Ετικέτες

, ,

june

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, μας υποδέχεται με ενέργειες ιδιαίτερες αλλά και γεμάτες ευκαιρίες. Ένασ Κύριος αριθμός , ο 22 δίνει την δόνηση του για το διάστημα αυτό , φέρνοντας μαζί τόσο πραγματοποίηση όσο και όνειρα «ντυμένα» με έμπνευση, συναισθηματική ένταση και πρακτικές πεποιθήσεις.

Όπως έλεγε η Anais Nin (γαλλίδα συγγραφέας) : « Πέταξε τα όνειρά σου στο άπειρο σαν χαρταετό, και δεν ξέρεις τι θα φέρουν πίσω, μια καινούργια ζωή, έναν καινούργιο φίλο, μια καινούργια αγάπη ή μια καινούργια χώρα.”
Ο μήνας μπορεί να φέρει πραγμάτωση και υλοποίηση! Φυσικά χωρίς δουλειά και προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα, αλλά μας κάνει να νιώθουμε ότι μαχόμαστε για ένα σημαντικό σκοπό.

Ο Ιούνιος λοιπόν , έχει την επιρροή του αριθμού 22/4 , ένας αριθμός Κύριος όπως ανέφερα και πριν , ο οποίος έχει σημαντική πνευματική ενέργεια αλλά και δυνατότητα. Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο , ίσως φέρει εντάσεις , φόρτιση ή δυσκολίες σε θέματα ή καταστάσεις που δεν θα εκτονώσουμε σωστά την ενεργητικότητα μας.

‘Ολα αυτό το μήνα είναι θέμα σωστής διαχείρισης θυμού, αντιδράσεων ή απλά αλλαγή οπτικής.
Ταξίδια , σχέδια αλλά και εκπλήρωση ονείρων φέρνει το διάστημα αυτό. Ο αριθμός 22 συμβολίζει την ολοκλήρωση με την έννοια της επίτευξης και της κυκλικότητας.

Κάτω από την επιρροή του μπορεί να νιώσουμε ότι επιτέλους έχουμε φτάσει τον στόχο και έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα μπροστά μας.
Σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο ίσως διακρίνουμε ότι μέσα από μια εσωτερική διεργασία που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα, έρχεται η εκπλήρωση κρυφών επιθυμιών , που γίνονται πια πραγματικότητα. Η επιτυχία είναι πιθανή, και θέματα που μέχρι τώρα δεν είχαν δείξει ξεκάθαρα την θέση τους στη ζωή μας , τώρα να είναι η κατάλληλη περίοδος να έχουμε μια εικόνα.

junef
Ο 22 μας μιλά για ένα ομαδικό πνεύμα , μέσα στο οποίο και πρέπει να κινηθούμε όλοι. Καλό θα ήταν να κατανοήσουμε ότι χωρίς τους άλλους δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε τίποτα και θα πρέπει να αφήσουμε την υπερβολή, τα έξοδα ή τις εντάσεις κατά μέρους και να εστιάσουμε από ποιους μπορούμε να οφεληθούμε εμείς αλλά και ποιους μπορούμε να οφελήσουμε με τις ιδέες μας.
Τα ταξίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε όσους τα έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους , είτε για διασκέδαση είτε για λόγους επαγγελματικούς. Σε συνδυασμό με μια χρονιά 7, οι μετακινήσεις θα φέρουν σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες τόσο σε πρακτικό επίπεδο (σεμινάρια, συνέδρια κτλ) , όσο και σε ψυχικό επίπεδο, δίνοντας χώρο και χρόνο για σκέψη, ενδοσκόπηση και επαναξιολόγηση επιλογών και τρόπου ζωής.
Ο μήνας αυτός δεν είναι ιδανικός για οικονομικές επενδύσεις και ρίσκα. Το ιδανικό θα ήταν να ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα , που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα ή είχαμε αφήσει μισοτελειωμένα. Φυσικά και η συμπληρωματική δόνηση του 4, θα φέρει κόπωση, προσπάθεια αλλά και σταθερότητα σε ότι επιτύχουμε. Ίσως νιώσετε ότι οι αργοί ρυθμοί σας κουράζουν και σωματικά και ψυχικά αλλά η ενέργεια του 4 , φέρνει πάντα ασφάλεια αρκεί να έχουμε υπομονή.
Σε θέματα συναισθηματικά , είναι ένας μήνας , όπου καλούμαστε να εκλογικεύσουμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Να δούμε τις υπάρχουσες σχέσεις πιο ρεαλιστικά και όχι τόσο ρομαντικά. Κάτι το οποίο δεν είναι πάντα αρνητικό, εφόσον ο 22 έχει να κάνει με την ισορροπία αλλά και την ψυχική υγεία. Οι σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια , θα περάσουν σε άλλο επίπεδο δέσμευσης , πιο σταθερό. Σχέσεις που έχουν δείξει το προηγούμενο διάστημα ότι έχουν κλονιστεί , ίσως καταλήξουν σε ένα τέλος , φανερώνοντας τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Ο επόμενος μήνας εξάλλου είναι ιδανικός για μεγάλες αλλαγές αλλά και νέες γνωριμίες , οπότε κάθε τι που τελειώνει, σίγουρα προετοιμάζεται για κάτι καλύτερο.

junee
Αυτό το μήνα με προσπάθειες θα έχετε την ικανότητα να θέσετε σε εφαρμογή όλες σας τις δυνατότητες – ικανότητες και να κερδίσετε το δάφνινο στεφάνι της Νίκης!

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να υπολογίσετε , τον προσωπικό σας μήνα, για τον Ιούνιο :
Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς .
Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 6 ( Ιούνιος )
Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 6(Ιούνιος ) =9 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 9!

 

Προσωπικός μήνας 1
Αν για εσάς λοιπόν είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2
Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε θα είναι ο μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3
Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννεά (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενεργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

junec

Προσωπικός μήνας 4
Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διωρθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια πουσας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγκαρείες. Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολέμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

 

Προσωπικός μήνας 5
Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις…τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6
Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπήστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

Προσωπικός μήνας 7
Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

juneg

Προσωπικός μήνας 8
Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Δίνεται ιδιαίτερη δόνηση όταν συντονίζεται με τον παγκόσμιο μήνα , που είναι επίσης 8. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυρρανικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9
Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε ότιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλέι εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε πρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.