Ετικέτες

, , ,

holyweek1

Μεγάλη Εβδομάδα και μετά  τον  εορτασμό της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού,  αριθμολογικά δεν θα μπούμε στην διαδικασία προβλέψεων, αλλά θα εστιαστούμε μέρα τη μέρα στην πνευματική πλευρά των αριθμών, ωθώντας μας να διερευνήσουμε «εσωτερικά» τους εαυτούς μας.

Αρχίζοντας από την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου , βλέπουμε ότι ο αριθμός 12 που χαρακτηρίζει την ημέρα, φυσικά έχει την ενέργεια του αριθμού 3, με την χαρά και την θετική σκέψη, αλλά δίνει και μια αίσθηση πιο πνευματική. Μαρτυρά την εσωτερική δύναμη που έχουμε συσσωρευμένη και είναι ευκαιρία να την προβάλουμε προς τα έξω. Σαν αριθμός μας διδάσκει την ηρεμία και την γαλήνη που πρέπει να έχουμε μέσα μας και να νιώθουμε ελευθερία , μακρυά από τον υλισμό και τα εγκόσμια χωρίς να χάνουμε την θετική μας σκέψη! Ο αριθμός 29 φυσικά βοηθά την πνευματική αναζήτηση και «επικοινωνία».

 

Συνεχίζοντας την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου , εκτός από την σημαντική ενέργεια του αριθμού 30, που συνδέεται άμεσα με την ανώτερη επικοινωνία σε κάθε επίπεδο, ο αριθμός 13 που δίνει την δόνηση της ημέρας, σηματοδοτεί μια ακόμη σημαντική στιγμή τις ημέρες αυτές. Ένας αριθμός Καρμικός , μα με απίστευτη σοφία και ιερότητα. Είναι ο αριθμός του μετασχηματισμού…Θάνατος και Ανάσταση μαζί. Μας ωθεί να προπορευτούμε των άλλων , αλλά όχι με εγωιστικά κίνητρα, αλλά με τον τρόπο που το έκανε ο Ιησούς για εμάς. Δηλώνει την διαρκή αλλαγή, τις ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες, αλλά και την δύναμη που οφείλουμε να βρούμε για να αντέξουμε την αστάθεια των επίγειων πραγμάτων κατανοόντας ότι η σταθερότητα προέρχεται από αλλού. Δεν είναι τυχαίος ο συμβολισμός του αριθμού με την Παρθένο Μαρία στο κέντρο των 12 Αποστόλων.

Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαίου , στη συνέχεια, με την επιρροή του νέου μήνα , ο οποίος χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 2, οι ενέργειες έχουν και πάλι την διαφορετικότητα τους . ο αριθμός 21 έρχεται να προσφέρει μια ενέργεια γεμάτη έκφραση σε ένα επίπεδο πιο υψηλό, επικοινωνόντας με την παγκόσμια κοσμική συνείδηση. Ομάδες διαλογισμού, προσευχής , ευννούνται εφόσον οι συλλογική «εργασία» , φέρνει εσωτερική θεραπεία, γαλήνη και τρυφερά συναισθήματα.

Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαίου και εδώ ένας Κϋριος και σημαντικός αριθμός, μας προσφέρει απλόχερα την ενέργεια του, οδηγώντας μας να εκφράσουμε το δημιουργικό μας κομμάτι, έστω και μέσα από συγκινησιακή ατμόσφαιρα . ένας αριθμός Θεικός, μπορώ να πω μιας και σχετίζεται άμεσα με την Δημιουργία του Σύμπαντος. Ας λάβουμε τις ενέργειες αυτές για να υλοποιήσουμε , να θεραπεύσουμε και να βάλουμε ουσιαστικά «θεμέλια» στη ζωή μας.

holyweek
Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαίου, και το Σύμπαν έχει πάντα την σοφία και δίνει την πρέπουσα ιερότητα σε μια τέτοια ημέρα. Ενώ είναι μια ημέρα θλίψης , εφόσον είναι αφιερωμένη στη Σταύρωση και στα Άγια Πάθη, η ενέργεια ενός αριθμού ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των Θεϊκών, έρχεται να μας δώσει το δικό του μήνυμα. Έχει να κάνει με την απελευθέρωση, την ανταλλαγή και την ικανότητα για απελευθέρωση τόσο δική μας όσο και των άλλων με την βοήθεια μας. Η δόνηση του θεραπευτικού μαγνητισμού, έρχεται σε πλήρη συνάφεια με την Σταύρωση του Κυρίου, εφόσον θυσιάστηκε για την «απελευθέρωση» των υπολοίπων..

Στη συνέχεια το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαίου και μια ατμόσφαιρα αγάπης , θαλπωρής αλλά και αρμονίας έρχεται να δώσει μια οικογενειακή αίσθηση στις καρδιές μας. Διορατικότητα, οραματισμός, και όνειρα ίσως χαρακτηρίσουν την ημέρα μας και καλό θα είναι να τα ακολουθήσουμε. Η ημέρα πρόστάζει να εστιάσουμε στην αγάπη ακόμα και μέσα από προσπάθειες , κατανοόντας τις πραγματικές αξίες της ζωής, γεμίζοντας την καρδιά μας με Φως.

Κυριακή του Πάσχα , 5 Μαίου και με την ενέργεια του αριθμού 25 ο οποίος σχετίζεται άμεσα με το πνεύμα , την διαίσθηση αλλά και την διορατικότητα μας βοηθά να λάβουμε πληροφορίες, έστω και διασθητικά, να διδαχτούμε από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και με τον «αέρα» του αριθμού 5, να κάνουμε τις αλλαγές «μέσα μας» που θεωρούμε αναγκαίες για να έχουμε την προσωπική μας, εσωτερική ειρήνη!

Ημέρες με όμορφες ενέργειες για προσευχή, διαλογισμό , ενδοσκόπηση και οραματισμό. Αφήστε όσο μπορείτε στην άκρη τα πρακτικά θέματα και δώστε χώρο στα «αόρατα» να αναπτυχθούν!Ίσως να έχουν σημαντικές πληροφορίες να σας δώσουν….

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα σε όλους!

holyweek2