Ετικέτες

, , ,

tristanisolde
Ο αριθμός Πεπρωμένου της σχέσης μας δείχνει τον λόγο και την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Είναι ένας αριθμός που μπορεί να περιγράψει προκαταβολικά την γενική φύση της σχέσης δύο ατόμων, τις τυχόν αντιθέσεις ή και τις αιτίες της συνύπαρξης. Είναι ένας αριθμός που μπορεί ταυτόχρονα να δώσει την ένδειξη προκλήσεων και επιδράσεων πάνω στα δύο αυτά άτομα κατά τη διάρκεια που είναι μαζί!

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 1
Μία σχέση παθιασμένη, ένας έρωτας κεραυνοβόλος , και δύο σύντροφοι που πορεύονται με αυθορμητισμό σε κοινούς στόχους και πεποιθήσεις. Σε αυτόν τον δρόμο σχέσης, οι εξελίξεις «τρέχουν», οι εμπειρίες είναι έντονες , καθώς και τα συναισθήματα. Η αυτοπεποίθηση και των δύο τονώνεται κάθε στιγμή. Ένα πεπρωμένο που μπορεί να δείξει διάρκεια στον χρόνο, μόνο αν παραμεριστεί ο εγωισμός και η ανάγκη επιβολής ο ένας στον άλλο. Μπείτε στη θέση του άλλου και απολαύστε την κάθε στιγμή, χωρίς «βιασύνη»!

 

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 2
Ένας «δρόμος» γεμάτος αρμονία , αγάπη και αισθησιασμό. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά. Η έκφραση «συγκοινωνούντα δοχεία» ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το πεπρωμένο, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη σας να τα μοιράζεστε όλα! Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, καλό θα ήταν δείξετε προσοχή στην τάση σας να ρίχνετε τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, χωρίς να εκφράζετε με ευθύ τρόπο αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί. Δώστε χώρο στην επικοινωνία έτσι ώστε να μειώσετε τις ανασφάλειες που δημιουργείτε ο ένας στον άλλο.

 

lovep

Αριθμός Πεπρωμένου 3
Ένας αριθμός πεπρωμένου που επιβεβαιώνει αμέσως , ότι η γνωριμία σας έχει προκύψει από κοινούς φίλους ή οι ίδιοι είχατε υπάρξει φίλοι πριν γίνει η σχέση ερωτική. Χαρά και αισιοδοξία μπορεί να φέρει αυτή η σχέση στη ζωή σας, εστιάζοντας ότι ίσως γίνεστε καλύτεροι όταν έχετε δίπλα σας τον/την σύντροφο σας! Η διέυρυνση του κύκλου , η παιδικότητα, αλλά και η επικοινωνία είναι τα κυριότερα που κερδίζετε από αυτή τη σχέση. Φανείτε προσεχτικοί στον τρόπο που θέτετε απόψεις και ιδέες έτσι ώστε να μην πληγώνετε τον σύντροφο σας , περνώντας μόνο τα δικά σας θέλω.

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 4
Σοβαρότητα και σταθερότητα είναι οι δύο λέξεις που μιλούν στην καρδιά σας. Οι κοινοί στόχοι και σχέδια για την ζωή σας ένωσαν…για πάντα! Μια σχέση που δεν την χαρακτηρίζουν οι επιπολαιότητες και τα ρίσκα. Πατάτε κι οι δυο γερά στα πόδια σας , έχοντας τον γάμο και την οικογένεια στα άμεσα σχέδια σας. Μπορεί να μην υπάρχει έντονο πάθος αλλά η βαθιά αγάπη είναι που έχει σημασία για εσάς. Η σχέση αυτή έχει κάθε δυνατότητα να διαρκέσει, αν απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα και τον συντηρητισμό στον τρόπο σκέψης!

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 5
Μία σχέση που από την πρώτη στιγμή, ξέρει να παίζει το παιχνίδι του φλερτ και ο απίστευτος ερωτισμός δεν σας άφησε και πολλά περιθώρια να εμβαθύνετε και να ανακαλύψετε πολλά πράγματα για τον σύντροφο σας . Η εκκεντρικότητα , οι σεξουαλικές εμπειρίες, τα ταξίδια, και οι φιλελεύθερες τάσεις, σίγουρα δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε ποτέ. Ο αυθορμητισμός και η ανάγκη για ελευθερία στη σχέση έρχονται σε αντίθεση με τα «πρέπει» και τα όρια που θα πρέπει να θέσετε αν θέλετε να έχει διάρκεια ο δεσμός αυτός με ουσιαστική δέσμευση!

climt

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 6
Η αγάπη, η αρμονία και η ζεστασιά είναι αυτά που λαμβάνετε από αυτή τη σχέση. Τα έντονα συναισθήματα που δημιουργούνται ανάμεσα σας , συνδέονται άμεσα με την ανιδιοτέλεια και αμέσως επικοινωνείτε σε βαθύ ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη για προστασία προς τον σύντροφο σας είναι έντονη, καθώς επίσης και η τάση να είναι όλα τέλεια. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ίδιες επιθυμίες σας κάνουν να περνάτε όμορφα κάθε στιγμή. Η ζήλια και η ανασφάλεια πολλές φορές ίσως σας μπερδεύουν , από φόβο μη χάσετε αυτό που έχετε. Οι υποχρεώσεις και οι θυσίες πρέπει να είναι αμοιβαίες σε αυτή τη σχέση, χωρίς ποτέ να θεωρήσετε κάτι δεδομένο!

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 7
Μια σχέση που μπορεί να χαρακτηριστεί και Καρμική. Η συνάντηση σας δεν ήταν τυχαία, και πριν αποφασίσετε να είστε μαζί, αναλύσατε κάθε πτυχή του χαρακτήρα του συντρόφου σας , για να διαπιστώσετε ότι έχετε κοινές πνευματικές αναζητήσεις και ιδέες. Νιώθετε ότι ο ένας εμπλουτίζεται σε γνώσεις και εμπειρίες από τον άλλον και ότι η επικοινωνία μεταξύ μας γίνεται σε ένα πολύ «βαθύ» επίπεδο. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι κύριο χαρακτηριστικό του πεπρωμένου αυτού, καθώς και τα σημαντικά μαθήματα ζωής . Η συχνή ανάγκη για απομόνωση και των δύο , με σωστούς χειρισμούς να καθορίσει και την διάρκεια της σχέσης αυτής.

fallinlove

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 8
Η φράση “Τα αντίθετα έλκονται» ταιριάζει γάντι σε αυτό το Πεπρωμένο..Αυτό που σας έφερε κοντά δεν είναι παρά η έντονη σεξουαλική έλξη! Το πάθος και ο μαγνητισμός ήταν αυτά που λειτούργησαν πάνω απ’όλα. Μια σχέση που θα σας διδάξει μαθήματα θάρρους και αυτοελέγχου σε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας. Η ανακάλυψη των αντιθέσεων μεταξύ σας, θα έρθει χρονικά αργότερα! Η γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο ή οι κοινοί στόχοι για τη ζωή είναι από τα χαρακτηριστικά του δρόμου αυτού. Το να καταφέρετε να μείνετε μαζί για εσάς είναι σαν επένδυση ζωής. Ο διάλογος και η κατανόηση θα φέρουν την επιτυχία σε κάθε τομέα της σχέσης!

 

Αριθμός Πεπρωμένου σχέσης 9
Μια σχέση ονειρική μα ταυτόχρονα με λεπτές ισορροπίες. Η πρώτη συνάντηση, η πρώτη επαφή θυμίζει παραμύθι. Ευαισθησία και τρυφερότητα, σας κάνουν να ονειρεύεστε μαζί για το μελλον, νιώθοντας ότι επιτέλους βρήκατε αυτό που ακριβώς σας αξίζει. Τα συχνά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και την ψυχολογία σας, δεν σας βοηθούν κάποιες φορές να λύσετε τις διαφορές με ρεαλισμό και λογική. Το μάθημα σας σε αυτό το Πεπρωμένο είναι ότι δεν πρέπει να απογοητεύεστε με την πρώτη δυσκολία δραματοποιώντας τα γεγονότα.Καλό θα ήταν να κατανοήσετε ότι οι σχέσεις θέλουν αμοιβαία προσπάθεια και προσφορά!

Σχέσεις εύκολες ή σχέσεις δύσκολες, σχέσεις για ζύμωση ή για εξέλιξη, όλες μας δείχνουν τον δρόμο , να ανέβουμε ένα ακόμα σκλοπάτι στην έρευνα του εαυτού μας!