Ετικέτες

,

kanakis

Όταν αναζήτησα στοιχεία για να γράψω το συγκεκριμένο αριθμολογικό πορτραίτο, δεν ήξερα κι εγώ η ίδια, πόσο σύνθετο και παράλληλα ενδιαφέρον θα ήταν.

Διάλεξα τον Αντώνη Κανάκη, εφόσον είναι ένα από  τα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσω της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα. Αυτό που δεν ήξερα όμως, είναι ότι το πραγματικό του επίθετο δεν είναι Κανάκης , αλλά Δούμας. Ως πρωτοπόρος στο πειρατικό ραδιόφωνο από τα 14 χρόνια του, είχε ως ψευδώνυμο το Κανάκης, με το οποίο έγινε και γνωστός.

Σε μια αριθμολογική ανάλυση, φυσικά και παίζει πάντα ρόλο το πραγματικό όνομα, αυτό που υπάρχει στην ταυτότητα ή στο πιστοποιητικό γέννησης. αλλά δεν μπορούμε και να μη λάβουμε υπόψιν ένα όνομα , έστω και ψευδώνυμο, εφόσον χρησιμοποιείται χρόνια, δεν μπορεί, να μην έχει έστω και συμπληρωματική ενέργεια, όταν κάποιος έχει αναγνωριστεί και έχει δημιουργήσει μια καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου με αυτό!

Άρα στην συγκεκριμένη περίπτωση, λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις επιρροές των αριθμών για την ανάλυση του αριθμολογικού πορτραίτου του δημοφιλούς παρουσιαστή.

Το πρόσφατο ντοκιμαντέρ στη Σιέρα Λεόνε, ήταν κίνητρο για εμένα να ψάξω , και να αναλύσω την συγκεκριμένη προσωπικότητα , ίσως αρχικά θέλοντας να διαπιστώσω, αν  το ανθρωπιστικό πνεύμα ταιριάζει πραγματικά σε αυτόν το άνθρωπο. Τα λόγια του :” Αυτός είναι ο πραγματικός πολιτισμός! Αυτοί οι μαύροι, πάμφτωχοι, φαινομενικά βρώμικοι, απολίτιστοι, σχεδόν πρωτόγονοι για τα δικά μας δεδομένα άνθρωποι, παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού με τον σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλον, τον σεβασμό για τον τόπο τους, τη φύση, το περιβάλλον και για τον εαυτό τους. Με την καλοσύνη και τη δοτικότητα που τους διακρίνει, έτοιμοι να δώσουν τα πάντα από το τίποτα που έχουν, απαλλαγμένοι από μίση, αλαζονείες, εξουσιομανία, διακρίσεις», με προβλημάτισαν  και ταυτόχρονα με έκανα να σκεφτώ πόσο δίκιο έχει…

Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση, βλέπουμε ότι ανήκει στις προσωπικότητες 1, δυναμικός, ανεξάρτητος και αφεντικό του εαυτού του. Προτωπόρος στην σκέψη, παρορμητικός και έτοιμος πάντα να αναλλάβει και να φέρει εις πέρας το κάθε τι με το οποίο θα καταπιαστεί.

Είναι ευθύς , πιθανόν και απότομος ή οξύθυμος κάποιες φορές.  Αν λάβουμε υπόψιν το επίθετο Κανάκης, θα δούμε ότι έχει επίσης και το χρώμα του αριθμού 4, κάνοντας τον να μετριάσει τον εγωισμό ή την αυστηρότητα του 1 και δίνοντας του την εργατική φύση , έως και εργασιομανία του συγκεκριμένου αριθμού.

Το θετικό είναι ότι το γρήγορο μυαλό που του δίνει ο αριθμός 1 σε συνδυασμό με την οργάνωση και σταθερότητα του αριθμού 4, μπορούν να έχουν πολλά και θετικά αποτελέσματα… από την άλλη μπορεί να γίνει πολύ ισχυρογνώμων και απόλυτος  με τον παραπάνω συνδυασμό, αλλά όλα εί ναι θέμα ορίων και τρόπου σκέψης.

kanankis1

Το βάθος της ψυχής του , έχει το χρώμα του αριθμού 2, σημάδι ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ρομαντικός, συναισθηματικός  και συμπαθητικός προς τους άλλους. Με την επιπρόσθετη δόνηση του αριθμού 5, πιστεύω έρχεται σε μια συμφωνία εσωτερική, εφόσον χρωματίζεται και από αυτόν τον αριθμό , δίνοντας του, έναν πιο ελεύθερο τρόπο σκέψης, με  «ανοιχτούς» ορίζοντες και ανεξαρτησία, χωρίς να αναιρούνται οι παραπάνω ενέργειες του 2.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι στους πόθους και στις ελπίδες του , έχει τον ίδιο αριθμό, είτε με το ένα επώνυμο είτε με το άλλο.  Ο αριθμός 8 , είναι αυτός που ανταποκρίνεται σε αυτά που ποθούσε στη ζωή του. Η υλική επιτυχία, η αυτοδημιουργία αλλά και η δύναμη, η εξουσία, είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον αριθμό 8 και επιβεβαιώνουν την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Το εκπληκτικό είναι ότι και ο διψήφιος αριθμός από τον οποίο προκύπτει ο 8 , είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις, ο 26, που απαιτεί θυσίες και προσπάθειες για να την απόκτηση όλων των παραπάνω…

Ότι έχει ευαίσθητη φύση το είδαμε από την ανάλυση του ονοματεπωνύμου του,αλλά το φιλανθρωπικό και γενικότερα ανθρωπιστικό του στοιχείο, έρχεται και μας το επιβεβαιώνει ένα Πεπρωμένο 9, που δεν έχει παρά να τον κάνει οραματιστή και ικανό να επηρεάσει το κοινό αλλά και να προσφέρει υπηρεσία, καθώς επίσης και να βρεθεί μπροστά  στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αριθμός 9 στον αριθμό Πεπρωμένου τον κάνει να νιώθει πάντα συμπόνια για τους αβοήθητους και όσους έχουν ανάγκη. Η συνεργασία σε ομάδες ή οργανώσεις του ταιριάζει, ίσως δεν είναι τυχαίο ότι στην τωρινή εκπομπή είναι μέλος μιας ομάδας . Μπορεί να ηγείται λόγω κεντρικού παρουσιαστή, αλλά είναι άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί.

Είναι επιφυλακτικός, υπερήφανος και εχέμυθος.  Έχει πάντα το θάρρος να αντιμετωπίζει απρόοπτες καταστάσεις και είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει με επιτυχία τις φιλοδοξίες του. Στη ζωή του θα κληθεί με την ενέργεια του αριθμού 9, να ισορροπεί τις συγκινήσεις του με την λογική του. Οφείλει να εξασκήσει τον έλεγχο και την σπατάλη της ενεργητικότητας του.

Ο αριθμός 9 στην συγκεκριμένη θέση μπορεί να φτάσει τον κάτοχο του, πολύ μακρυά, ίσως και πέρα από τα σύνορα, αρκεί μόνο η προσφορα ή η υπηρεσία προς τους άλλους, να μην έχει κύριο σκοπό την καταξίωση και την προβολή με αλλαζονικό τρόπο. Ένας αριθμός που μαρτυρά ενδιαφέρον για τους άλλους και ικανότητα να διδάξει τους άλλους, αν όχι με την κλασσική έννοια, ίσως απλά με την έννοια της ψυχαγωγίας, όπως εκείνος ήδη το κάνει αυτό πολλά χρόνια με επιτυχία.

Γεννημένος στις 18 του μήνα, δείχνει ότι έχει ικανότητες  διοίκησης, έμφυτο το αίσθημα της τάξης και ευκολία της έκφρασης.  Επιβεβαιώνει την αγάπη του για τις γνώσεις , καθώς επίσης και ένα πολύ «ανοιχτό» μυαλό!

Αν εξετάσουμε τα Καρμικά του μαθήματα, οδηγούμενη από την ανάλυση του πραγματικού του φυσικά ονοματεπωνύμου θα ανακαλύψουμε ότι εκ πρώτης σαν προσωπικότητα είχε να «δουλέψει» την ανεκτικότητα και την κατανόηση στον τομέα των σχέσεων. Το Καρμικό μάθημα 2, αφορά την  τάση του, στο να θέλει να τραβά την προσοχή των άλλων, νιώθωντας πολλές φορές θύμα όταν δεν το επιτυγχάνει. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ιδανική η διπλωματική προσέγγιση των άλλων , έτσι ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.

Σαν δεύτερο Καρμικό μάθημα, εντοπίζεται η έλλειψη του αριθμού 7, το οποίο έχει να κάνει με την εσωστρέφεια του και την τάση του να «κλείνεται» στον εαυτό του, χωρίς πολλές φορές να εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα ή τις σκέψεις του, χάνοτντας έτσι την ευκαιρία να προβάλει στους άλλους τι πραγματικά αισθάνεται.

kanakis2

Τέλος σαν τρίτο Καρμικό μάθημα, είναι η έλλειψη του αριθμού 9 , που ίσως φυσικά να μην είναι και τόσο έντονο, εφόσον έχει την ενέργεια του αριθμού 9, από το Πεπρωμένο του. Όμως κάποιες φορές ίσως μέσα του,  να υπάρχει η τάση να σκέφτεται τον εαυτό του και να φερεται εγωιστικά, θέλοντας να μην εμπλακεί σε προβλήματα άλλων , από φόβο μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

Να αναφέρω φυσικά ότι τα Καρμικά μαθήματα, τον συγκεκριμένο , όπως και όλους μας, δεν μας «ακολουθούν» εφ’όρου ζωής, είναι «κομμάτια» μας που δουλεύονται και καταπολεμούνται κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν ή αλλιώς Αντώνης Δούμας, είναι ταλαντούχος, είναι έξυπνος, πρωτοπόρος και μέσα από τον τίτλο του παρουσιαστή ή του ραδιοφωινικού παραγωγού, μας ψυχαγωγεί,  έχει καλή επαφή με το κοινό και όσο εύκολα έχει συμπάθειες έχει και αντιπάθειες….Η διάρκεια της πορείας του όμως , δηλώνει ότι είναι ανύσηχο πνεύμα, εξελίσσεται και δημιουργεί , αλλά σταθερά παραμένει  αγαπητός στο νεανικό κοινό και όχι μόνο για αρκετά χρόνια!

kanakis3