Ετικέτες

, ,

numb1

Ένα λατινικό ρητό λέει «Το όνομα είναι σημάδι (αλλά και κατάρα;)»

Δεν ξέρω αν υπερβάλλει με με το παραπάνω συμπέρασμα ή ερώτημα, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι το όνομα μας , όπως και το επώνυμο ,παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.
Αν και κάποιοι από εμάς, χρησιμοποιούμε υποκοριστικά, τα ονόματα μας όπως είναι στην ταυτότητα ή στο πιστοποιητικό γέννησης , δίνουν την μοναδική τους χροιά είτε ηχούν είτε όχι.

Ίσως κατά καιρούς γνωρίζουμε ανθρώπους , που θεωρούμε ότι δεν τους ταιριάζουν τα ονόματα τους, ή ακόμα και σε εμάς τους ίδιους δεν αρέσουν τα ονόματα που έχουμε.
Όμως πάντα ο κάτοχος του κάθε ονόματος , δεν είναι τυχαίο για την ενέργεια που λαμβάνει από τα γράμματα και τους αριθμούς που τον «περιτριγυρίζουν»…Οπότε καλό θα είναι να αποδεχόμαστε την ενέργεια , που συνήθως επιλέγουν άλλοι για εμάς , και να αγαπάμε τα ονόματα μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο!

Το μικρό μας όνομα λοιπόν δείχνει , από αριθμολογικής άποψης:

  • Την σωματική και πνευματική κατεύθυνση προς την οποία θα αναπτυχθούμε.
  • Πόσο προβλέψιμες είναι οι σκέψεις , οι πράξεις και η συμπεριφορά μας.
  • Πως ερμηνεύουμε τις εμπειρίες της ζωής.

numb2

Ο Αριθμός Ανάπτυξης σε μια ανάλυση αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού μας και σε συνδυασμό με τον αριθμό Πεπρωμένου αλλά και την μελέτη άλλων βασικών Αριθμών ,βρίσκουμε το μεγαλύτερο δυναμικό αυτοπραγμάτωσης.

Αριθμός ανάπτυξης 1
Η δόνηση του αριθμού 1 σε αυτή τη θέση, δηλώνει ότι η μεγαλύτερη ανάπτυξη σας, θα βρίσκεται στον τομέα της διεκδικητικότητας και της ατομικότητας .

Αριθμός ανάπτυξης 2
Ο 2 στον αριθμό ανάπτυξης , φανερώνει ότι η ανάπτυξη σας, θα αφορά τον τομέα τω ν σχέσεων , της επαφής αλλά και της αρμονίας με τους άλλους.

Αριθμός ανάπτυξης 3
Ο αριθμός 3 σε αυτή τη θέση , μας δηλώνει ότι η μεγαλύτερη ανάπτυξη σας θα βρίσκεται στον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον λόγο και την δημιουργικότητα ή την καλλιτεχνία.

numb3

Αριθμός ανάπτυξης 4
Η μεγαλύτερη ανάπτυξη για εσάς , θα αφορά θέματα φόβου και ασφάλειας αλλά και πειθαρχίας σε στόχους .

Αρθμός ανάπτυξης 5
Η μεγαλύτερη ανάπτυξη για εσάς που ανήκετε στην ομάδα αυτή , θα αφορά την υπεύθυνη χρήση της ελευθερίας σας αλλά και της ανεξαρτησίας σας σε σχέση με τους άλλους.

Αριθμός ανάπτυξης 6
Η μεγαλύτερη ανάπτυξη σας θα προέλθει από την αγάπη, την προσφορά προς τους άλλους , αλλά και την λήψη ευθυνών μέσα σε ομάδες (οικογένεια, εργασία).

Αριθμός ανάπτυξης 7
Η μεγαλύτερη ανάπτυξη σας, με τον αριθμός 7 σε αυτή τη θέση, θα προέλθει από την απόκτηση μυστικιστικής και πνευματικής σοφίας. Η εμπιστοσύνη στον «αόρατο» κόσμο θα σας δώσει ώθηση!

Αριθμός ανάπτυξης 8
Για εσάς η μεγαλύτερη ανάπτυξη σας θα προέλθει από την διαχείριση των χρημάτων και την υπέυθυνη χρήση της δύναμης, της εξουσίας αλλά και του θάρρους.

Αριθμός ανάπτυξης 9
Σε αυτήν την θέση ο 9 , με την ενέργεια του βοηθά να αναπτυχθεί κανείς μέσω της συμπόνιας, την συγχώρεσης αλλά και την τάση του ανθρωπισμού κατανοόντας την έννοια της ομαδικής προσφοράς.

Αριθμός ανάπτυξης 11
Με την επιρροή του πρώτου Κύριου αριθμού, η ανάπτυξη θα προέλθει από την διδασκαλία της πνευματικής αλήθειας και την εξισορρόπηση της ενέργειας σας τόσο μέσα σας όσο και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

numb4
Αριθμός ανάπτυξης 22
Ο δεύτερος Κύριος αριθμός , δηλώνει ότι η μεγαλύτερη ανάπτυξη θα έρθει από την διαισθητική ηγεσία και την πρακτική εφαρμογή συμπαντικων αρχών.

Αριθμός ανάπτυξης 33
Στον τρίτο Κύριο αριθμό μας, η ανάπτυξη θα προέλθει από την κυριαρχία στο συναισθηματικό επίπεδο με σκοπό την αυτοθυσία , χωρίς όμως να γίνεστε μάρτυρας. Οι λεπτές ισορροπίες στο τι δίνετε και τι λαμβάνετε είναι το «κλειδί».

Ο αριθμός αυτός «ξεκλειδώνει» χρήσιμες πληροφορίες γι άυτό και σε πολλά βιβλία αριθμολογίας, ονομάζεται και «κλειδί»….
Οπότε λαμβάνοντας σημαντικές γνώσεις , αποδέχεσαι το «δώρο» του ονόματος σου και αναπτύσσεις όσο καλύτερα μπορείς τα ταλέντα με τα οποία είσαι προικισμένος!

Advertisements