Ετικέτες

, ,

number11

Συνεχίζοντας την ανάλυση των αριθμών , των σπιτιών στα οποία κατοικούμε και λαμβάνουμε την ενέργεια τους στην καθημερινότητα μας …ξεκινάμε τον δεύτερο μέρος μας , με τον αριθμό 11:

ΑΡΙΘΜΟΣ 11
Ένας Κύριος αριθμός σε ένα σπίτι δεν θα μπορούσε παρά να φέρει , λίγες προκλήσεις παραπάνω στα πρακτικά θέματα σε σχέση με τους άλλους αριθμούς. Σαν σπίτι έχει όλες τις ενέργειες του 2, αλλά ίσως να δώσει και μια αφύπνιση σε θέματα γνώσεων ή μεταφυσικής.

ΑΡΙΘΜΟΣ 12
Ο αριθμός 12 σε ένα σπίτι μας δίνει την ώθηση να θυσιαστούμε για τα υπόλοιπα μέλη με τα οποία συγκατούμε, όχι πάντα με την αρνητική μορφή. Ίσως περισσότερο με την έννοια των συμβουλών ή της στήριξης. Το σπίτι αυτό θα σας ωθήση να βρείτε την «χαμένη» πίστη σας και χαρά για τη ζωή, μη εστιάζοντας τόσο στα υλικά αποκτήματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 13
Ένας Καρμικός αριθμός σε ένα σπίτι, μπορεί να μας δώσει πολλά μαθήματα. Ίσως η μεταφορά μας σε έναν τέτοιο αριθμός να σηματοδοτεί μια αναγέννηση ριζική, αλλάζοντας τόπο και πεποιθήσεις. Μας αναγκάζει να βρούμε την σταθερότητα χωρίς να εφησυχαζόμαστε για πολύ. Είναι επίσης άλλος ένας αριθμός που μπορεί να «δυναμώσει» τους δεσμούς μας με τον πνευματικό κόσμο όσο ζούμε εκεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ 14
Ακόμα ένας Καρμικός αριθμός δίνει την ενέργεια του αλλά και τα μαθήματα του μαζί! Σε αυτό το σπίτι θα μάθουμε τον αυτοέλεγχο και με ότι ασχοληθούμε δεν θα μείνουμε μόνο στην θεωρία. Θα καταλάβουμε ότι ναι μεν έχουμε όλες τις ενέργειες του 5 αλλά με μικρές δόσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 15
Ο αριθμός 15 σε ένα σπίτι θα δώσει μαθήματα συναισθήματος στις σχέσεις και στην οικογένεια . Έχουμε κάθε προοπτική σε αυτό το σπίτι να βρούμε την ευημερία που αναζητάμε,α λλά αφού πρώτα δούμε την φιλοσοφική πλευρά της ζωής! Οι ενέργειες του 6 ισχύουν και σε αυτό το σπίτι, αρκεί η προσκόλληση στην υλη να μη γίνεται εμμονή.

number11a
ΑΡΙΘΜΟΣ 16
Ο Καρμικός αριθμός 16, θα δώσει όλες τις ενέργειες που έχει και ένα σπίτι 7, αλλά θα μας «γεμίσει» και με ενδοσκόπηση αναζητώντας την αλήθεια στις σχέσεις μας. Την αληθινή αγάπη δηλαδή…Γι αυτό αν «τελειώσει» κάποια σχέση στο σπίτι αυτό, μην στενοχωρεθείτε, το Σύμπαν σας οδηγεί σε κάτι πραγματικά αληθινό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 17
Εκτός από τις ενέργειες του αριθμού 8, ένα σπίτι με την ενέργεια του αριθμού 17, παρέχει πίστη , ελπίδα και προστασία. Αν σε αυτό το σπίτι ζήσετε θέματα νομικά, να ξέρετε ότι θα βρεθεί λύση, ακόμα κι αν χρειαστεί να δυσκολευτείτε. Η ευημερία θα υπάρχει όσο θα σκέφτεστε θετικά!

ΑΡΙΘΜΟΣ 18
Ένα σπίτι με όλες τις ενέργειες του αριθμού 9, ωθώντας σας ακόμα περισσότερα στην ανάπτυξη και την εξέλιξη σε ότι ασχολείστε. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα είναι έντονες αλλά ταυτόχρονα εσείς και τα άτομα που κατοικούν σε αυτό το σπίτι θα έχετε την ευκαιρία να λειτουργείτε «θεραπευτικά» ο ένας για τον άλλο. Η ευημερία σε αυτό το σπίτι είναι σχεδόν πάντα σίγουρη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 19
Το σπίτι με την ενέργεια του του 19, κρύβει μέσα του όλες τις ενέργειες του 1 αλλά και του 10! Αν και ανήκει στους Καρμικούς δίνει ευκαιρίες ανεξαρτησίας αλλά και αναγέννησης. Βοηθά στον ξεπέρασμα εμποδίων και είναι πιθανό σε αυτό το σπίτι να παντρευτείτε ή να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα.

number11b

ΑΡΙΘΜΟΣ 20
Ο αριθμός 20 στο σπίτι μας προσφέρει όλες τις ενέργειες του 2, αλλά ταυτόχρονα μας βάζει και σεμια διαδικασία να λαμβάνουμε συνεχώς αποφάσεις. Διλήμματα θα βασανίζουν το μυαλό μας, αλλά αν πράττουμε βάσει λογικής όλα θα κυλούν ομαλά. Στις σχέσει μεταξύ των ατόμων που συγκατοικούν παρέχει ένωση, και ο καθένας λαμβάνει αγάπη και τρυφερότητα από τον άλλο μέσα από πράξεις και όχι λόγια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 21
Ο αριθμός της Κοσμικής Συνείδησης , θα φέρει χαρά και αισιοδοξία στο σπίτι αυτό. Παρέχει όλες τις ενέργειες του 3, μαζί με αλλαγές, ταξίδια και επιτυχία. Η σωστή επικοινωνία μεταξύ των μελών που κατοικούν σε αυτό το σπίτι είναι πολύ σημαντική. Ίσως η μεταφορά σε αυτόν τον αριθμό να έχει γίνει μετά από δύσκολες καταστάσεις που σας ανάγκασαν να αλλάξετε ακόμα και τρόπο σκέψης!

Ακολουθεί και τρίτο μέρος σύντομα…