τους τον επόμενο μήνα και ίσως αυτό να μην είναι και τοσο ευχάριστο.

Μην αναβάλετε θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και καλό θα ήταν να αποφύγετε στάσεις πολύ οποισθοδρομικές ή συντηρητικές. Εκτιμήστε τους νεωτερισμούς με μια πιο προοδευτική ματιά, όσο κι αν σας φαίνονται υπερβολικοί αυτή τη στιγμή.

Σε συνδυασμό με την αστρολογική προσέγγιση, σημαντική είναι η δόνηση του αριθμού 3 στις 15 Οκτωβρίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που μας προσδίδει τη διάθεση να εκφραστούμε, να επικοινωνήσουμε με τους άλλους και βρούμε το θετικό στοιχείο στο κάθετι. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με την προβολή του εαυτού μας , ιδιαίτερα αν κινούμαστε σε χώρους, καλλιτεχνικούς, εναλλακτικούς και όπου ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο.

Μια ακόμα σημαντική ημερομηνία είναι στις 23 Οκτωβρίου – Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό και αριθμολογική δόνηση του αριθμού 11/2, η οποία μας ωθεί θα «ψάξουμε» σε βάθος τις καταστάσεις, να ασχοληθούμε με την μεταφυσική άποψη και εξέλιξη των καταστάσεων και να εστιάσουμε στις ευαισθησίες και τα συναισθήματα μέσα στις σχέσεις μας.

Το κλείσιμο του μήνα, αριθμολογικά συνοδεύται από την δόνηση του αριθμού 9, αριθμός ολοκλήρωσης, συμπόνιας αλλά και αναγνώρισης. Αστρολογικά συμπίπτει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας μας την ώθηση να εξελιχθούμε πνευματικά, να ασχοληθούμε με δημιουργικές ασχολίες, να προσφέρουμε υπηρεσία στους άλλους αλλά και να ολκληρώσουμε εκκρεμότητες, δίνοντας λύσεις και παίρνοντας αποφάσεις.

Ο αριθμός που κάνει τη διαφορά αλλά και χαρακτηρίζει τον μήνα εκτός από τον 6 , είναι ο 15.

Ένας Μαγικός αριθμός με την ιδιαίτερη νότα του, ο ποίος μας προσδίδει μαγνητισμό, και το ταλέντο να αυξήσουμε τα υλικά αποκτήματα μας , αλλά και να κερδίσουμε την εύνοια των άλλων.

Αριθμός που εστιάζει στις ισορροπίες στον τομέα των σχέσεων και στην αναζήτηση της πραγματικής αγάπης. Σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο μας καλεί να αναπτύξουμε μια φιλοσοφική στάση απέναντι στον υλικό κόσμο και την δύναμη που προέρχεται από τις αισθήσεις.

Μας ωθεί να μάθουμε όχι μόνο από τα δικά μας λάθη, αλλά και από των άλλων και μας επιτρέπει να ανέβουμε τα σκαλιά της …. επιτυχίας με λίγα μόνο στραβοπατήματα έτσι ώστε να πάρουμε και τα ανάλογα μαθήματα της ζωής.

Ο 15 μας «ανοίγει» τα μάτια της ψυχής και μας παροτρύνει να δούμε μια δυσάρεστη αλήθεια και την «θεραπεύσουμε» παρά ένα βολικό ψέμα , που θα μείνει για πάντα ψέμα!

Σαν αριθμός δεν έχει ημίμετρα και συμβιβασμούς…θα μας βάλει στη διαδικασία να διαλέξουμε μεταξύ του «λευκού» και του «μαύρου» στον τομέα των σχέσεων.

Καλούμαστε να έρθουμε σε επαφή αυτόν τον μήνα με την πραγματική αγάπη, τόσο αυτή που λαμβάνουμε , όσο και αυτή που δίνουμε. Τα λάθη και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα είναι τα εφόδια για να «γιατρέψουμε» τις πληγές των άλλων , αφού πρώτα θεραπεύσουμε τις δικές μας.