Ετικέτες

, ,

spitid

Συνεχίζοντας την ανάλυση των αριθμών του κάθε σπιτιού,τα οποία επηρεάζουν την ζωή μας, αλλά και το χρονικό διάστημ στο οποίο κατοικούμε μέσα στην κατοικία αυτή.
Μια αγγλική παροιμία λέει :” Το σπίτι κάθε ανθρώπου είναι το κάστρο του.” Συμφωνώ απόλυτα!

Συνεχίζουμε λοιπόν με το σπίτι που «χρωματίζεται» από τον:
Αριθμός 41
Ένα σπίτι με τον αριθμό 41, θα φέρει στη ζωή σας, αν το κυνηγήσετε, αφθονία, έρωτα και αλλαγές, οι οποίες θα ανατρέψουν παλιές καταστάσεις. Έχει όλες τις ενέργεις του 5, που πρέπει καλά να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε!

Αριθμός 42
Ένας αριθμός που έχει όλες τις χάρες κι όλες τις προκλήσεις του αριθμού 6. Σε αυτό το σπίιτι οι οικογενειακές σχέσεις θα επικρατούν και θα σας απασχολούν περισσότερο από κάθετι άλλο. Κάποιες φορές ίσως να θέτουν φραγμούς!

Αριθμός 43
Ένα σπίτι με την ενέργεια του 7 αλλά με περισσότερες εναλλαγές τόσο στις καταστάσεις και στα γεγονότα, όσο και στις διάθεση σας. Οι λέξεις «πόλεμος και ειρήνη» διαδέχονται η μία την άλλη.

Αριθμός 44
Ο αριθμός αυτός δεν έχει μόνο την ενέργεια του 8 , αλλά έχει την δόνηση ενός Κύριου αριθμού. Σας υπόσχεται οικονομική και συναισθηματική επιτυχία, αλλά με κόπο και «αγώνα»!

Αριθμός 45
Το σπίτι αυτό έχει την ενέργεια του αριθμού 9. Η απελευθέρωση όμως θα έρθει μέσα από αλλαγές που κρύβουν προκλήσεις και αλλαγές.

Αριθμός 46
Ένα σπίτι με την ενέργεια του αριθμ ού 10 δίνοντας ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα, ίσως και μετά από δύσκολες καταστάσεις . συναισθηματισμοί και ενδοιασμοί εναλλάσονται!
Αριθμός 47
Ο αρθμός 47 έχει φυσικά την ενέργεια του αριθμού 11, αλλά και του αριθμο2. Μας προστατεύει στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων και δίνει δυνατότητα εκπλήρωσης ονείρων όσο ζούμε εκεί.

Αριθμός 48
Έχει κοινή ενέργεια με τον αριθμό 12 αλλά και 3. Μέσα από ανατροπές θα βρίσκετε παντα το θετικό και το αισιόδοξο της κάθε κατάστασης.

Αριθμός 49
Ο αριθμός 49 κρύβει μέσα λίγο από την ενέργεια του Καρμικού 13 , αλλά και του 4. Η προνοητικότητα και η ανάγκη για ισορροπία θα είναι τα πιο χρήσιμα εφόδια μας , για όσο θα ζούμε εκεί.

Αριθμός 50
Ο υπερθετικός βαθμός του αριθμού 5, κρύβεται σε αυτό το σπίτι. Έχει όλες τις αρετές του 5 αλλά και όλους τους κινδύνους. Όσο ζείτε εκει θα έχετε πάντα ελευθερία και θα βιώνετε πάντα την απελευθέρωση και την αναγέννηση σε κάθε κατάσταση.

spitid1

Αριθμός 51
Ένας αριθμός που σαφώς μας χαρίζει τα χαρακτηριστικά του αριθμού 6. Όσο ζούμε εκεί μπορεί να ξεπεράσουμε νομικές δοσοληψίες και μέσα από προσπάθειες να βγούμε κερδισμένοι.

Αριθμός 52
Ο αριθμός 52 έχει όλες τις ενέργειες του αριθμού 7, αλλά μέσα από περισυλλογή και εμπειρίες ίσως να διαπιστώσουμε όσο ζούμε εκεί, ότι βιώνουμε «αποχωρισμούς» , σαν θεραπεία για να πάμε παρακάτω.

Αριθμός 53
Φυσικά και έχει όλες τις ιδιότητες του αριθμού 8, αλλά μας δίνει και την εμπειρία να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα ξαφνικά γεγονότα, με θάρρος και διορατικότητα. Θα έχουμε την υλική καταξίωση του αριθμού , αλλά μέσα από λογική σωφροσύνη.
Αριθμός 54
Έχει την κάθε επιρροή που έχει και ο αριθμός 9, αλλά μας έχει πάντα σε επιφυλακή. Σε αυτό το σπίτι θα ζήσουμε αποκαλύψεις από κοντινά μας πρόσωπα που θα πρέπει να τα διαχειριστούμε με δικαιοσύνη. Τα συναισθήματα πρέπει να είναι πάντα υπό έλεγχο!

Αριθμός 55
Ο αριθμός 10 αλλά και η διπλή επιρροή του αριθμού 5. Έχει μια δόνηση , ίδιας δύναμης με τους Κύριους αριθμούς , αλλά μας δίνει την ώθηση υπερπήδησης των εμποδίων ,με επιτυχία, αρκεί να κοντρολάρουμε την ενέργεια μας, αποφεύγωντας την διάσπαση!

Το άρθρο συνεχίζεται….