Ετικέτες

, ,

 

happy1

«Ο πολεμιστής του φωτός επιμένει στη θέληση του, αλλά ξέρει να περιμένει την καλύτερη στιγμή.» Πάουλο Κοέλο

Μια ακόμα εβδομάδα ξεκινά και σκέφτηκα να την συνδυάσω με ένα απόθφεγμα που να μπορεί όσο γίνεται να αγγίζει την ενέργεια των ημερών….
Το τέλος του μήνα λοιπόν το περιμένουμε με ανυπομονησία να φτάσει, διότι ο Μάιος μας κούρασε αρκετά, ιδιαίτερα ψυχικά και συναισθηματικά , με τα σκαμπανεβάσματα του και την παθητικότητα και το παρασκήνιο που υπήρξε.
Ευτυχώς από την Πέμπτη και μετά έχουμε την αίσθηση ότι αποφορτίζεται η ατμόσφαιρα, και η ροή ξαναμπαίνει με αρμονία στην καθημερινότητα μας, φτάνοντας αισίως στο Σαβα/κο, όπου και υποδεχόμαστε έναν νέο μήνα!

Ας δούμε αναλυτικά, μέρα προς μέρα την εβδομάδα που ακολουθεί :

 

 

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013
Ημέρα 11/2 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας ωθεί να βρούμε την αισθηματική μας σταθερότητα στα γεγονότα της καθημερινότητας που ίσως μας προκαλούν εντάσεις ή δυσκολίες. Η συνεργασία είναι το Α και το Ω για να λάβουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας. η αυτοκυριαρχία, η έμπνευση και η σιωπή όπου με σοφία είναι απαραίτητη είναι τα ιδανικά εφόδια για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας ομαλά και πάντα σκεπτόμενοι και τους άλλους μακρυά από εγωισμούς και αλαζονεία.

 

happy2

Τρίτη 28 Μαΐου 2013
Ημέρα 3 : Δημιουργικότητα και σημαντικές κοινωνικές επαφές μας δίνουν ευκαιρία εξέλιξης και έκφρασης. Δυνατότητα ναπροβάλουμε τα ταλέντα μας και την δουλειά μας, με καλές προοπτικές για νέα ξεκινήματα. Ρομαντισμός, τέχνες και αφοσίωση χαρακτηρίζουν την ημέρα και μας ωθούν να βρούμε το αισιόδοξο «κομμάτι» των πραγμάτων βλέποντας τα προβλήματα και από τις δύο πλευρές. Ας επιλέξουμε να χαμογελάσουμε στις δυσκολίες! Ο υλικός τομέας δεν μας απογοητεύσει και ίσως μάλιστα μας δώσει «τροφή» για θετικές προσδοκίες.

 

 

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013
Ημέρα 4 : Κι όμως το ιδανικό της ημέρας είναι δείξουμε στους άλλους τι έχουμε επιτύχει με την πειθαρχία, την επιμονή και την εργατικότητα μας! Η οργάνωση , είναι σήμερα απαραίτηση, έτσι ώστε να μην αφήσουμε εκκρεμότητες για τις επόμενες ημέρες. Θέματα του σπιτιού μας απασχολούν , κι αν νιώθουμε ότι ίσως μας φέρνουν πλήξη ή μας «κλέβουν» ελέυθερο χρόνο είναι λάθος. Σε μια ημέρα 4, δουλεύουμε σκληρά είτε σε πρακτικά θέματα ή στον τομέα των σχέσεων, για να βαδίσουμε υγηείς παρακάτω. Ο 29 μας συντροφεύει με έμπνευση και οραματισμό , δίνοντας μας μια ικανοποίηση σε ότι κάνουμε.

 

 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013
Ημέρα 5 : Και να που οι μέρες αρχίζουν και χαλαρώνουν από τους περιοριστικούς ρυθμούς και η μέρα αυτή το αποδεικνύει περίτρανα. Ημέρα αλλαγών , εμπειριών , μετακινήσεων και φυσικά με μεγάλη δόση ελευθερίας έκφρασης και δημιουργικότητας. Οι συνδυασμοί των αριθμών μας δίνουν ευκαιρίες για γνωριμίες, κοινωνικές επαφές, φίλους και έντονα συναισθήματα. Αγάπη και αισιοδοξία μπορούν να φέρουν επιτυχημένα αποτελέσματα αν εμείς καταφέρουμε να μιλήσουμε όσο χρειάζεται και με σωστό τρόπο και να μην αναλωθούμε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Φανείτε προσεχτικοί στα «μεγάλα λόγια», υπάρχει κίνδυνος να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα από ενθουσιασμό.

 

 

 

happy3

Πάρασκευή 31 Μαΐου 2013
Ημέρα 6 : Το τελείωμα το μήνα μας υποδέχεται με την ενέργεια των οικογενειακών δεσμών και της αγάπης. Θα χρειαστεί να «δουλέψουμε» για θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας στον χώρο του σπιτιού, και της εργασίας , αλλά και να προσφέρουμε υπηρεσία σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο όρος «πολεμιστής» ταιριάζει απόλυτα με τις ενέργειες, μιας και θα χρειαστεί να τον αναζητήσουμε όλοι μέσα μας, φυσικά μόνο για καλό σκοπό. Προσοχή να μη χαθούν οι ισορροπίες και νιώσετε ή παραγκωνισμένοι ή εξωτερικεύσετε μια εικόνα αυστηρή και απόλυτη προς τους άλλους. Η συναισθηματική ασφάλεια θα έρθει όταν η δημιουργικότητα σας , με την δράση σας βαδίζουν δίπλα δίπλα!

 

 

 

 

 

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013
Ημέρα 22/4 : Καλό μήνα! Δραστηριότητα και αποφασιστικότητα σε ότι αφορά θέματα εργασίας, ψυχικής υγείας αλλά και το σπίτι. Οργάνωση , συντηρητικές και μετρημένες κινήσεις , θα βοηθήσουν για να βάλουμε τα θεμέλια σε νέες ιδέες. Μην επηρεαστείτε συναισθηματικά από καταστάσεις που μας επιβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και μην το βάλετε κάτω. Ένας Κύριος αριθμός σίγουρα δεν μας διευκολύνει πολύ, αλλά από την άλλη δεν μας εμποδίζει κιόλας. Ας εκμεταλλευτούμε την έμπνευση του, την ανάγκη για οραματισμό και ας δώσουμε μορφή, με ένα ξεκίνημα στα σχέδια μας.

 

 

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013
Ημέρα 5 : Συντροφικότητα και εξορμήσεις μας επιφυλλάσει η πρώτη Κυριακή του μήνα. Θα αναζητήσουμε παρέες και φίλους να διασκεδάσουμε, να κανονίσουμε εκδρομές , επιλέγοντας απολαύσεις , φλερτ και χαλάρωση. Δεν θα λείψουν τα ξαφνικά γεγονότα και οι περιπέτειες, οπότε χαρείτε την καθε στιγμή χωρίς να επενδύετε πολλά στους άλλους. Οι αριθμοί δεν φέρνουν ακριβώς σταθερότητα ,αλλά χαρίζουν όμορφες εμπειρίες ξεγνοιασιάς. Αφήστε τον παλιό τρόπο σκέψης πίσω και αναθεωρήστε! Βοηθήστε όπου σας χρειάζονται , εξωτερικεύστε την θεραπευτική σας ιδιότητα και νιώστε την ενέργεια να επιστρέφει πίσω σε εσάς!

 

happy4