Ετικέτες

, , ,

329a

Η πρώτη επίσημη εβδομάδα του Φεβρουαρίου , μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες μας ,αλλά και στην ισορροπία που πρέπει να κρατήσουμε στισ σχέσεις μας με τους άλλους. Μας φέρνει αντιμέτωπους με το μερίδιο ευθύνης μας σε κάθε κατάσταση.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα που μόλις ξεκινά:
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 3 : Με θετική ενέργεια ξεκινά η εβδομάδα μας, κοινωνικές επαφές και επικοινωνία. Η διπλή δόνηση του 3, ίσως μας κάνει να σπαταλήσουμε περισσότερη ενέργει απ’ότι πρέπει και να νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε πρόγραμμα ή να είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας. Οι συνδυασμοί των αριθμών θα φέρουν αλλάγές, στον πρόγραμμα, στον τρόπο που χειριζόμαστε τις καταστάσεις. Θα διαπιστώσουμε ότι η παλιά τάξη αλλάζει και θα πρέπει να μείνουμε εστιασμένοι και με «ανοιχτά» μάτια σε νέες ευκαιρίες. Νέες γνωριμίες ίσως φανούν τυχερές, για να προβάλουμε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά ταλέντα μας ή ότι έχει σχέση με λόγο, γραφή ή επικοινωνία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να περιορίσουμε την ανταγωνιστική μας τάση, και να εκφράσουμε την αλήθεια μας με τακτ και ευγένεια, αλλιως η μέρα για κάποιους θα φανεί οδηνηρή. Φανείτε επίσης προσεχτικοί στις σπατάλες, όχι μόνο ενέργειας αλλά και χρημάτων. Η υπερβολική αισιοδοξία, ίσως μας φέρει αντιμέτωπους με σπατάλες που αργότερα νακριθούν λανθασμένες. Η μέρα είναι ιδανική για διαλογισμό, ο αριθμός της επικοινωνίας, μας φέρνει σε επαφή με την κοσμική συνείδηση, και μέσα από αυτή την επαφή ίσως να λάβουμε σημαντικά μηνύματα!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 22/4 : Μετά τις πιο ανάλαφρε ενέργειες του αριθμού 3, ο αριθμός 22, σαν Κύριος, έρχεται να μας περιορίσει, να μας βάλει σε τάξη και πειθαρχία. η διπλή δόνηση του αριθμού 4, μας ωθεί να εστιάσουμε στον χώρο της εργασίας , αλλά και σε ότι θέλει «δουλειά» από την μεριά μας για να νιώσουμε εμείς ασφάλεια και σταθερότητα. Ο τομέας του σπιτιού και γενικότερα της οικογένειας θα μας απασχολήσουν και δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν και έριδες. Η κούραση δεν θα λείψει από την ημέρα μας , αλλά με την ενέργεια του Κύριου αριθμού , υπόσχεται να μας φέρει αποτελέσματα σαν ανταμοιβή για τις προσπάθειες μας. Η ενεργητικότητα μας , θα είναι έντονη, οπότε καλό θα είναι να την διοχετεύσουμε σε κάτι δημιουργικό ή κάτι τέλος πάντων που θα φέρει αποτέλεσμα. Από την άλλη φανείτε προσεχτικοί στις υπερβολές, είτε αφορούν σπατάλες είτε αφορούν αντιδράσεις. Οι καταστάσεις δεν είναι τόσο τραγικές όσο νομίζουμε. Η διπλή ενέργεια του 4, μας ζητά να πάρουμε αποφάσεις βάσει της λογικής σε συνδυασμό με την διαίσθηση.

329c

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 5: Αέρα ανανέωσης , αλλά και ξαφνικών αλλαγών μας επιφυλάσσει η Τετάρτη. Ας μην περιορίσουμε το πρόγραμμα μας και ας φανούμε ελαστικοί σε κάθε τι που αναβάλεται ή καθυστερεί. Η διπλή ενέργεια του αριθμού 5, δεν θα μας αφήσει – εύκολα – να διατηρήσουμε σε τάξη την καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό μην προσκολληθείτε σε ωράρια και συγκεκριμένες συναντήσεις. Ο αριθμός 23, μας φέρνει προστασία σε ότι επιλέξουμε να κάνουμε και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξαφνικές μετακινήσεις , ταξίδια εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας και την τάση μας για καλοπέραση διότι όποια εργασία μείνει για τις επόμενες ημέρες θα μας επιβαρύνει και πολύ πιθανό είναι να το μετανοιώσουμε.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 6 : Ζητήματα οικογενειακά, ερωτικά αλλά και ότι αφορά οικονομικά κέρδη, θα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μέσα και έξω από την οικογένεια θα μας κάνουν να αγχωθούμε και να νιώσουμε ότι δεν έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας. Αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι , αλλά και συνεργάτες θα ζητήσουν από εμάς βοήθεια και ναι μεν από την μία θα θελήσουμε να προσφέρουμε υπηρεσία από την άλλη όμως θα νιώσουμε ότι παραμελούμε τον εαυτό μας. Ο αριθμός 24 βέβαια, μας επισημαίνει πως για όλα , θεραπεία είναι η αγάπη και με αυτό τον γνώμωνα πρέπει να λειτουργήσουμε. Σε ότι αφορά τα εργασιακά θέματα , που μας απασχολούν , ίσως η σημερινή ημέρα να έχει την έννοια του θερισμού για ότι είχαμε σπείρει το προηγούμενο διάστημα. Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, το βασικό που έχουμε να κάνουμε , είναι να αντιληφθούμε τα συναισθήματα των άλλων.

329b

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 7 : Η τάση για απομόνωση αλλά και αναθεώρηση για τα μέχρι τώρα γεγονότα, θα μας κάνει να δούμε τις καταστάσεις από άλλη σκοπιά. Οι βιαστικές ενέργειες θα μας προκαλέσουν συγκρούσεις με τους άλλους. Θα αντιληφθούμε ότι για να δούμε αποτέλεσμα σε σχέδια και εργασίες που έχουμε αναλάβει, απαιτείται σκληρή και επίμονη εργασία. Αν μας απασχολούν οι σχέσεις , τότε θα πρέπει να χρησιμοοποιήσουμε την λογική μας αλλά και την διαίσθηση μας , παράλληλα έτσι ώστε να έχουμε σωστή εικόνα. Η μέρα ευνοεί την μελέτη, την άσκηση και οτιδήποτε μας χαλαρώνει, μας χαρίζει διαύγεια (όπως είναι επίσης οι εναλλακτικές θεραπείες) και υγεία. Σήμερα μην προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις δυνατότητες σας. Μην καταπονηθείτε χωρίς λόγο. Η ημέρα ζητά, να φέρουμε αποτέλεσμα σε ότι ήδη μας απασχολεί και όχι να επιβαρυνθούμε με κάτι νέο.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 8 : Παρέα με τον 8 , την ενέργεια του στην σημερινή ημέρα, δίνει ο αριθμός 26, «κουβαλώντας» μια καρμική ενέργεια, ωθώντας να διδαχτούμε από τις τρέχουσες καταστάσεις της καθημερινότητας . οι εμπειρίες αυτές θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε την αυτοπεποίθηση μας, είτε αφορά θέματα οικονομικά, είτε συναισθηματικά. Οι τυχόν δυσκολίες, θα είναι αυτές που θα μας ξεκαθαρίσουν που αξίζει να εστιάσουμε και να δώσουμε προσοχή. Η μέρα ίσως μας φέρει θετικά μηνύματα, για οικονομικές απολαβές – ξαφνικές – είτε απαντήσεις που αφορούν ερωτικές σχέσεις. Το μυστικό για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, είναι ο λόγος, η σωστή επικοινωνία. Πριν αποφασίσετε να απαντήσετε θετικά σε μία πρόταση (επαγγελματική ή συναισθηματική), εξετάστε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους και όλες τις λεπτομέρειες. Ο παρορμητισμός , ίσως να μας μπλέξει σε καταστάσεις που φαινομενικά μας μπερδεύουν.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 9: Το κλείσιμο της εβδομάδας μας αποχαιρετά με έναν αριθμό ολοκλήρωσης. Ο αριθμός 27 όμως έχοντας μεγάλη πνευματική δύναμη μας ωθεί να «βουτήξουμε» στην διαίσθηση μας, και να λάβουμε μηνύματα από τον εσώτερο εαυτό. Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο η μέρα είναι ιδανική για διαλογισμό. Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, θα μας φέρει θέματα μπροστά, που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, είτε να τα θεραπεύσουμε , να τα συγχωρήσουμε και να πάνε παρακάτω , σε άλλο επίπεδο , είτε να ολοκληρωθούν και να δώσουμε ένα τέλος. Η μέρα επίσης μας φέρνει έμπνευση , να οργανώσουμε στο μυαλό μας , νέες δημιουργικές ιδέες και να οραματιστούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας. θα πρέπει σε κάθε απόφαση που θα λάβουμε να έχουμε εμείς το τιμόνι στα χέρια μας και να μην επηρεαζόμαστε από τους άλλους. Η επιτυχία σε κάθε τι έρχεται όταν συνδυάσουμε την ανεξαρτησία μας με το δημιουργικό μας ταλέντο . Οι πρωτότυπες ιδέες μας , μπορούν να μπουν σε εφαρμογή, από την επόμενη εβδομάδα με προσοχή και σωστή κρίση!