Ετικέτες

, , , , , , , ,

Katia1

«Το θέατρο ήταν για μένα πάντα οι διακοπές που δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω» λέει η Κάτια Δανδουλάκη , δείχνοντας έτσι την αγάπη της και το μεράκι της , για την δουλειά της!

Μια γυναίκα με ήθος, ταλέντο, ποιότητα και εξυπνάδα και φυσικά , μια καλή ηθοποιός.
Στην αριθμολογική της ανάλυση επιβεβαιώνεται το «ανοιχτό» και φιλοσοφημένο μυαλό της, το οποίο μέσα από συνεντεύξεις της , τονίζεται μέσω των σοφών απόψεων της.
Μια προσωπικότητα 9 , δεν θα μπορούσε παρά να βρει το νόημα της ζωής της, μέσα από τα καλλιτεχνικά μονοπάτια, ανεξάρτητη και αφεντικό του εαυτού της, εφόσον από το 1979 , είναι θιασάρχισσα , ανεβάζοντας πολλά γνωστά έργα, όπως τον «Γλάρο» υπό τις σκηνοθετικές συμβουλές του Ζυλ Ντασέν.
Το ιδιόμορφο σε αυτή την γυναίκα , είναι ότι ο αριθμός 9, χαρακτηρίζει τρεις από τους βασικούς αριθμούς του προφίλ της. Το βάθος της ψυχής της αλλά και οι πόθοι της και οι αναζητήσεις της στη ζωή χρωματίζονται από τον ίδιο αριθμό.
Δηλώνοντας έτσι ότι είναι άτομο με ιδεολογία, γενναιοδωρία, αποφασιστικότητα και πολύ διαίσθηση.

Ο αριθμός 36 , που δίνει την ιδιαίτερη δόνηση του ως διψήφιος, τονίζει το θάρρος της να υπερνικά όλα τα εμπόδια, αλλά και το ταλέντο της. Είναι άνθρωπος αξιόπιστος, έχει ανάγκη να προσφέρει και να βοηθά σε ένα πιο ευρύ επίπεδο, και θεωρώ ότι μέσω της δουλειάς της και του θεάτρου που η ίδια έχει στην κατοχή της από το 1995, το επαληθεύει όλο αυτό. Φυσικά σαν προσωπικότητα 9, δεν μπορούσε ποτέ να έχει αφεντικό πάνω από το κεφάλι της. Θα αναζητούσε έτσι κι αλλιώς μια απασχόληση που θα την άφηνε αρκετά ελεύθερη να δρα με τους ρυθμούς της , έχοντας πάντα τη δυνατότητα να ονειροπολεί.

katia2
Είναι άνθρωπος έμπιστος και εμπνέει τους άλλους . βλέπει πάντα τα πράγματα από «πλατιά» άποψη, και έχει την ικανότητα να διευθύνει μεγάλες και σημαντικές επιχειρήσεις. Η δύναμη της , είναι η καλοσύνη της! Πιστεύει στην δικαιοσύνη και δείχνει τις περισσότερες φορές συμπόνια.
Αυτό που πάντα είναι καλό να προσέχει, είναι οι συναισθηματικές μεταπτώσεις της. Σαν προσωπικότητα 9 , με την ψυχή της στον ίδιο αριθμό, φανερώνει από τη μια ένα άτομο το οποίο πρέπει πάντα να ορίζει τον εγωισμό του, αλλά από την άλλη να προστατεύει και τον ευάλωτο ψυχικό του κόσμο…
Το Καρμικό μάθημα της Κάτιας Δανδουλάκη, αφορά την εσωστρέφεια της και ίσως τους φόβους της, να εμπιστευτεί τους άλλους, να «ανοίξει» την καρδιά της και να εκτεθεί στα μάτια τους. Από αυτό ίσως κάποιες φορές στη ζωή της να έχει χάσει, σχέσεις ή φιλίες , από φόβο προδοσίας ή απόρριψης.
Την τάση αυτή πιθανόν να κάνει πιο έντονη, και ο αριθμός Πεπρωμένου της, στον αριθμό 7. Ένας δρόμος ζωής που τονόζει την φιλοσοφική αναζήτηση και μελέτη, καθώς επίσης την ανάγκη για απομόνωση, ενδοσκόπηση και έρευνα. Ο αριθμός 7 , έρχεται όμως και επιβεβαιώνει την επιλογή της να γίνει ηθοποιός και να αγαπήσει τόσο πολύ το θέατρο. Ο συνδυασμός του 9 με τον 7, δηλώνουν την πραγματοποίηση στόχων και την ανάπτυξη μεγάλων ιδεών, μακρυά από ωράρια και συνηθισμένες ασχολίες με ρουτίνα και πρόγραμμα. Καλλιτεχνία και πνεύμα!

Katia

Στην πορεία της ζωής της, θα επιλέξει , βάσει του 7, ανθρώπους που πραγματικά μαζί τους θα νιώθει ότι έχει να μοιραστεί κοινές πεποιθήσεις και ιδέες ή ασχολίες. Κάπως έτσι εξηγείται και η πολύχρονη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, που αργότερα κατέληξε σε γάμο, βρίσκοντας στο πρόσωπο εκείνου τον ιδανικό σύντροφο.
Ας δούμε λίγο την μορφή της σχέσης και το ταίριασμα των δύο αυτών ανθρώπων!

Ένα ζευγάρι με πολύ ενδιαφέρον , ένας έρωτας δυνατος, με μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Μια σχέση που κράτησε 32 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που εκείνος «έφυγε».
Το εκπληκτικό σε αυτό το ταίριασμα, είναι ότι οι αριθμοί, οι βασικοί , που περιστοιχίζουν τον ένα , είναι «κομμάτια» του άλλου. Κάτι που επιβεβαίωνει πολλά για μια τόσο μακροχρόνια σχέση.
Ο κύριος Μάριος Πλωρίτης ανήκει ως προσωπικότητα στον αριθμό 7, ο οποίος και κλήθηκε στη ζωή να φιλοσοφήσει τις εμπειρίες του, κυριώς τις συναισθηματικές, και να αναζητήσει με περισσότερη σοφία τα ιδανικά γι’αυτόν πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή. Ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία, σκηνοθεσία θεάτρου, κριτική , μετάφραση και λογοτεχνία.
Προσωπικοτητα μαγνητική, έντονη, με ταλέντο στη γραφή, στην ομιλία, με έξυπνη έκφραση των ιδεών του! Ένας διανοούμενος με καθαρή ματιά και μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Δύο άνθρωποι με κοινά οράματα, κοινά όνειρα! Μια σχέση υψηλών πνευματικών προδιαγραφών , εφόσον η πνευματικότητα του ενός , βρίσκει το άλλο του μισό στον οραματισμό του άλλου!
Το σημαντικότερο σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι στον αριθμό που εκφράζει το βάθος της ψυχής τους, ήταν ο ίδιος! Ο αριθμός 9 λοιπόν, με τον χρωματισμό του 36 και στους δύο, τους έκανε να κοιτάζουν το μέλλον με την ίδια ματιά. Όραμα, έμπνευση, διαίσθηση, μεγαλεία. Ανακαλύψεις που έχουν σκοπό το καλό των άλλων..αυτό έκρυβε το βάθος της ψυχής τους!

katia3
Το πεπρωμένο της σχέσης τους , είχε το χρώμα του αριθμού 2, μια σχέση τρυφερή, με πολύ αγάπη, ρομαντισμό και αισθησιασμό. Η ανάγκη τους να τα μοιράζοντα όλα , με τρυφερότητα , έκανε τον δεσμό τους δυνατό. Ο ένας ήταν η συνέχεια του άλλου. Οι δυο τους είχαν βρει πιθανό το «μυστικό» της επικοινωνίας , λύνοντας έτσι τους φόβους και τις ανασφάλειες, καταφέρνοντας την σχέση αυτή να πετύχει και να διαρκέσει πολλά χρόνια!

Επιστρέφοντας ξανά στην κυρία Κάτια Δανδουλάκη και κοιτάζοντας , το πρφίλ της λίγο πιο αναλυτικά διαπιστώνουμε ότι στον αριθμό ωριμότητας , έχει πάλι την δόνηση του αριθμού 7, φανερώνοντας ότι στο δεύτερο μισό της ζωής , θα είναι πια ένα άτομο αρκετά φιλοσοφημένο, κάνοντας τους άλλους να την αναζητούν για τις συμβουλές της και τις απόψεις της. Μοναχική αλλά ποτέ μόνη, θα ζει τη ζωή με έναν δικό της «τυμπανισμό», μακρυά από κλισέ και κλασσικές συνήθειες.

Στον σκοπό της ζωής της, έχει την ενέργεια του ζωηρού και δημιουργικού 3. Με την επιπρόσθετη επιρροή του αριθμού 21, επιβεβαιώνεται ότι το ταλέντο, η γοητεία η τέχνη, και η τύχη, είναι αυτά που θα της έφερναν την επιτυχία. Οπότε έπρεπε στη ζωή να σταθεί σε αυτά οπωσδήποτε!
Ο 21 όμως σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο ζητά να μη φοβάται την κάθε αλλαγή στη ζωή, και να εμπιστευτεί την διορατικότητα της. Έχει ταλέντο στην επικοινωνία κάθε είδους, ακόμα και σε ένα κοσμικό επίπεδο. Θα αφήσει ίχνη στη ζωή της , όπως ήδη το έχει κάνει, όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως άνθρωπος!