Ετικέτες

, ,

homeg1

Το τρίτο μέρος του άρθρου μας που αφορά τα νούμερα των σπιτιών στα οποία κατοικούμε, συνεχίζεται με πρώτο αριθμό για αυτό το μέρος με έναν Κύριο αριθμό, τον 22 και την ιδιαίτερη δόνηση του.

Αριθμός 22
Ο αριθμός αυτός θα σας δώσει , ευκαιρίες για πνευματική αφύπνιση , όσο καιρό θα κατοικείτε εκεί, ίσως όχι όμως με τον πιο εύκολο τρόπο. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει όλες τις ενέργειες του 4, με τη διαφορά ότι αν δεν «γειώσετε» το πνεύμα στην καθημερινότητα, αυτό θα επιφέρει συναισθηματικές προκλήσεις.

Αριθμός 23
Ένας αριθμός με τις ενέργειες του 5, αλλά ως Μαγικός αριθμός , προσφέροντας προστασία, και δίνοντας ευκαιρίες να φιλοσοφήσετε την προσωπική σας ελευθερία , και τις δυνατότητες το διάστημα που κατοικείτε εκεί , να κάνετε ταξίδια τα οποία να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας!

Αριθμός 24
Ένας γλυκός αριθμός ,ε τις χάρες του αριθμού 6 φυσικά, τονίζοντας την επιτυχία στην προσωπική σας ζωή , αλλά και την δημιουργία οικογένειας. Προσφέρει ευκαιρίες ανταμοιβής των προσπαθειών σας . Τα όρια στην καθημερινότητα , θα φέρουν την πραγματική αρμονία στη ζωή σας.

Αριθμός 25
Αυτός ο αριθμός σε μια κατοικία ίσως να δηλώνει ότι η μεταφορά σας εκεί, να προέκυψε κατόπιν δύσκολων αλλαγών. Το σπίτι αυτό θα δώσει ευκαιρίες να οραματιστείτε το μέλλον, μαθαίνοντας πως να ελέγχετε την ελευθερία σας , αλλά και να φιλοσοφήσετε τη ζωή από άλλη σκοπιά πια. Οι ενέργειες του 7, θα σας οδηγήσουν στην έρευνα και την αναζήτηση.

homeg2

Αριθμός 26
Τα χαρακτηριστικά του 8 σε αυτό το σπίτι δίνουν την ενέργεια τους με την διαφορά, ότι θα πρέπει για την υλική και προσωπική ελευθερία να «παλέψει» το ίδιο το άτομο που κατοικεί εκεί. Ο αριθμός δίνει ευκαιρίες γάμου, επιτυχίας αλλά η ευθικρισία και οι λεπτομέρειες στις επιλογές παίζουν σημαντικό ρόλο.

Αριθμός 27
Το σπίτι αυτό εκτός από τα χαρακτηριστικά του 9, δίνει την δυνατότητα όσο κατοικείτε εκεί,να κάνετε σχέδια αλλά και να πραγματοποιήσετε επιθυμίες για μια επιχείρηση, και γενικά να δείτε άνθηση σε ότι ασχολείστε. Βοήθεια από άλλους θα έρχετε προς εσάς, αρκεί να είστε αισιόδοξοι!

Αριθμός 28
Ένας αριθμός με τις ενέργειες του αριθμού 1. Σας ωθεί να είστε πάντα σε ετοιμότητα σε ό,τι ξαφνικό παρουσιαστεί ή απροσδόκητο. Η καλή οικονομική διαχείριση θα είναι πάντα απαραίτητη. Θα υπάρξουν στιγμές που νομικές υποθέσεις ή καταστάσεις που αφορούν ακίνητα θα σας ταλαιπωρήσουν. Όμως ο τομέας της συντροφικότητας θα σας αποζημειώσει.

Αριθμός 29
Ένας αριθμός που δεν έχει μόνο την ενέργεια του 2 αλλά και του 11. Με την ενέργεια του στο σπίτι σας θα έχετε ευκαιρίες μάθησης, προσφοράς βοήθειας και μεγάλες ανταμοιβές. Φυσικά όμως θα απαιτήσει και προσπάθειες από εσάς τους ίδιους.

homeg3

Αριθμός 30
Φανταστείτε την ενέργεια του 3 στον υπερθετικό βαθμό. Οι κοινωνικές επαφές και οι φίλοι θα επικρατούν στο σπίτι αυτό. Ίσως δε πηγαίνοντας εκεί να ανακαλύψατε ότι ο κύκλος σας άνοιξε και νέοι άνθρωποι ήρθαν στη ζωή σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγχετε πολύ καλά τις σπατάλες όλων των ειδών εκεί. Χαρά και αισιοδοξία είναι διαθέσιμες να τις κερδίσετε στο σπίτι αυτό!

Αριθμός 31
Η ενέργεια του 4 κάνει και εδώ την εμφάνιση της αλλά είναι λίγο πιο κοινωνική από την συνηθισμένη. Το σπίτι αυτό υπόσχεται καλή οικονομική κατάσταση αρκεί να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους. Η τάση για αποδιοργάνωση θα είναι έντονη, οπότε θα καλείστε πάντα να βρίσκετε την αυτοπειθαρχία σας.

Αριθμός 32
Η δόνηση του 5 δίνει τα χαρακτηριστικά της και εδώ, αλλά ως Μαγικός αριθμός παρέχει προστασία σε κάθε απερισκεψία και βιαστική κίνηση που κάνετε. Στο σπίτι αυτό θα έχετε τους φίλους σας κοντά και θα νιώθετε ότι όλα ξεπερνιούνται. Η συνεργασία και η κατανόηση με τους άλλους θα φέρει σημαντικές εμπειρίες στην ζωή σας.

Αριθμός 33
Ένας Κύριος αριθμός , που φυσικά εκτός από την ενέργεια του 6, μας παρέχει και τάσει αυτοθυσίας όσο κατοικούμε εκεί. Ακόμα και στις σχέσεις μας με τα άλλα μέλη , μας «προκαλεί» να παραβλέπουμε συμπεριφορές ακόμα κάποιες που είναι δύσκολες προς εμάς. Μας ωθεί να βρούμε την αγάπη μέσα μας για όλο τον κόσμο που μας περιτριγυρίζει.

Αριθμός 34
Η ενέργειες του αριθμού 7, δίνουν την χροιά τους αλλά ο συγκεκριμένος αριθμός όσο κατοικούμε εκεί μας παρέχει μαθήματα υπομονής με ελπίδα και προσμονή παράλληλα. Το σπίτι αυτό θα προσελκύσει κόσμο , όχι πολύ αλλά τον ιδανικό για εμάς. Η βραδύτητα δεν θα λείπει στην καθημερινότα σας. Όσο ζείτε σε αυτό το σπίτι , το πιο πιθανό είναι να μη σας λείψουν τα ταξίδια.

Αριθμός 35
Ο αριθμός 8 δίνει την τάση του , στο σπίτι αυτό, αλλά έχουμε να προσθέσουμε ότι επίσης θα σας προβληματίζουν οι πειρασμοί όσο ζείτε εκεί, και ιδιαίτερα οι οικονομικοί, με την έννοια πάντα της σπατάλης και της καλοπέρασης! Η πειθαρχία καλό θα είναι, να βρίσκεται πάντα ως σύμμαχος σας!

Αριθμός 36
Ένας αριθμός με την τάση του 9 για εξάπλωση και καταξίωση, αλλά θα απαιτήσει και την προσφορά σας προς τους άλλους, ακόμα και προς τα άλλα μέλη που κατοικούν εκεί. Οι συναισθηματισμοί δεν θα λείπουν ποτέ!

homeg4

Αριθμός 37
Με την ενέργεια του αριθμού 1 σε αυτό το σπίτι , θα χαρείτε την ανεξαρτησία σας, αλλά όχι την μοναξιά. Υπόσχεται φίλους και παρέες χωρίς να νιώθετε επιβάρυνση ή ανάγκη για παροχή φροντίδας!

Αριθμός 38
Ο αριθμός αυτός έχει χαρακτηριστικά τόσο από τον 2 όσο και από τον 11. Σε αυτό το σπίτι θα δείτε την ευαισθησία σας να αυξάνεται και να δίνετε περισσότερο σημασία στις «λεπτές» πτυχές της καθημερινότητας. Ένας έρωτας ή ένας γάμος θα σας ανταμοίψουν!

Αριθμός 39
Τα χαρακτηριστικά του 3 και του 12, δεν θα λείψουν από αυτό το σπίτι. Αυτό που προσφέρει αυτός ο αριθμός στα μέλη που κατοικούν εκεί είναι η υγεία, τα πάθη αλλά και σημαντικές απολάυσεις!

Αριθμός 40
Οι ενέργειες του 4 στον υπερθετικό βαθμό! Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα θα καλυφθούν σε αυτό το σπίτι..η μεθοδικότητα σας θα φέρει τις «βάσεις» που αναζητάτε στη ζωή έστω και αργά, αλλά σταθερά. Αν βλέπετε τις δυσκολίες «περαστικές» θα έχετε πάντα εσωτερική καθοδήγηση!

Συνεχίζεται….