Ετικέτες

, , ,

17223

Μια εβδομάδα που τονίζει τον τομέα τησ επικοινωνίας…της σωστής επικοινωνίας όμως. Ξεκινάμε με την δυνατή ενέργεια του αριθμού 8, που σημαίνει ότι προσπαθούμε να βάλουμε εξ αρχής σε τάξη ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και κλείνουμε την ενέργεια του αριθμού 5 την Κυριακή, δίνοντας σημασία στις μετακινήσεις, στις απολαύσεις και γιατί όχι στην καλοπέραση.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την εβδομάδα μας :

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 8 : Η αρχή της εβδομάδας μας χαρίζει ετοιμότητα , δύναμη και αναγνώριση. Μια ημέρα ορμητική για σε ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε, να οργανώσουμε αλλά και να ασχοληθούμε με ότι μας οφείλουν οι άλλοι. Με την ενέργεια του αριθμού 8, τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, έρχονται μπροστά απ’όλα και μας ζητούν να τα αναλάβουμε με θάρρος και θράσος. Έχουμε την δυνατότητα να βγούμε κερδισμένοι. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο, η θετική μας στάση και αντιμετώπιση των καταστάσεων. Περισσότερες ώρες δουλειάς και πίεσης χαρακτηρίζουν την μέρα μας, γι’αυτό δείξτε υπομονή. Το άγχος και το στρες θα επηρεάσει την υγεία μας. Καλό θα ήταν την ενεργητικότητα μας, να την μοιράσουμε σωστά , έτσι ώστε στα πιο σημαντικά ζητήματα, να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο αριθμός 17, θα μας δώσει ελπίδα και εσωτερική καθοδήγηση για να κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Σε ότι δεν δείτε ξεκάθαρο ή άμεσο αποτέλεσμα , φανείτε υπομονετικοί και έχετε πίστη. Όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 9 : Μια ημέρα που η λέξη διαίσθηση, παίζει το Α και το Ω! Όλα βασίζονται στα μηνύματα που θα λάβουμε σήμερα από τον εσώτερο εαυτό μας. Σήμερα από την μια θα νιώσουμε ότι έχουμε βαρύ φορτίο στους ώμους και από την άλλη θα κληθούμε να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας οι ίδιοι. Οι τυχόν απώλειες που θα νιώσουμε ή θα ζήσουμε , θα έχουμε την αίσθηση ότι είναι μέρος του σχεδίου. Ότι αποχωριστούμε θα είναι αναγκαίο για να κάνουμε ένα νέο βήμα ή για να ανοίξει μια νέα πόρτα. Η συναισθηματική φόρτιση ή τα σπαμπανεβάσματα στην διάθεση μας , θα μας μπερδεύουν. Οι εναλλακτικές θεραπείες ή ο διαλογισμός είναι λύσεις τόσο θεραπείας όσο και ψυχικής ηρεμίας. Ο αριθμός 18 εξάλλου τονίζει στο να εστιάσουμε στην υγεία μας, τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος διότι μόνο τότε θα έχουμε διάυγεια και σε πρακτικό επίπεδο. Η μέρα έτσι κι αλλιώς δεν ευνοεί τανέα ξεκινήματα ή τις βεβιασμένες αποφάσεις. Δώστε χρόνο, συγχωρήστε όσους χρειάζεται και κάντε νέα σχέδια και όνειρα.

17223a

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 1 : Στη μέση της εβδομάδας και η ενέργεια του αριθμού 1, μας δίνει ώθηση και δράση σε σχέση με την χθεσινή ασάφεια και συναισθηματική θολούρα. Φίλοι και νέες γνωριμίες έρχονται προς εμάς και καλό θα είναι να είμαστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες και προτάσεις που ίσως μας γίνουν. Δεν θα πάρουμε αποφάσεις παρορμητικά, αλλά καλό θα είναι να ακούσουμε πρώτα τι έχουν να μας πουν οι άλλοι. Ο αριθμός 19 από την ημερομηνία, ως Καρμικός, μας ωθεί να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό και την θυματοποίηση. Μας δίνει το πράσινο φως, ότι έχουμε περάσει το τεστ των προκλήσεων και τώρα με συνετά και προσεχτικά βήματα, μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα νιώσουμε συναισθηματική ασφάλεια από τους γύρω μας και αυτό θα μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και διάθεση για δράση, έστω και για δεύτερη φορά.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 11/ 2 : Η ενέργεια ενός Κύριου αριθμού σήμερα , θα φέρει αναστάτωση στις προσωπικές μας σχέσεις, είτε θετική είτε αρνητική, βάζοντας μας στη διαδικασία να κάνουμε επιλογές ή να μπούμε έστω το δίλημμα. Οι ρυθμοί θα είναι αργοί και δεν θα δούμε εξέλιξη και ροή σε θέματα που μας απασχολούν. Από την άλλη θα δείτε ότι κάποιες σχέσεις που έχουν υπόσταση, θα γίνουν κοντινότερες και θα περάσουν σε άλλο επίπεδο. Σίγουρα είναι μια μέρα που απαιτεί πολλά από εμάς. η ανταμοιβή θα έρθει αλλά μόνο αν εμείς προσπαθήσουμε να την προσελκύσουμε. Βασικό μέλημα μας , είναι να το πιστεύουμε πραγματικά ότι το αξίζουμε. Οι σχέσεις που θα μας προβληματίσουν και θα νιώσουμε ότι τις βιώνουμε ως προκλήσεις θα είναι και αυτές που θα μας ζητήσουν να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η ενέργεια του αριθμού 2, θα μας βάλει σε μια διαδιακασία να ρίξουμε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στους άλλους , αλλά καλό θα είναι να είμαστε δίκαιοι και ώριμοι. Σήμερα το ιδανικό θα είναι να ισορροπήσουμε τις ανάγκες μας με τις ανάγκες των άλλων , να βρούμε την χρησή τομή και να βρούμε την εσωτερική μας γαλήνη. Έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε αλλά και να χρησιμοποιήσουμε την πνευματική μας δύναμη, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε ότι επιθυμεί η καρδιά μας.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 3 : Ημέρα απόλυτης έκφρασης και επικοινωνίας. Η διπλή ενέργεια του αριθμού 3, μας δίνει μία αίσθηση αισιοδοξίας και μας προτρέπει να συναντήσουμε φίλους, να εστιάσουμε στα δημιουργικά και καλλιτεχνικά μας ταλέντα αλλά και να προβάλουμε προς τα έξω. Μηνύματα και προσκλήσεις που θα δεχτείτε , μην τα αντιμετωπίσετε αδιάφορα. Δείξτε ενδιαφέρον , διότι μπορεί να κρύβουν μια πολύ θετική εξέλιξη. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερωτικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες γι άυτό σκεφθείτε θετικά , αισιόδοξα και αφήστε πίσω τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Η θλίψη ή η μελαγχολία δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν παραπάνω από το να μας «κρύψουν» ό,τι ωραίο μπορεί να προκύψει. Στον τομέα των σχέσεων, προσέξτε πως θα εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Είναι πολύ πιθανό, με την διπλή ενέργεια του 3, να πείτε παραπάνω από αυτά που πρέπει και να φέρετε σε δύσκολη θέση τους άλλους. Ο αριθμός 21, είναι ο αριθμ ός της ανώτερης επικοινωνίας, οπότε καλό θα ήταν μέσω του διαλογισμού, να ζητήσετε απαντήσεις ή μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό σε θέματα που σας απασχολούν.

17223b
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 4 : Ημέρα οργάνωσης, τάξης και τακτοποίησης. Θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το σπίτι και ότι αφορά αυτό, σήμερα. Η ενέργεια του 22, ενός Κύριου αριθμού θα μας περιορίσει ή ίσως και να μας πιέσει. Η μέρα δεν ευνοεί ρίσκα ή υπερβολές. Θα έχουμε την ανάγκη να ξεκουραστούμε και να αναζητήσουμε την θαλπωρή του σπιτιού. Θα επιλέξουμε έναν διαφορειτικό τρόπο να περάσουμε καλά ή να διασκεδάσουμε , με πιο «συντηρητικές» επιλογές. Με φίλους στο σπίτι, σε ένα οικογενειακό τραπέζι ή κάτι ανάλογο. Στο θέμα των οικονομικών , καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικοί με τα έξοδα. Ας ξοδέψουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο. Ο αριθμός 22 από την άλλη ίσως να μας φέρει συναισθηματική φόρτιση ή εντάσεις. Φροντίστε την περίσια ενεργητικότητα σας, να την διοχετεύσετε δημιουργικά έτσι ώστε να μην πάει χαμένη ή γυρίσει εναντίον σας με νευρικότητα και κυκλοθυμία. Φροντίστε την υγεία σας και βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014
Ημέρα 5 : Το τέλος της εβδομάδας, μας υποδέχεται με την ενέργεια του αριθμού 5, δίνοντας μας την ευκαιρία, να ζήσουμε απολαύσεις, να συναντήσουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αποφορτίζοντας την χθεσινή περιοριστική ενέργεια. Εκδρομές ή εξορμήσεις είναι στο πρόγραμμα. Σε ένα πιο βαθύ ψυχολογικό επίπεδο θα νιώσετε ότι οι ενέργειες γύρω σας , αλλάζουν . φεύγουν τα παλιά μοτίβα από την καθημερινότητα μας και αναζητάτε και εσείς οι ίδιοι νέα. Ανανέωση και αλλαγές φέρνει ο τέλος αυτής της εβδομάδας. Οι αλλαγές που θα γίνουν ξαφνικά και αναπάντεχα, καλό είναι να μη σας προκαλέσουν φόβο ή αναστάτωση. Ότι αλλάζει είναι για καλό. Αν δείτε αναβολές ή ακυρώσεις στο πρόγραμμα σας, δεχτείτε τες, χωρίς εντάσεις ή παρορμητισμό. Όλα είναι στο πρόγραμμα.