Ετικέτες

, , ,

181013

«Στόχευε για το φεγγάρι… ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ’ Αστέρια»
Με μια έκλειψη σελήνης στον Κριό, αστρολογικά μας υποδέχεται η ημέρα, δίνοντας την σημαντική χροιά της στην καθημερινότητα μας.
Αριθμολογικά όμως, πως χαρακτηρίζεται και τι μηνύματα μας δίνει?

Η ενέργεια του αριθμού 7, «γεμίζει» την ημέρα μας, ωθώντας μας να αναλύσουμε την κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας, να ανατρέξουμε σε θέματα του παρελθόντος , κάνοντας μια ανασκόπηση εκ βαθέων.
Ο 7 συνδέεται με την ανάπαυση και την ανακωχή, όχι όμως με την παύση! Μας αναγκάζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις , βλέποντας τα αποτελέσματα. Μας βοηθά να ξεδιαλύνουμε αυτό που αξίζει και να «πετάξουμε» όχι λειτουργεί σαν παράσιτο.
Οι συνδυασμοί των αριθμών , μιλούν για μια ημέρα που μπορεί να μας φέρει αφθονία, χαρά αλλά και θεραπεία. Στόχοι που αφορούν τα οικονομικά, τα επαγγελματικά ή θέματα υγείας , φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα. Οι δυσκολίες των προηγούμενων ημερών στην οικογένεια εξομαλύνονται.
Οι εμπειρίες μας γίνονται πιο καθορισμένες και οι στόχοι πιο ευδιάκριτοι. Η απομόνωση και η έλλειψη έκφρασης – λόγω επιλογής – δεν θα μας βγει σε κακό. Τα νέα ανοίγματα και οι καινούργιες περιπέτειες δεν ταιριάζουν με την ενέργεια της ημέρας αυτής.
Η ημέρα φέρνει λύσεις και θεραπεία σε ό,τι ήδη υπάρχει!
Οι πνευματικές ασχολίες, που βοηθούν στο να χαλαρώσουμε αλλά και να λάβουμε σημαντικά μηνύματα ή απαντήσεις , χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα μας.
Οι αριθμοί τονίζουν τις ανάγκες του σώματος, η θεραπεία εξάλλου που θα λάβει το σώμα, θα φροντίζει άμεσα και την ψυχή μας , την ενέργεια μας.
Τα όνειρα και η διαίσθηση δίνουν σημαντικές πληροφορίες , γι’αυτό καλό θα ήταν να επενδύσουμε περισσότερο σε αυτά παρά σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν συμβόλαια, υπογραφές ή συμφωνίες.
Η δράση της ημέρας θα εκδηλωθεί σε μια άλλη μορφή, όχι με την έννοια της απραξίας , αλλά με την χρήση της εσωτερικής θεραπευτικής δύναμης που κρύβουμε όλοι μέσα μας.
Τα έντονα συναισθήματα που ίσως μας επηρεάσουν , έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλά να τα ακούσουμε, να τα αφήσουμε να εκδηλωθούν.
Η μέρα μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι κάθε σκέψη , επηρεάζει το σώμα μας , και στην συνέχεια τους άλλους δίπλα μας.

«Δουλεύοντας» με πίστη, ελπίδα, εντιμότητα και πάντα με γνώμωνα την αλήθεια θα έχουμε γιατρέψει τις δικές μας πληγές αλλά θα μπορούμε να παρέχουμε ανακούφιση στον πόνο του κόσμου γύρω μας.
Τέλος ο 7 είναι ο αριθμός που κρατά τα κλειδιά των ζωτικών ρυθμών. Δεν είναι τυχαία η συσχέτιση του με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τις μυστικές νότες, τις ημέρες και άλλες πολλές ομάδες.
Ας ακολουθήσουμε την ενέργεια της ημέρας αυτής, ας αποχωριστούμε λίγο από τον κόσμο και ας εστιάσουμε στις δικές μας πνευματικές ικανότητες, που ίσως μας αναγκάσουν να ζήσουμε ελπίδες και απογοητεύσεις , πόλεμο και ειρήνη, αλλά η πνευματική εξέλιξη που θα βιώσουμε να μας αποζημιώσει!