Ετικέτες

, , , ,

nove

Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου μας υποδέχεται με την ενέργεια του αριθμού 8, θυμίζοντας μου τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη.»
Ο αριθμός της αποπεράτωσης της αλλαγής αλλά και της δημιουργίας, μας δίνει ευκαιρίες – ίσως όχι πάντα από τον «εύκολο» δρόμο – να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να πάρουμε αποφάσεις για την ζωή μας αλλά και να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες , στις λεπτές γραμμές που κρύβουν όλα τα μυστικά για σωστούς χειρισμούς και την σωστή αξία της ύλης και του χρήματος.

Ο Νοέμβριος λοιπόν έρχεται να μας μάθει (καθώς είναι ένας πολύ πνευματικός αριθμός ) τον τρόπο να ανανεωθούμε, να αναγεννηθούμε αλλά και τον τρόπο σε ό,τι είχαμε μελετήσει και εξελίξει μέσα στον Οκτώβριο , τώρα να τους δώσουμε μορφή.

nove2
Η σωστή διαχείριση της εξουσίας αλλά και η διαφύλαξη του χρήματος είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν μέσα στον μήνα. Ας μην ξεχνάμε ότι ανήκει στην κατηγορία των αριθμών κινδύνου, οπότε κάθε κατάσταση που φαντάζει ιδανική με μια ανατροπή ή υπερβολή μπορεί πολύ εύκολα να δείξει το αντίθετο.

Μην επαναπαυτείτε σε ότι επιτύχετε και μην προβάλετε μεγάλη σιγουριά ή έπαρση στους γύρω σας. Η ανατροπή είναι στην ενέργεια του 8!
Ο μήνας προστάζει να αναλάβουμε τη δύναμη μας , με έλεγχο και υπευθυνότητα . Ο νους εστιάζεται στην αναγνώριση , στην εργασία , στην επέκταση, στην ανάπτυξη. Με ζήλο , ενθουσιασμό αλλά και θράσος μπορούμε να κερδίσουμε ότι είχαμε σπείρει τους προηγούμενους μήνες. Ο δρόμος μας μέσα στον μήνα δεν θα είναι χωρίς εμπόδια.

 

Ένας είδος Κάρμα μας δοκιμάζει , το πόσο ισχυρή είναι  2η θέληση μας αλλά και το κουράγιο μας , για να παραμείνουμε σταθεροί στους στόχου μας.

Ο Νοέμβριος , μας δείχνει μια καθημερινότητα στην οποία μαθαίνουμε μέσα από τις εμπειρίες της ζωής. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν βάσει του 26, έχουν σκοπό να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση μας, με αποτέλεσμα η θετική μας στάση να φέρει ευημερία και ικανοποίηση.

Σε θέματα επαγγελματικά , ο μήνα αυτός μπορεί να δώσει ευκαιρίες εσόδων, αναγνώρισης αλλά σε ένα διάστημα το οποίο χαρακτηρίζεται από την δόνηση του 8, είμαστε πάντα με πρόγραμμα στην διαχείριση του χρήματος , καθώς θα ακολουθήσουν και έξοδα. Αν δεν δώσουμε την πρέπουσα σημασία και δεν μπούμε σε όρια και σειρά, τότε ο μήνας μπορεί να φανεί οδηνηρός στον τομέα αυτό.

nove1
Στον τομέα της καριέρας, ναι μεν θα διαπιστώσετε ότι το μόνο –σχεδόν – που σας απασχολεί είναι τα επαγγελματικά, αλλά από την άλλη δε, θα δείτε ότι είστε μόνοι στις αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος!
Αν ασχολείστε με τον λόγο ή την επικοινωνία και απευθύνεστε σε ομάδες, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους υπέρ της δουλειάς σας και να δημιουργήσετε συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το μέλλον. Η αντοχή και ο αυτοέλεγχος είναι σημαντικά εφόδια.
Στον τομέα των συναισθηματικών ο μήνας θα φέρει εντάσεις. Οι καρμικοί συνδυασμοί των αριθμών ή θα μας διδάξουν ποιοι μας αγαπούν πραγματικά και θα πάρουμε απόφαση να επισημοποιήσουμε μια σχέση, λαμβάνοντας σημαντικά «μηνύματα» διαίσθησης , ότι έχουμε βρει τον άνθρωπό μας ή που θα μας ωθήσουν να καταλάβουμε ότι πρέπει να βάλουμε τέλος σε καταστάσεις που μόνο καταστροφικές είναι για εμάς.
Ο Νοέμβριος θα φέρει έντονα συναισθήματα, πιθανό και υπερβολικά. Μέσα στην οικογένεια είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε εγωιστικές συμπεριφορές από τους άλλους , βάζοντας εμπόδια στην πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Όμως καλό θα ήταν να εκφραστείτε σωστά, εκθέτωντας τα συναισθήματα σας, αποφεύγωντας έτσι ρήξεις ή διαφωνίες στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

nove4

Ο τομέας των οικονομικών μπορεί να τονιστεί αρκετά θετικά. Όμως η ευθικρισία, η εστίαση στις λεπτομέρειες αλλά και η σωστή και μετά από σκέψη επένδυση χρημάτων είναι απαραίτητες για να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, ο αριθμός 8 , μπορεί να φέρει και απώλειες ή άσχημα νέα μετά από λάθος χειρισμούς ή έλλειψης ακεραιότητας.

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές τον μήνα αυτό και ο κάθε τομέας της ζωή μας σαν ντόμινο επηρεάζει τον άλλο. Ένας αριθμός με πολύ ενδιαφέρουσα – παρά την δύσκολη – ενέργεια του , ο 26 έρχεται να μας δώσει μια πιο «εσωτερική» όψη του 8. Τονίζοντας μας , πως για ότι θα βιώσουμε τώρα, θετικό ή αρνητικό είναι μαθήματα για το επόμενο διάστημα, δίνοντας εξετάσεις θάρρους ή κουράγιου. Ο παρορμητισμός θα φέρει ξαφνικές περιπέτειες, πιθανότατα ερωτικές, αλλά χωρίς εγγύηση διάρκειας ή αφοσίωσης!

Σε ένα επίπεδο πιο μεταφυσικό έρχεται να μας τονίσει την ισορροπία της ύλης και του πνεύματος! Επίσης ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για «επικοινωνία». Αφουγκραστείτε τα μηνύματα που έρχονται σε εσάς, απεγκλωβιστείτε από τα ζητήματα της ύλης και του κέρδους και δείξτε «πλατιά»κατανόηση στις αδυναμίες των άλλων. Πιστέψτε ότι μέσα από την επαφή σας με τους άλλους θα μάθετε να δημιουργείτε σχέσεις που να κρατούν στον χρόνο και θα σιγουρέψουν τη θέση σας στη ζωή!
Τέλος μια παγκόσμια χρονιά 6 σε συνδυασμό με τον μήνα 8 μπορεί να φέρει ισορροπία έστω και μέσα από προσπάθεια ή θυσίες στην καθημερινότητα μας. θα μας μάθει ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται, αλλά ό,τι επιτύχουμε στο διάστημα αυτό είναι πραγματικά αξιόλογο. Είναι διάστημα να ηγηθούμε των πιστεύω μας και των ιδεών μας ,ανακαλύπτοντας δημιουργικές μεθόδους παρουσιάσης τους!
Ένας μήνας ανατρεπτικός, με δράση και μαθήματα καλής διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα.

nove3
Για να βρείτε , τι προσωπικός μήνας είναι για εσάς ο Νοέμβριος ο τύπος είναι ο εξής : Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς .
Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 2 (11) (Νοέμβριος )
Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 2(Νοέμβριος ) =5 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 5!
Προσωπικός μήνας 1
Αν για εσάς λοιπόν ο Νοέμβριος είναι είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2
Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε ο Νοέμβριος θα είναι μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3
Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννεά (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενεργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

Προσωπικός μήνας 4
Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διωρθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια πουσας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγκαρείες. Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολέμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

nove5

Προσωπικός μήνας 5
Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις…τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6
Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπήστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

Προσωπικός μήνας 7
Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

Προσωπικός μήνας 8
Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Δίνεται ιδιαίτερη δόνηση όταν συντονίζεται με τον παγκόσμιο μήνα , που είναι επίσης 8. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυρρανικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9
Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε ότιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλέι εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε πρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.