Ετικέτες

, ,

freddie

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Freddie Mercury, ο τραγουδιστής των Queen , ένας φιλόδοξος ροκ σταρ, ένας θρύλος…
Ο Μέρκιουρι γεννήθηκε ως Φαρόκ Μπουλσάρα (Farrokh Bulsara) στη Ζανζιβάρη, ένα αφρικανικό νησί που τότε ήταν βρετανική αποικία και σήμερα μέρος της Τανζανίας. Οι γονείς του, Bomi και Jer Bulsara, ήταν παρσί με καταγωγή από την Ινδία. Η οικογένεια είχε μεταναστεύσει στη Ζανζιβάρη για να μπορέσει να συνεχίσει ο πατέρας του την εργασία του στο βρετανικό αποικιακό γραφείο. Ο Μέρκιουρι είχε μια νεώτερη αδελφή, την Kashmira.

Το 1955 στάλθηκε πίσω στην Ινδία St. Peter’s School, ένα αγγλικό οικοτροφείο αρρένων στο Panchgani, 250 χμ περίπου από τη Βομβάη (το σημερινό Mumbai). Εκεί πήρε το παρατσούκλι «Φρέντι» που θα κρατούσε για όλη του τη ζωή. Ο διευθυντής του σχολείου παρατήρησε το μουσικό ταλέντο του Φρέντι και πρότεινε στους γονείς του να πάρει μαθήματα πιάνου, πράγμα που έγινε. Επίσης τραγουδούσε στην χορωδία του σχολείου. Στην ηλικία δώδεκα ετών προσχώρησε στο πενταμελές μουσικό συγκρότημα The Hectics το οποίο έπαιζε σε διάφορες κυρίως σχολικές εκδηλώσεις. Το 1963 επέστρεψε στη Ζανζιβάρη, η οποία στα τέλη του της χρονιάς απέκτησε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αφού τον Ιανουάριο του 1964 ξέσπασε βίαιη επανάσταση κατά του σουλτάνου της Ζανζιβάρης ο δεκαεπτάχρονος τότε Φρέντι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί μαζί με τους γονείς και την αδελφή του. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου ο Μέρκιουρι σπούδασε γραφιστική στο Ealing College of Art κάνοντας τα πρώτα του μουσικά βήματα με το συγκρότημα Wreckage.
Λίγο μετά από την ίδρυση των Queen (1970) ο «Φρέντι» Μπουλσάρα πήρε το καλλιτεχνικό όνομα «Μέρκιουρι», το ρωμαϊκό αντίστοιχο του αγγελιοφόρου των θεών των αρχαίων Ελλήνων, τον Ερμή. Σύμφωνα με τον Μπράιαν Μέι υπάρχει σχέση με το κομμάτι του Μέρκιουρι My Fairy King από το πρώτο άλμπουμ των Queen. Αυτό περιέχει τον ακόλουθο στίχο: «Mother Mercury, look what they’ve done to me, I cannot run I cannot hide.» Αφού ηχογραφήθηκε το κομμάτι ο Φρέντι Μπουλσάρα ρωτήθηκε εάν η «Mother Mercury» του τραγουδιού αναφέρεται στην μητέρα του και αυτός απάντησε: «Yes, and from now on I’ll be Freddie Mercury.»

Πηγή : Βικιπαίδεια

freddie1

Αριθμολογικά ο Φρέντυ Μέρκιουρι επηρεάζεται από δύο κυρίως αριθμούς, τον 7 και τον 1.
Με το όνομα Farrokh Bulsara , έχει στον αριθμό προσωπικότητας τον αριθμό 7 , αλλά επίσης ο αριθμός 7 προκύπτει και από τον αριθμό του πεπρωμένου του , στον οποίο χαρακτηρίζεται και η πορεία της ζωής του.
Στην εξωτερική του εικόνα ο Μέρκιουρι, πριν αλλάξει το όνομα του, και έχει και την συμπληρωματική ενέργεια του καλλιτεχνικού του ονόματος, φανερώνεται ως ένας άνθρωπος γαλήνιος και ειλικρινής.

Ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματα του και γνωρίζει πολύ καλά πως να εξουσιάζει τους άλλους με ήρεμο και αποφασιστικό τρόπο. Ήταν υπομονετικός και λογικός, και είχε την ικανότητα να πετύχει όλους τους στόχους του μέσα από επικεντρωμένη προσπάθεια.

Διανοούμενος και διορατικός, είχε άμεση επίγνωση ότι το μέλλον εξαρτάται από το παρελθόν και πως θα χρειάζονταν οι εμπειρίες του , για να εξελιχθεί.
Αναζητούσε την τελειότητα, και στους άλλους παρουσίαζε την δυσκολία ότι ήταν αρκετά ευμετάβλητος , δημιουργώντας αντιφάσεις … μια προσωπικότητα που δεν έμπαινε ποτέ σε πρόγραμμα και ωράρια, ζούσε σε νιρβάνα, λόγω της τάσης για ονειροπόληση, αλλά και της ροπής του προς τις ουσίες.
Αναλυτικός και λεπτομερής σε ότι αγαπούσε , νιώθωντας ότι όλα μπορούσε να τα καταφέρει . είχε ικανότητα να επηρεάζει το πλήθος και αγαπούσε πολύ την διασκέδαση και τα ταξίδια.
Με την επίσης επιρροή του 7 στον αριθμό Πεπρωμένου, μπορούμε να μιλήσουμε για μια προσωπικότητα κατά βάθος μοναχική, εσωστρεφή, χωρίς κανείς να γνωρίζει ακριβώς το βάθος της ψυχής του.
Με την επιπρόσθετη επιρροή του ονόματος φρέντυ Μέρκιουρι, χωρίς να χάνει τις ενέργειες του πραγματικού του ονοματεπωνύμου, αποκτά και την σημαντική ενέργεια του αριθμού 1, η οποία τον οδηγεί στην κορυφή μέσα από προσωπική δουλειά, πίστη, αυτοπεποίθηση και δράση.
Σύμφωνα με την Χαλδαϊκή αριθμολογία ,όσοι έχουν γεννηθείς τις 5, 14 και 23 του Σεπτέμβρη έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.
Διαβάστε λοιπόν παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά σας, όσοι έχετε γενέθλια σήμερα αλλά και στις παραπάνω ημερομηνίες:
Εσείς λοιπόν που είστε γεννημένοι αυτές τις ημερομηνίες, οφείλετε να προσπαθήσετε να κάνετε τον εαυτό σας πιο θετικό και πιο σταθερό σε όλες σας τις ασχολίες αλλά και γενικότερα σε ότι δραστηριοποιείστε. Αγαπάτε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις και έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε εύκολα φιλίες ανεξαρτήτου εθνικότητας και κουλτούρας.

freddie2
Αγάπατε τις ξένες γλώσσες και έχετε την συνήθεια ή την επιθυμία να αλλάζετε τόπο διαμονής χωρίς κανένα ενδιασμό ανά πάσα ώρα και στιγμή!
Το ταλέντο σας στη μεταφυσική και στην 6η αίσθηση είναι δεδομένο.
Στον τομέα των αισθηματικών μάλλον θα έχετε την εμπειρία να κάνετε περισσότερους από έναν γάμο αν αποφασίσετε να παντρευτείτε.
Στα επαγγελματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας να ασχοληθείτε με αυτό που αγαπάτε και να αποκτήσετε οικονομική άνεση και ευημερία. Φροντίστε μόνο να κάνετε καλές αποταμιεύσεις για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν!
Στον τομέα της υγείας , θα πρέπει να φροντίσετε τον νευρικό σας σύστημα. Έχετε από νέοι την φήμη ότι υποφέρετε από αυπνίες ή κοιμάστε λίγες ώρες. Προσπαθήστε να ελέγχετε την ενέργεια σας και να την διοχετεύετε σε ότι σας φέρνει ηρεμία και χαλάρωση!