Ετικέτες

,

letters2

Ο τελευταίος λίθος στην Αριθμολογία σχετίζεται με το πως θα επιχειρήσουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. ο τρόπος που θα εκφραστεί η πορεία της ζωής μας και πως θα καταλήξουμε.
Φυσικά για την πορεία μας , τον σκοπό μας αλλά και την αποστολή μας στη γη, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία σε ένα αριθμολογικό προφίλ που μας δίνουν περισσότερα στοιχεία και ολοκληρώνουν την εικόνα.

Ο τελευταίος λίθος αφορά τις πληροφορίες που παίρνουμε από το τελευταίο γράμμα του μικρού μας ονόματος , τόσο από την ενέργεια που δίνει το ίδιο το γράμμα όσο και ο αριθμός που αντιστοιχεί στο γράμμα αυτό.

Βέβαια όλα αυτά μέσα σε μια αριθμολογική ανάλυση είναι χρήσιμες πληροφορίες που πολλές φορές επιβεβαιώνουν σκέψεις, επιθυμίες και προτιμήσεις που έχουμε, είτε τα ακολουθούμε στη ζωή είτε όχι. Θέλω να πιστεύω φυσικά – σκεπτόμενη μέσα από ένα μεταφυσικό επίπεδο – ότι όλοι μας βρίσκουμε την πορεία μας και τον σκοπό μας «παρέα» με την ελεύθερη βούληση. Άλλοι από νωρίς κι άλλοι αργότερα στη ζωή μας.
Όπως λέει πολύ όμορφα και ο Κλιμτ Γκούσταφ « Η ζωή πάνω στη γη είναι πολύ ευχάριστη για όποιον βρίσκει κάποιο νόημα στην ασχήμια.»

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά την επιρροή του τελευταίου λίθου (γράμματος του μικρού ονόματος) στη ζωή μας:

Αριθμός 1
Α
Η επιρροή του Α σας δίνει ολοκλήρωση και ισχυρή θέληση. Διατηρεί καλή διανοητική κατάσταση και πάντα η ενεργητικότητα σας να χρειάζεται διεξόδους. Θα είστε ένα άτομο που όχι απλά οικοδομεί αλλά και σχεδιάζει και έχει την ανάγκη τω ν άλλων να εκτελέσουν τα σχέδια τους. Μπορείτε επιτύχετε σε ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις ή στην κοινωνία. Στον τομέα της υγείας καλό θα ήταν να προσέχετε τους πνεύμονες και το αναπνευστικό σύστημα.

Ι
Η επιρροή του Ι σας δίνει υψηλές βλέψεις πνευματικά και υλικά. Η εντιμότητα , η εφευρετικότητα και η φιλανθρωπία σας συντροφεύουν στην πορεία της ζωής σας. Θέλετε να βοηθήσετε όσους είναι σε λιγότερο τυχερή θέση από εσάς και είναι ένα γράμμα που σας προσδίδει καθοδηγητική θέση είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι. Το Ι σαν παράγων υγείας δίνει ένα άισθημα ευημερίας.
letters1

Σ
Το Σ είναι το γράμμα της καρτερικότητας. Οι αρχαίοι το αποκαλούσαν και το γράμμα «της παράδοσης» . Κατέχετε έντονη πνευματικότητα και πολλές φορές θα εντοπίσετε ότι ή έλκετε ή απωθείτε τους άλλους. Σας φέρνει στη ζωή αγάπη και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Θα βιώσετε στροφές στο μονοπάτι της ζωής , αλλά θα πρέπει να είστε θετικοί. Στον τομέα της υγείας , το Σ επιφέρει ασθένειες αλλά όμως τείνει να φέρει και την ανάρρωση, περιόριζοντας τις έντονες ενοχλήσεις.

Αριθμός 2
Τ
Το Τ σας ωθεί στην ζωή να έχετε τον έλεγχο τόσο των καταστάσεων όσο και των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν. Οφείλετε να μάθετε τον έλεγχο καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σας , συχνά σας ωθεί να αμφιταλαντεύεστε. Το Τ αντιπροσωπεύει την ανοικοδόμηση κι αν οι ιδέες σας εκφράζονται σε πρακτική μορφή , μπορεί να οφελήσετε την ανθρωπότητα. το Τ σαν παράγων υγείας δηλώνει άγχος μέσα από τις αλλαγές.

Αριθμός 3
Υ
Το Υ είναι φτιαγμένο σαν μια κούπα που κρατά τα δώρα του ταλέντου. Σας γεμίζει αναποφασιστικότητα, και σας ωθεί να κρατάτε πεισματικά τα πράγματα που σας αρέσουν. Στην πορεία της ζωής σας να είστε προσεχτικοί στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται γιατί συχνά από προσωπικά σφάλματα παραμελείτε την εξέλιξη σας. Ο χώρος των επιχειρήσεων καλό θα ήταν να έχετε πάντα συμβούλους. Σαν παράγων υγείας το Υ τείνει να φέρει ανησυχία και αυτή με τη σειρά της προκαλεί αρτηριακή πίεση. Να επιδιώκετε πάντα την εσωτερική γαλήνη.

Αριθμός 5
Ε
Ένα ισχυρό φωνήεν που κυβερνάται από τον Ερμή. Στην ζωή σας θα σας έλκουν περισσότερο τα κοσμικά παρά τα πνευματικά. Η ζωή θα σας φέρει ταξίδια και αλλαγές. Στον δρόμο σας θα υπάρξουν πολλές δυνατότητες αλλαγής, νέοι άνθρωποι, νέες καταστάσεις. Το Ε δείχνει καλή υγεία , ωστόσο η παρορμητικότης θα πρέπει να ελέγχεται.

 

Αριθμός 6
Ο
Το Ο σας δίνει ισχυρή θέληση , επιμονή και υπομονή. Στην ζωή σας θα σας δώσει ευκαιρίες για πρόοδο και απελευθέρωση στους περιορισμούς. Είναι ένα γράμμα που σας ωθεί να μάθετε τον συναισθηματικό έλεγχο και την αποφυγή της ζήλιας στις συζυγικές και οικογενειακές σχέσεις. Το Ο σαν παράγων υγείας μπορεί να επιφέρει κατάθλιψη αν εστιάζετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

Αριθμός 8
Η
Το Η στην πορεία της ζωής σας, σας ωθεί να εκπληρώνετε και να δημιουργείτε. Σας διδάσκει ότι δεν έχετε την ανάγκη των άλλων για την προσωπική σας ευτυχία. Είναι ένα ισχυρό γράμμα και επαρκές από μόνο του και λειτουργεί στη ζωή σας σαν πύλη, είτε είναι φράγμα ή είσοδος . Σαν παράγων υγείας , φέρει προσωπική ένταση, ή νευρική υπερένταση.

letters

Ω
Το Ω σας γεμίζει με φιλοδοξίες και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Η αλλά είναι πιο πνευματικό. Η διαίσθηση και δεκτικότητα σας ωθεί να κατανοείτε πάντα την ανθρώπινη φύση. Παρόλο που στην πορεία σας θα υπάρχουν οπισθοδρομήσεις , προχωράτε μπροστά προς ένα υψηλό επίπεδο. Το Ω σαν παράγων υγείας χαρίζει έλεγχο πάνω στις ασθένειες. Ίσως να σας δίνει την ώθηση να λειτουργείτε μυστικά θεραπευτικές αποστολές.