Ετικέτες

, , , ,

klsy

Το κλειδί της συμβατότητας είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να βρει κανείς τι πρέπει να δουλέψει σε μια σχέση, είτε αυτή είναι ερωτική, επαγγελματική ή οικογενειακή.
Με ρωτάτε συχνά, για το πόσο ταιριάζετε με κάποια άτομα, φυσικά και σε δύο ανθρώπους παίζουν ρόλο τόσα πολλά στοιχεία για να δούμε το ταίριασμα τους, αλλά ο αριθμός αυτός είναι μια ένδειξη σημαντική.
Ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις μας, στις οποίες όλοι μας, προβάλλουμε τις πιο δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα μας, είναι ένας υπολογισμός που σίγουρα θα μας βοηθήσει χρησιμοποιώντας τον προς όφελος της σχέσης.
Εξάλλου η Αριθμολογία μπορεί να μας βοηθήσει στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου ή στον τρόπο προσαρμογής μαζί του , καθώς οι αριθμοί μας δείχνουν τρόπους συμπεριφοράς, αδυναμίες , τρόπο επικοινωνίας και πεποιθήσεις.
Ψάχνουμε συχνά τρόπους να «δουλέψουμε» για τις σχέσεις μας, και πολλές φορές οι λύσεις είναι τόσο κόντά, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε…

Όπως έλεγε και ο Καρλ Μαρξ « Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του.»

klsy1

Να λοιπόν ένας προσιτός τρόπος να πάρετε μια πρώτη γεύση, μια σχέση που σας ενδιαφέρει τι χρειάζεται!

Αρχικά , ο υπολογισμός είναι ο εξής: Παίρνετε την ημερομηνία του ατόμου που σας ενδιαφέρει και προσθέτε τα νούμερα στη σειρά ,όπως υπολογίζουμε τον αριθμό πεπρωμένου .

Δηλαδή , αν κάποιος έχει γεννηθεί στις 20/12/1947 , αν τα προσθέσουμε στη σειρά θα βρούμε τον αριθμό 53 δηλαδή 8. Το ίδιο κάνουμε και για την δική μας ημερομηνία.

Στην συνέχεια αφαιρούμε τους δύο αριθμούς και η διαφορά που βρίσκουμε , ονομάζεται κλειδί συμβατότητας.

Κλειδί συμβατότητας 1
Θα πρέπει να σέβεστε την ανάγκη του άλλου για ανεξαρτησία και ατομικότητα στη σχέση. Να αφήνετε χώρο και χρόνο στον άλλο να ασχολείτε με δικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Κλειδί συμβατότητας 2
Θα πρέπει να είστε ευαίσθητοι και να ελαχιστοποιήσετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας. Το κλειδί είναι να σέβεστε ο ένας τα ευαίσθητα σημεία του άλλου και να συνεργάζεστε.
Κλειδί συμβατότητας 3
Θα πρέπει να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια, χωρίς να «κουκουλώνετε» τίποτα. Πρέπει να λέτε την αλήθεια και να διασφαλίζετε ότι θα μιλάτε για τα συναισθήματα που έχετε καταπιέσει για ολόκληρα χρόνια.

Κλειδί συμβατότητας 4
Πρέπει να αντισταθείτε στην τάση να είστε άκαμπτοι και ανελαστικοί. Σε αυτή τη σχέση πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια και να τα τηρείτε με αγάπη και καλοσύνη. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση χρειάζεται πολλή δουλειά και πειθαρχία.

Κλειδί συμβατότητας 5
Εδώ χρειάζεται μια ειλικρινής αλλαγή, που θα την έχετε σχεδιάσει καλά εκ των προτέρων. Ο ένας ή και οι δυο μπορεί να έχετε μια ακραία ανάγκη για ελευθερία. Με αυτόν τον αριθμό θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να δώσετε ο ένας στον άλλο την αίσθηση της ελευθερίας , χωρίς όμως να υπονομεύεται η ακεραιότητα της σχέσης.

Κλειδί συμβατότητας 6
Με αυτό το κλειδί, θα πρέπει να εγκαταλήψετε τις ισχυρογνωμοσύνη και τις δογματικές γνώμες. Όταν σε αυτόν το αριθμό υπάρχει ο 6, σημαίνει ότι είναι εκτός ισορροπίας. Αποκαταστείτε αμέσως την ισορροπία γιατί εδώ διακυβεύεται η αγάπη. Μπορεί το μάθημα αυτής της σχέσης να αφορά το βάθος, τη δέσμευση της αγάπης και τη γνήσια υπευθυνότητα.

klsy2

Κλειδί συμβατότητας 7
Σε αυτό τον αριθμό συμβατότητας, το μυστικό είναι να σέβεστε την ανάγκη του άλλου να μένει μόνος και να έχει έναν πρσωπικό χρόνο. Καλό θα είναι να επανεξετάσετε την πνευματική συνειδητότητα της σχέσης ή την έλλειψη της.

Κλειδί συμβατότητας 8
Με αυτόν τον αριθμό υπάρχουν συγκρούσεις δύναμης. Θα πρέπει να ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο , αντί να παλεύετε για το ποιος θα είναι το αφεντικό στη σχέση. Θα πρέπει να δουλέψετε για να μαλακώσετε τις μεταξύ σας αντιδράσεις και να καταστρώσετε ένα νέο πλάνο για αυτή τη σχέση.

Κλειδί συμβατότητας 9 ή 0
Δεν υπάρχουν διαφορές για να «δουλέψετε», η σχέση είναι τέλεια και δεν το έχετε καταλάβει!

 

Ας μη χάνουμε άσκοπα χρόνο λοιπόν….διότι:

«Σύμφωνα με τη θεωρία της μετεμψύχωσης, το άλλο σου μισό περνάει από μπροστά σου τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ζωής σου.»
Ανώνυμος