Ετικέτες

, ,

205

Μια εβδομάδα που περικλείει μέσα της μια έκλειψη δεν θα μπορούσε παρά να φέρει συναισθηματική αναστάτωση και να εκφραστεί μια χαρά αριθμολογικά με την ενέργεια του αριθμού 9…Το ξεκίνημα ζητά από εμάς αφοσίωση και οργάνωση της καθημερινότητας μας…

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα!

Δευτ έρα 20 Μαΐου 2013
Ημέρα 4
: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και ζητά από εμάς να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας , να πειθαρχήσουμε και να βάλουμε όρια , εστιάζοντας περισσότερο στην εργασία μας. Η μεθοδικότητα και η προσοχή σε οικονομικά θέματα είναι δύο σημαντικά εφόδια για έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Εκκρεμότητες και εργασίες μέσα στο σπίτι μας απασχολούν , με αποτέλεσμα την κούραση και την έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Αποφύγετε την αδράνεια και τακτοποιείστε πρακτικά και συναισθηματικά θέματα, έτσι ώστε να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013
Ημέρα 5 : Οι ρυθμοί αλλάζουν και γίνονται πιο ενεργητικοί, γρήγοροι και ίσως απρόβλεπτοι. Έχουμε διάθεση για κοινωνικές επαφές, οι οποίες μπορεί και να φανούν χρήσιμες για την δική μας προβολή ή των ταλέντων μας. Οι καλύτεροι συνοδοιπόροι μας είναι η σωστή επικοινωνία και ο μαγνητισμός μας. Ο συνδυασμός των αριθμών 41 και 21 μας προσφέρουν προστασία σε κάθε μας βήμα, ενθουσιασμό και έμπνευση. Έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης , παρέα με φίλους. Ευκαιρίες και προτάσεις που θα παρουσιαστούν ίσως έχουμε θετικά αποτελέσματα, αν λειτουργήσουμε με αισιοδοξία και έλεγχο στην τάση για υπερβολές.

bike

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013
Ημέρα 6 : Οικογένεια και εργασία είναι δύο λέξεις που περιγράφουν ιδανικά την ημέρα. μας δίνεται η ευκαιρία να εξωτερικεύσουμε την φιλική και συνεργάσιμη φύση μας, εφόσον αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι ίσως χρειαστούν την συμβουλή μας, την βοήθεια μας ή απλά την αγάπη μας. Στον τομέα της εργασίας πιθανόν ευθύνες και υποχρεώσεις ίσως μας αγχώσουν περισσότερο από την ανάγκη μας να τους ευχαριστήσουμε όλους. Ο αριθμός 22 με την ενέργεια του ,ίσως φέρει εντάσεις και έντονους συναισθηματισμούς αλλά από την άλλη ίσως δώσει μορφή και υπόσταση σε σκέψεις και σχέδια που είχατε καιρό στο μυαλό σας. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο τι προσφέρετε και τι λαμβάνετε, χωρίς να αδικείτε τον εαυτό σας.

 

 

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013
Ημέρα 7 : Σε μια ημέρα 7 , δεν θα μπορούσαμε παρά να πάρουμε αποφάσεις για ότι μας απασχολεί, αφού πρώτα τα έχουμε όλα σκεφτεί και αναλύσει διεξοδικά. Έχουμε την ανάγκη να απομονωθούμε, να ξεκουραστούμε και να αποφύγουμε ωράρια και προγράμματα. Η λογική και η αισιόδοξη σκέψη μας τόσο απέναντι στους άλλους όσο και σε εμάς τους ίδιους θα έχουν θεραπευτικές ικανότητες. Η φράση «ήσυχη δύναμη» είναι η ιδανικότερη λόγω του ότι έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε θετικά σχόλια αλλά και αποτελέσματα ακόμα και στον οικονομικό τομέα με σωστούς χειρισμούς. Η υγεία μας (ψυχική και σωματική ) θα είναι η προτεραιότητα μας, γι’αυτό και η άσκηση, το διάβασμα, οι εναλλακτικές ασχολίες ή θεραπείες θα είναι ιδανικά για να χαλαρώσουμε και να βρούμε την προσωπική μας ειρήνη.

 

 

Παρασκευή 24 ΜαΪου 2013
Ημέρα 8 : Υλοποίηση, θάρρος αλλά και δύναμη χαρακτηρίζουν την ημέρα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να διεκπεραιώσουμε πρακτικά και οικονομικά θέματα. Καλό είναι να οργανωθούμε και να ασχοληθούμε με συναλλαγές, οφειλές αλλά και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και ότι μας αξίζει. Οι αριθμοί 44 και 24 που προκύπτουν από τους υπολογισμούς της ημέρας, μας ωθούν να βρούμε την αυτοπειθαρχία μας, προσπαθώντας να προσφέρουμε όχι μόνο στον εαυτό μας , αλλά και στα αγαπημένα πρόσωπα ή τους συνεργάτες μας. Η ημέρα μας ωθεί να αναλάβουμε πρωτοβουλία για να προετοιμάσουμε τις ημέρες που ακολουθούν. Χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας και αποβάλλετε την αίσθηση του ανικανοποίητου από τη σκέψη σας. Εστιάστε στα μικρά θαύματα της καθημερινότητας.

 

luck

Σάββατο 25 Μαΐου 2013
Ημέρα 9 : Ονειροπόληση και οραματισμός μας συντροφεύουν . Έν τονοι συναισθηματισμοί και αναδρομή στις εμπειρίες του παρελθόντος ίσως μας προκαλέσουν μελαγχολία. Όμως η μέρα μας διδάσκει ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω μόνο αν συγχωρήσουμε. Ας δούμε τα «παθήματα» σαν σκαλιά που μας πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η επαφή μεαγαπημένα πρόσωπα και η προσφορά θα μας δώσουν ενέργεια να περάσουμε όμορφα. Ολοκληρώστε ότι είναι μισοτελειωμένο και μη ξεκινήσετε τίποτα νέο, κάντε απλά σχέδια για τις επόμενες ημέρες , πιο δυνατοί, πιο ήρεμοι και πιο θετικοί!

 

 

Κυριακή 26 Μαΐου 2013
Ημέρα 1 : Το τελείωμα της εβδομάδας μας δίνει την ευκαιρία για ανανέωση και γιατί όχι για νέα ξεκινήματα. Νέες σκέψεις , οι οποίες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μορφή αν είμαστε δραστήριοι και αποφασιστικοί. Οι συνδυασμοί των αριθμών δηλώνουν ότι έχουμε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και ότι η επικοινωνία με τους άλλους είναι ζωτικής σημασίας. Νέες επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές ίσως έχουν αντίκρισμα αν είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε με τους άλλους τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας. Οι αριθμοί 26 και 46 μπορεί να δοκιμάζουν την αντοχή μας αλλά και την θέληση μας…Μην το βάζετε κάτω, και κάντε μία νέα αρχή, έστω και «εσωτερική»!

Καλή μας εβδομάδα!!!