Ετικέτες

, , ,

february1b

«Πιστεύω σε οτιδήποτε μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύω στις νεράιδες, τους δράκους, τα παραμύθια. Όλα υπάρχουν, ακόμα κι αν βρίσκονται στο μυαλό σας. Ποιος είπε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν εκφράζουν την πραγματικότητα; »

Ξεκινώ την ανάλυση με τα λόγια του Τζον Λένον, διότι μας εκφράζουν ακριβώς για τον μήνα που μόλις υποδεχτήκαμε. Ένας μήνας 9 σε συνδυασμό με ένα έτος 7, δεν έχει παρά να μας ωθήσει να στραφούμε στα όνειρα και τις επιθυμίες μας, να μπούμε σε μια διδιακασία εσωτερικής αναζήτησης αλλά και να φροντίσουμε να έχουμε στη ζωή μας, ό,τι μας κρατά ζωντανούς και υγιείς.
Η τάση μας να φιλοσοφήσουμε τη ζωή αλλά και να δούμε με άλλη ματιά τις καταστάσεις θα είναι έντονη, και θα μας αποφορτίσει από τις πιέσεις του Ιανουαρίου, που μας ανάγκαζε να πέφτουμε στις παγίδες των φόβων μας.
Μήνας 9 λοιπόν ο Φεβρουάριος , και φυσικά είναι ιδανικός για να «κλείσουμε» ή να ολοκληρώσουμε καταστάσεις και εκκρεμότητες που μας κυνηγούν από το προηγούμενο διάστημα. Ό,τι μέχρι τώρα δεν είναι δείξει ξεκάθαρα σημάδια και μας μπέρδευε, τώρα να είναι το κατάλληλο διάστημα για να λάβουμε μια απόφαση ή να καταλήξουμε σε κάποια επιλογή.
Ο αριθμός 9, σχετίζεται και συνδέεται με την ανιδιοτέλεια , την συμπόνοια και την συγχώρεση. Μας προτρέπει να προσφέρουμε στους άλλους και να αναζητήσουμε την καρτερική και γενναιόδωρη φύση μας.
Ο τομέας των σχέσεων τονίζεται. Με την επιρροή του αριθμού αυτού, το συναίσθημα γίνεται πιο βαθύ αλλά και πιο ευάλωτο. Μπαίνουμε στην διαδικασία να βρούμε μέσα μας, ποιοι άνθρωποι δίπλα μας αξίζουν και μας προσφέρουν κάτι και ποιοι ζουν κοντά μας σαν παράσιτα, εξαντλώντας μας ενεργειακά. Ό,τι απώλειες ζήσετε τον μήνα αυτό, να ξέρετε θα έχουν θεραπεύτικό χαρακτήρα. Οτιδήποτε ολοκληρώνεται σε έναν μήνα 9, έχει πάρει σοφά τον δρόμο του και μας βάζει στη διαδικασία να κάνουμε χώρο για το καινούργιο. Κάτι το οποίο μπορούμε ήδη να αρχίσουμε, να το οραματιζόμαστε.

Οι σχέσεις που θα αντέξουν στον χρόνο , θα είναι και αυτές που πραγματικά αξίζουν και έχουν να μας προσφέρουν πολλά. Ίσως να εντοπίσετε ότι γίνονται πιο «βαθιές», πιο ουσιαστικές και πλέον περνούν σε ένα άλλο επίπεδο. Ο μήνας φέρνει συνειδητοποίηση και μαθήματα. Μας βοηθά να ωριμάσει , κάθε σκέψη ή συναίσθημα που είχαμε από το προηγούμενο διάστημα.
Στον επαγγελματικό τομέα, οι τόνοι πέφτουν, και η συνεργασία, η συναδελφικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, για να έχουν όλα ροή. Ίσως μερικοί από εσάς μπείτε στην διαδικασία της μάθησης ή της παρακολούθησης σεμιναρίων, για να εξελιχθείτε και να λάβετε παραπάνω γνώσεις. Δεν είναι απίθανο, να λάβετε τα έυσημα για κάποια εργασία ή έναν στόχο που είχατε θέσει στον εαυτό σας μετά από πολύ δουλειά και προσπάθεια.
Υποθέσεις που ήταν έως τώρα «ανοιχτές» ή στάσιμες, νομικές ή οικονομικές , τώρα είναι πιθανό να δείξουν ένα αποτέλεσμα . Αν αφορούν οικονομικές οφειλές , είναι πιθανό να δούμε χρήματα να έρχονται προς εμάς που τα περιμέναμε από καιρό. Από την άλλη , κι εμείς με την σειρά μας, θα μπούμε στη διαδικασία να βάλουμε σε τάξη, λογαριασμούς και υποχρεώσεις που είχαμε χάσει τον έλεγχο. Προσοχή ο μήνας δεν ευνοεί, τα οικονομικά ρίσκα ή τα περιττά έξοδα. Μπορούμε με σύνεση και σωστούς υπολογισμούς να τακτοποιήσουμε ότι έχουμε ανάστατο και να πάρουμε μια ανάσα. Ό,τι απερίσκεπτο, ξεκινήσουμε το διάστημα αυτό , δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, και πολύ πιθανό να το βιώσουμε ως απώλεια.
Ο αριθμός 18, που δίνει την χροιά του , στις ημέρες του Φεβρουαρίου, μας ωθεί να φροντίσουμε τόσο εμάς όσο και τους άλλους. Μας καθιστά σε επιφυλακή και μας συμβουλεύει να δίνουμε σημασία στα όνειρα μας, στους στόχους μας. Από την άλλη ,μας προτρέπει να θεραπεύσουμε ότι μας βαραίνει και το σημαντικό είναι ότι , θα διαπιστώσουμε ότι είναι στο χέρι μας , στην καρδιά μας η λύση.

february1a
Οι εναλλακτικές θεραπείες ευνοούνται και θα φανούν καταλυτικές σε ότι μας αγχώνει και μας απασχολεί. Η αποφόρτιση και η ελάττωση όσο μπορούμε , των γρήγορων ρυθμών της ζωής θα φέρουν ισορροπία τόσο στο νου όσο και στο σώμα. Είναι ένα διάστημα , που η υγεία μας, ψυχική ή σωματική θα μπει σε προτεραιότητα.

Ο καθένας μας μπορεί να αναζητήσει δικούς του τρόπους θεραπείας, είτε παρακολουθώντας ένα σεμινάριο, είτε επιλέγοντας την άσκηση, τον διαλογισμό ή την προσευχή. Δεν έχει σημασία τι ταιριάζει στον καθένα, αλλά τι του φέρνει ηρεμία, διαύγεια και θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις.
Οτιδήποτε νέο θέλετε να ξεκινήσετε, καλό θα ήταν να το παρατείνετε , για τον επόμενο μήνα. Ο Φεβρουάριος δεν ευνοείται για νέες ιδέες και σχέδια. Σαν σκέψεις μπορούν να καλλιεργηθούν , αλλά σε πρακτικό επίπεδο, δεν θα βγάλουν ρίζες . Αποφύγετε την σύναψη συμφωνιών και υπογραφές εγγράφων!
Ο μήνας ευνοεί να οργανώσετε ότι εκκρεμεί και να βάλετε τάξη και σειρά στο περιβάλλον σας.

Τα όνειρα και τα οράματα σας, θα δείξουν ξεκάθαρα τι κατεύθυνση να ακολουθήσετε…
Εμπιστευθείτε απλά την διαίσθηση σας…

Για να βρείτε τι προσωπικός μήνας είναι για εσάς ο Φεβρουάριος , ο τύπος είναι ο εξής:
Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς .
Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 2 (Φεβρουάριος )
Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 2(Φεβρουάριος ) =5 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 5!
Προσωπικός μήνας 1
Αν για εσάς λοιπόν είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2
Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε θα είναι ο μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3
Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννεά (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενεργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

Προσωπικός μήνας 4
Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διωρθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια πουσας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγκαρείες. Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολέμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

february1

Προσωπικός μήνας 5
Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις…τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6
Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπήστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

Προσωπικός μήνας 7
Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

Προσωπικός μήνας 8
Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Δίνεται ιδιαίτερη δόνηση όταν συντονίζεται με τον παγκόσμιο μήνα , που είναι επίσης 8. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυρρανικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9
Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε ότιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλέι εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε πρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.

 

Καλό μήνα να έχουμε!