Ετικέτες

, , ,

ayunum1

«Η καλύτερη πτυχή της ευτυχίας είναι το να εύχεσαι να είσαι ο εαυτό σου»
Desiderius Erasmus

Ένα γνωμικό , με μεγάλη δόση αλήθειας και άμεση σχέση με το θέμα που θα ακολουθήσει παρακάτω.
Θέλησα να «ενώσω» δύο μεθόδους αυτογνωσιακής συμβουλευτικής , θέλωντας έτσι να τονίσω, τόσο την θαυμάσια συσχέτιση τους, αλλά και τις γνώσεις που μπορούμε να λάβουμε για τον εαυτό μας από διαφορετικές φιλοσοφίες.
Τελικά ο συνδυασμός της Αριθμολογίας με την Αγιουρβέδα, με δικαίωσαν.
Τις παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για την Αγιουρβέδα μοιράστηκε μαζί μου, η καλή μου φίλη Δήμητρα Ζαΐμη:

Σύμφωνα με την αρχαία ινδική γνώση του Αγιουρβέδα, ο άνθρωπος καλείται να αγαπάει τον εαυτό του, να φροντίζει για την υγεία του σώματός του, να εμπλουτίζει το πνεύμα του και να ανταποκρίνεται στην μοναδικότητά του.
Αυτό ακριβώς μας μαθαίνει η γνώση των Ντόσα.
Ντόσα είναι οι λειτουργικές αρχές της ύπαρξης. Δημιουργός τους είναι το ίδιο το Σύμπαν, όπου με μεράκι γνέθει ασταμάτητα στο ουράνιο αδράχτι τα πέντε ιερά στοιχεία – Αιθέρας, Φωτιά, Αέρας, Γη και Νερό. Εκεί η Θεϊκή Πνοή μετατρέπει τη σκέψη σε ύλη.
Η Φύση μας χάρισε τρεις κυρίαρχες Ντοσα.
1. την Βάτα Ντόσα
2. την Πίττα Ντόσα
3. και την Κάφα Ντόσα

Κάθε μέρος της ύπαρξής μας περιέχει και τις τρεις αρχές. Χωρίς αυτές η ζωή παύει να υφίσταται. Η Βάτα ελέγχει την κίνηση, η Πίττα τον μεταβολισμό και η Κάφα την δομή.

Όταν γνωρίσετε ποιο Ντόσα σας χαρακτηρίζει , θα ανακαλύψτε την αληθινή σας φύση. Θα βρεθείτε μπροστά στο μονοπάτι που οδηγήσει προς την τέλεια αρμονία σε κάθε τομέα της ζωή σας.
Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε τους τύπους βάσει της Αγιουρβέδα, αλλά ταυτόχρονα θα συνδυάσουμε και κάθε αριθμό προσωπικότητας βάσει της Αριθμολογίας.

Συνδυασμός πρώτος
Τύπος Βάτα:
Είστε το παιδί της παρέας που κάνει τους πάντες να γελούν. Μιλάτε ακατάπαυστα και μερικές φορές δύσκολα κάποιος ακολουθεί τον ειρμό των σκέψεών σας. Βρίσκεστε συνεχώς σε γρήγορη κίνηση κάτι που δυσκολεύει του υπόλοιπους να σας ακολουθήσουν. Είστε ενθουσιώδεις , με ζωηρή φαντασία αλλά και αρκετά απρόβλεπτοι, με τα συναισθήματά σας να αλλάζουν συνεχώς. Μαθαίνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό σας κάνει να μην συγκρατείτε πολλές πληροφορίες. Κουράζεστε πολύ εύκολα και βαριέστε την επανάληψη. Οι εκρήξεις σας είναι έντονες αλλά ευτυχώς τις ξεχνάτε εύκολα και δεν κρατάτε κακίες. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη τάξη στη ζωή σας. Φοβάστε πολύ εύκολα και δύσκολα τολμάτε να ζήσετε κάτι το διαφορετικό. Αγαπάτε τις αγορές χωρίς όμως να υπάρχει μέτρο στα έξοδά σας.

Ο ενθουσιασμός, η κίνηση αλλά και η πλήξη της ρουτίνας , ενώνουν τον τύπο Βάτα με τον αριθμό 5!
Προσωπικότητα 5:
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά έρχονται σε πλήρη σχεδόν ταύτιση με μια προσωπικότητα 5. Οι 5 είναι ανοιχτόμυαλοι, περίεργοι και περιπετειώδεις . Έχουν μαγνητισμό, αγαπούν τα ταξίδια και τις αλλαγές. Θέλουν ελευθερία και ανεξαρτησία. Είναι ριψοκίνδυνοι, ψύχραιμοι και με θάρρος . Γίνονται αγαπητοί , δημιουργούν φιλικές σχέσεις εύκολα γιατί δείχνουν κατανόηση και ενδιαφέρον στα προβλήματα των άλλων . Συνήθως δεν έχουν καλή οικονομική διαχείριση λόγω της παρορμητισμού τους .Δεν δεσμεύονται με λόγια και έργα και αποφεύγουν με διπλωματία τις ευθύνες τους. .Η ερωτική ζωή του 5 χαρακτηρίζεται απρόβλεπτη λόγω της τάσης τους για καταχρήσεις & υπερβολές.. Ιδανικά επαγγέλματα : η δημοσιογραφία ,η ξενάγηση, η δικηγορία, η πολιτική , τα media και οτιδήποτε ριψοκίνδυνο που αφήνει χρήμα , φήμη και δημοτικότητα .
Συνδυασμός δεύτερος


Τύπος Βάτα – Πίττα :
Είστε φιλικός με όλους και καλός ομιλητής στην παρέα. Βέβαια αν κάτι σας δυσαρεστήσει ο λόγος σας μπορεί να γίνει αρκετά καυστικός. Λατρεύετε τις σκηνές με έντονο συναίσθημα. Είστε άτομο που κυνηγάει τις συγκινήσεις και γενικά τη ζωή. Σας αρέσει να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και δεν διστάζετε να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να αποτυπωθούν στην μνήμη σας. Δεν φοβάστε να τολμήσετε. Η ενέργεια του Πίττα σας κάνει πιο τακτικούς και αναγνωρίζετε πότε να βάλετε όρια και πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Είστε γρήγοροι με μεθοδικές κινήσεις. Έχετε περισσότερες αντοχές από έναν καθαρό Βάτα τύπο και δεν φοβάστε να προσπαθήσετε ξανά για να πετύχετε τον στόχο σας.

Προσωπικότητα 3:
Ο πλησιέστερος αριθμός προσωπικότητας για τον τύπο Βάτα – Πίττα , είναι ο 3. Οι 3 είναι άτομα κοινωνικά, που αγαπούν την συντροφιά και τους φίλους. Προσαρμόζονται εύκολα, είναι δημιουργικοί , καλλιτεχνικοί, πρωτότυποι & αυθεντικοί. Οι 3 είναι πολυτάλαντοι , σκέφτονται με μεγάλη ταχύτητα και συνηθίζουν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς επιφυλάξεις. Είναι σχεδόν πάντα αισιόδοξοι , ευδιάθετοι, φιλόδοξοι, διπλωμάτες και γίνονται εύκολα άνθρωποι καριέρας . Στην προσωπική του ζωή μοιράζονται το χρόνο ανάμεσα στον σύντροφο και στους φίλους . Είναι γενναιόδωροι, λειτουργούν με εντιμότητα και χωρίς εγωιστικά κίνητρα. Ιδανικά επαγγέλματα :Ένοπλες Δυνάμεις ,θεάματα, δημοσιογραφίας , πιλότοι ή καπετάνιοι. Παντού σημειώνουν αναγνωρίσιμη επιτυχία!

ayunum3

Συνδυασμός τρίτος


Τύπος Βάτα – Κάφα :
Είστε αρκετά ενθουσιώδης τύποι. Ο λόγο σας είναι γρήγορος αλλά μελωδικός κάτι που λατρεύουν οι άλλοι σε εσάς. Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι πιο ισορροπημένος και μπορείτε να ελέγξετε τις εντάσεις και τον θυμό. Αν όμως πιεστείτε αρκετά είστε ικανοί να φτάσετε στα όρια του πανικού. Μαθαίνεται πολλά πράγματα μαζί και τα βάζετε σε πράξη. Μερικές φορές αυτό σας κουράζει γιατί δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή τα παρατάτε στη μέση. Τα έξοδά σας γίνονται με μέτρο. Η φυσική σας αντοχή είναι αρκετά δυνατή και είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί σε ότι σας ανατεθεί. Προσπαθείτε συνεχώς να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας αλλά πάντα με τον δικό σας ρυθμό.

Ο τύπος Βάτα – Κάφα, με τον έντονο συναισθηματικό του κόσμο , συνδυάζεται ιδανικά με μια προσωπικότητα 9, που παρά την τάση για ονειροπόληση αλλά και την ευάλωτη ψυχολογία , είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει το κάθε τι, φέρνοντας πάντα ένα αποτέλεσμα!

Προσωπικότητα 9 :
Οι 9 είναι ιδεολόγοι, γενναιόδωροι, άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό που αγαπούν τις γνώσεις. Είναι ουμανιστές, οπαδοί των ταξιδιών , που έχουν ανάγκη να ζουν με τους άλλους και να εκτιμούνται από τους άλλους. Ίσως κάποιες φορές εγωιστές , μισαλλόδοξοι ή με έπαρση Κατά βάση είναι οραματιστές ,πολύ καλοί οργανωτές , δραστήριοι, και αποφασιστικοί. Σέβονται τους ανθρώπους και δεν τους διαχωρίζουν σε κοινωνικές τάξεις. Στις σχέσεις τους είναι ευχάριστοι και γενναιόδωροι. Η γοητεία τους και η στοργικότητα εντυπωσιάζει εκτός κι αν αποφασίσει να διακόψει την σχέση, εκεί μετατρέπεται σε παγόβουνο, και μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Οι 9 επιλέγουν κάποιο προσωπικό επάγγελμα για να μην έχουν αφεντικά στο κεφάλι τους. Διαθέτουν υψηλή φαντασία , δυνατό ένστικτο και μεγάλη διαίσθηση.

.

Συνδυασμός τέταρτος
Τύπος Πίττα :
Η γενναιότητα, η δύναμη και η αντοχή, σας ξεχωρίζουν από όλους. Το οξύ πνεύμα σας και η επιχειρηματικότητά σας ανταποκρίνονται άριστα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Με τον πλούσιο λόγο σας και τις γνώσεις σας κερδίζετε τους πάντες. Είστε φιλόδοξοι με ηγετικές ικανότητες. Διαχειρίζεστε το χρόνο σας πάντα με πρόγραμμα και αν κάτι σας βγάλει από αυτό σας θυμώνει αρκετά. Η μεγάλη τάση σας προς τον θυμό, σας κάνει αρκετά ευερέθιστους και καυστικούς. Είστε τελειομανείς και αφιερώνεστε με τις ώρες μέχρι να πετύχετε τον σκοπό σας. Σας αρέσει η πολυτέλεια και δεν διστάζετε να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να ομορφύνετε τον χώρο σας ή τον εαυτό σας.

Μα φυσικά σε έναν τύποΠίττα, θα μπορούσε ισάξια του, να σταθεί μια προσωπικότητα 1, εφόσον τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι οι ηγετικές ικανότητα, το οξύ πνεύμα και ο ….θυμός!


Προσωπκότητα 1:
Οι 1 είναι γεννημένοι αρχηγοί , οδηγητές , τους αρέσει να διευθύνουν , να συντονίζουν, να οργανώνουν και να διατάζουν. Άτομα φιλόδοξα , δημιουργικά , ίσως και εγωιστικά. .Χαρακτηρίζονται από αντίληψη, πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα. Είναι άτομα που αποφασίζουν μόνα τους για την τύχη τους και με ότι καταπιαστούν θα το βγάλουν εις πέρας .Οι 1 δεν χάνουν σχεδόν ποτέ την ψυχραιμία τους και αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις όλες κατά μέτωπο απλά κάποιες φορές τους λείπει η ανεκτικότητα και η υπομονή. Σαν άτομα έχουν πείσμα και αντιπαθούν τους περιορισμούς . Σαν σύντροφοι είναι αφοσιωμένοι και πιστοί, αλλά δεν αντέχουν την απόρριψη. Χρειάζονται δράση, πολυτέλεια και διασκέδαση. Ιδανικά επαγγέλματα: οι επιχειρήσεις , το εμπόριο, η ιατρική, η διδασκαλία, η πολιτική, οι δημόσιες σχέσεις , ο στρατός και σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο που δεν θα πλήττουν.

ayunum2

Συνδυασμός πέμπτος


Τύπος Πίττα- Βάτα :
Με την πρώτη ματιά σας λατρεύουν όλοι. Η ενέργεια του Βάτα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και χαρούμενους. Είστε περισσότερο ενεργητικοί και παρορμητικοί από έναν καθαρό Πίττα τύπο. Λατρεύετε  το μυστήριο και τις προκλήσεις και είστε οι πρώτοι που θα παλέψουν για να βρουν τη λύση. Μερικές φορές μπορεί να γίνετε αρκετά επιθετικοί και προκλητικοί μέχρι να πετύχετε το δικό σας. Ίσως να θυμώνετε καμιά φορά αν χάσουν πάνω στο παιχνίδι.

Ο μαμγητισμός αλλά και η αγάπη στο μυστήριο και στις προκλήσεις , ταιριάζει άψογα, με μια προσωπικότητα 8, εφόσον θα έκανε τα πάντα για να επιτύχει έναν στόχο όσο δύσκολος κι αν ήταν!

Προσωπικότητα 8 :  Οι 8 είναι τα όντα της εξουσίας ,της επιτυχίας . Είναι φιλόδοξοι , μαχητικοί , γεννημένοι επιχειρηματίες και συνήθως αυτοδημιούργητοι . Αισθάνονται υπερήφανοι για τον εαυτό του αφού τα περισσότερα στη ζωή τους τα έχουν καταφέρει μέσα από προσωπικές προσπάθειες . Δεν επιτυγχάνουν πάντα με τον «σταυρό στο χέρι».Είναι πειθαρχημένοι και ξέρουν πάντα τις δυνατότητες τους. Είναι γοητευτικοί και ευαίσθητοι . Ακόμα κι αν αποτύχουν , θα ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους !Αγαπούν την ύλη και την πολυτέλεια. Σαν σύντροφοι είναι πιστοί και υπεύθυνοι στην οικογένεια. Ιδανικά επαγγέλματα αν δεν είναι οι ίδιοι αφεντικά, θα είναι στελέχη επιχειρήσεων , σε θέσεις ισχύος μιας και φημίζονται για τις διοικητικές τους ικανότητες.

ayunum4

Συνδυασμός έκτος


Τύπος Πίττα- Κάφα:
Εδώ οι τόνοι χαλαρώνουν λίγο. Θα λέγαμε όμως ότι βρίσκεστε στην πιο δυνατή κατηγορία από όλους τους αγιουρβεδικούς τύπους. Έχετε υψηλά ιδανικά, προγραμματίζετε ακόμα και μακροχρόνια την κάθε σας κίνηση μέχρι να πετύχετε τα θέλω σας. Μερικές φορές ίσως χρειαστείτε και κάποιο τρίτο πρόσωπο για να σας δώσει την ώθηση να κάνετε το πρώτο βήμα. Το αποθεματικό σας σε αντοχή είναι απεριόριστο, αρκεί να υπάρχει ένας στόχος που να ενεργοποιεί το ενδιαφέρον σας. Είστε περισσότερο εγκρατείς και ιδιαίτερα στα συναισθήματα θυμού και εκρήξεων. Μπορεί να μην μιλάτε πολύ αλλά αυτά που θα ακουστούν από εσάς θα είναι λίγα και καλά.
Στον τύπο Πίττα – Κάφα, ταιριάζει σχεδόν σε όλα, ο αριθμός προσωπικότητας 4. Ξέρει καλά την οργάνωση, δεν αγαπά τις συγκρούσεις και ξέρει πότε να μιλά…
Προσωπικότητα 4:
Οι 4 είναι σταθεροί , ισορροπημένοι , αποφασιστικοί, τίμιοι, στα πλαίσια του νόμου, μεθοδικοί. . Κάποιες φορές ίσως είναι σοβαροί, προσγειωμένοι, μένουν πάντα εντός ορίων σε σημείο που γίνονται άκαμπτοι στις απόψεις τους .Δεν αγαπούν τις αλλαγές , η δουλειά δεν τους φοβίζει, δεν βαριούνται και δεν δυσανασχετούν. Είναι πολύ πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από αυτό που συνήθως παρουσιάζουν. Γίνονται συχνά ισχυρογνώμονες και επιμένουν πεισματικά . Ανέρχονται σταδιακά σε διευθυντικές θέσεις μετά από χρόνια αφοσίωσης και καθήκοντος. Αποφεύγουν τις επενδύσεις και τα ρίσκα . Είναι άνθρωποι με χιούμορ, ευχάριστοι και μπορούν να μεταδώσουν γέλιο και χαρά. Στις προσωπικές τους σχέσεις αποφεύγουν τις ρήξεις εν ονόματι της ηρεμίας και της ησυχίας. Ιδανικά επαγγέλματα:Λογιστικά, δημοσιογραφία , σχέδιο, ψυχολογία, ή οπουδήποτε υπάρχει ανάλυση και πρακτικότητα..

Συνδυασμός έβδομος


Τύπος Κάφα – Πίττα:
Και πάλι εδώ υπάρχουν κοινά στοιχεία με τον Πίττα Κάφα τύπο. Όμως εδώ εξακολουθείτε να είστε πιο χαλαροί, οι κινήσεις σας είναι πιο αργές και να ελέγχετε τα παρορμητικά στοιχεία του Πίττα τύπου. Είστε αρκετά δυνατοί σε όλα τα επίπεδα, μερικές φορές όμως δεν το αναγνωρίζετε και χρειάζεστε τη συμβουλή από τρίτους για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Δεν σας αρέσει ο ανταγωνισμός αλλά αν κάποιος σας ωθήσει στα όριά σας σίγουρα θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί καλά από πριν.

Εδώ , τα περισσότερα χαρακτηριστικά, είναι κοινά με μια προσωπικότητα 2. Η δύναμη , είναι «κρυμμένη» και ο ρόλος του κομπάρσου ταιριάζει απόλυτα, αλλά ένας 2 είναι πάντα απαραίτητος…κι αν κάποιος το ξεχάσει αυτό, ο 2 είναι πάντα σε θέση να του το θυμίσει!


Προσωπικότητα 2
Οι 2 είναι εσωστρεφείς και αναζητούν την έγκριση και την υποστήριξη των άλλων .Δεν είναι οι πρωταγωνιστές αλλά είναι πάντα απαραίτητοι . Απεχθάνονται τις ακρότητες, είναι συνεργάσιμοι, ικανοί να υπακούν ,συναισθηματικοί και τρυφεροί. Γίνονται ντροπαλοί και συνεσταλμένοι και συχνά εξαρτώνται από τους άλλους. Είναι ανασφαλείς , και χρειάζονται κάποιον στη ζωή τους που να τους παρέχει σιγουριά. Άτομα έξυπνα , με χιούμορ , ανεπτυγμένη φαντασία και καλλιτεχνικότητα . Πολλοί είναι ζωγράφοι, συγγραφείς , μουσικοί. Εναλλακτικά μπορούν να εργαστούν σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες και οπουδήποτε δεν απαιτείται ρίσκο.

Συνδυασμός όγδοος


Τύπος Κάφα:
Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η γλυκύτητά σας και η χαλαρότητά σας. Ο καθένας θα μπορούσε να βρει ένα καταφύγιο στην στοργική παρουσία σας. Είστε πρόθυμος να βοηθήσετε κάθε ύπαρξη που υποφέρει με την θετική σας στάση. Δεν θυμώνετε εύκολα και πάντα προσπαθείτε να βρείτε τη μέση οδό σε κάθε πρόβλημα. Η αντοχή σας είναι μεγάλη και δεν σας κουράζει η δυσκολία της δουλειάς αρκεί να είναι σύμφωνη με τα ιδανικά σας. Απεχθάνεστε την μονοτονία και ζητάτε συνεχώς το χρώμα και το φώς σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Μαθαίνετε με δυσκολία αλλά δεν ξεχνάτε τίποτα αργότερα. Σας αρέσει να χουζουρεύετε και έχετε τάση προς την τεμπελιά. Τα χρήματα δύσκολα τα ξοδεύετε και θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός σκοπός για την σπατάλη τους.
Η χαλαρή συμπεριφορά του τύπου Κάφα, έρχεται σε πλήρη αρμονία με μια προσωπικότητα 7!
Προσωπικότητα 7:
Οι 7 αγαπούν το μυστήριο, την έρευνα , την μελέτη, την ανακάλυψη. Οι περισσότεροι έχουν κλίση στην μεταφυσική και συνήθως υπάρχει ανεπτυγμένη η 6η αίσθηση. Δεν τους απασχολεί πολύ η εξωτερική τους εμφάνιση, ούτε τα πλούτη και η μεγάλη κοινωνική ζωή. Είναι ήπιοι, συναισθηματικοί, και εσωστρεφής . Έχουν πλούσια φαντασία και θα πρέπει στη ζωή τους να φροντίσουν να διοχετευτεί σωστά. Θα επιλέξουν έναν σύντροφο που να έχει ίδιες πνευματικές πεποιθήσεις με τους ίδιους . Αλλιώς προτιμούν να ζουν μόνοι διότι αντέχουν την μοναξιά. Στα θέματα καριέρας δεν έχουν διάθεση να καταπονεθούν και γενικά ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς. Ιδανικά επαγγέλματα: εναλλακτικές θεραπείες, παραψυχολογία , έρευνες , προγραμματιστές Η/Υ.

ayunum5

Συνδυασμός ένατος


Τύπος Κάφα- Βάτα:
Δεν διαφέρετε πολύ από τον Βάτα – Κάφα τύπο. Η μόνη διαφορά είναι ότι η ενέργεια του Βάτα σας κάνει λίγο πιο δραστήριο και πιο ενεργητικό. Φυσικά αυτό δεν σας κάνει να ξεχνάτε και την χαλαρότητα μιας ήρεμης γωνιάς. Η μνήμη σας είναι γρήγορη και δεν ξεχνάτε εύκολα. Είστε σπάταλοι με τα χρήματα μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Ένας ακόμα επιτυχής συνδυασμός είναι αυτός του τύπου Βάτα – Κάφα , με τον αριθμό προσωπικότητας 6, που έχει την ανάγκη να κρατά την αρμονία ανάμεσα στις ανάγκες του και στις ανάγκες των άλλων!
Προσωπικότητα 6:
Οι 6 είναι αρχηγοί της οικογένειας ή οποιουδήποτε ομίλου. Είναι υπεύθυνοι, με συνείδηση των υποχρεώσεων , αγαπούν την αρμονία και την ησυχία.
Φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δείχνουν κατανόηση. Όταν βάλουν ένα στόχο θα κάνουν τα πάντα για να τον επιτύχουν .Το χρήμα για τους 6 είναι μέσο και όχι σκοπός ζωής , γι αυτό συνήθως γίνονται ευεργέτες.. Δεν κάνουν ποτέ κατάχρηση της δύναμης τους και αναγνωρίζουν τις ικανότητες των άλλων .Στα οικογενειακά ζητήματα δείχνουν μεγάλη ευαισθησία και έχουν την ικανότητα να αποκαθιστούν κλονισμένες σχέσεις όχι μόνο δικές του αλλά και τρίτων .Είναι ρομαντικοί και πιστοί και συνήθως εξιδανικεύουν τον σύντροφο τους. Ιδανικά επαγγέλματα : Διακόσμηση Εναλλακτικές θεραπείες, Φυσιοθεραπεία , ψυχολογία.

Να αναφέρω τέλος , ότι αυτά ήταν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά, από πλευράς Αριθμολογίας και Αγιουρβέδα, οι πληροφορίες είναι πολύ περισσότερες…

Η Δήμητρα και εγώ , θέλαμε απλά να «παντρέψουμε» αυτά που αγαπάμε με χαρούμενη διάθεση και διαφορετική οπτική!