Ετικέτες

, ,

juned

Η πρώτη εβδομάδα του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, ημερολογιακά είναι εδώ!
Βέβαια ο καιρός δεν μας βοηθά να το δούμε αυτό , αλλά όπως έλεγε και ο Albert Camus «Στη μέση του χειμώνα, ανακάλυψα τελικά ότι μέσα μου υπάρχει ένα αόρατο καλοκαίρι.»
Αυτό έχει να μας διδάξει η εβδομάδα που μόλις ξεκινά , εστιάζοντας στις σχέσεις και στα συναισθήματα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ενός μήνα 22/4 :

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014
Ημέρα 6: H εβδομάδα ξεκινά δίνοντας έμφαση σε συνεργασίες, σχέσεις και θέματα που αφορούν την οικογένεια και τον χώρο της εργασίας. Οι οικονομικές συναλλαγές, θα μας απασχολήσουν και πιθανόν να έχουν θετικό αποτέλεσμα μόνο αν επιτρέψουμε στους άλλους να μας προσφέρουν την βοήθεια τους . ο αριθμός 24 βέβαια έχει μια ερωτική δόνηση, προσδίδοντας στην ημέρα μας ρομαντισμό και «γέννηση» νέων καταστάσεων στην καθημερινότητα μας. ο αριθμός 2 από την ημερομηνία , θα φέρει διλήμματα και αντιθέσεις , όμως στο τέλος της ημέρας θα καταλάβουμε πως για όλα η απάντηση είναι η αγάπη! Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας και προσφέρετε βοήθεια όπου την χρειάζονται . δείξτε γενναιοδωρία και υπομονή, και θα βγείτε κερδισμένοι!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014
Ημέρα 7 : Η μέρα θα μας φέρει θετικά αποτελέσματα έστω και μετά από δυσκολίες, εμπόδια ή καθυστερήσεις. Δεν θα έχουμε την διάθεση να καταπονεθούμε είτε σωματικά είτε συναισθηματικά. Θα αναζητήσουμε την χαρά και την ηρεμία μέσα στην ημέρα. νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται σήμερα, παρά τυχόν μετακινήσεις ή αλλαγές στις υπάρχουσες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε «δουλειά» περισσότερη με το νοητικό μας «κομμάτι» ή την διαίσθηση μας και όχι από πρακτικής πλευράς. Η θετική σκέψη και η αισιοδοξία είναι τα σημαντικότερα εφόδια για να αλλάξουμε οπτική, άποψη αλλά και αντιμετώπιση των καταστάσεων. Αν πρόκειται να υπογράψετε έγγραφα ή συμφωνίες , φανείτε προσεχτικοί στα «ψιλά» γράμματα!

juneb

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014
Ημέρα 8 : Η μέρα, μας φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια είτε σε θέματα οικονομικά είτε σε συναισθηματικά, για οποία έχουμε κοπιάσει το προηγούμενο διάστημα. Ο αριθμός 26 φέρνει Καρμικές δονήσεις και μηνύματα ή απαντήσεις τις οποίες θα λάβουμε , βοηθώντας μας να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας θέματα που έμοιαζαν άλυτα. Αν τα νέα ή τα μηνύματα που θα λάβετε, εκ πρώτης μοιάζουν αρνητικά, μη βιαστείτε να βγάλετε αποτελέσματα. Η μέρα λειτουργεί σαν τον Τροχό της Τύχης, όλα είναι πιθανά και όλα οφείλουμε να τα αποδεχτούμε για να πάμε παρακάτω. Το αρνητικό που νομίζουμε ότι ήρθε, ίσως κάνει χώρο για το ιδανικό αργότερα. Ο αριθμός 4 δεν φέρνει γρήγορα αποτελέσματα , αλλά σταθερά και ασφαλή. Οπότε οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή για τον επιθυμητό στόχο!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014
Ημέρα 9 : Οι μετακινήσεις , οι ευκαιρίες αλλά και οι αλλαγές σήμερα χαρακτηρίζουν τη μέρα. Μέσα από τις κοινωνικές μας επαφές αλλά και τις γωριμίες μας , οι ενέργειες των αριθμών φέρνουν απαντήσεις θετικές για ξεκινήματα κάθε είδους. Θα λάβουμε βοήθεια από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και η θετική μας οπτική στις καταστάσεις – που ίσως ακόμα δεν ξεκαθαρίζουν ακριβώς – θα μας βρουν κερδισμένους. Προσπαθήστε σήμερα να ελέγξετε αντιδράσεις και συναισθηματισμούς. Από την χαρά στη λύπη και από την αγάπη στο μίσος.. όμως ό,τι «κόβεται» ή ξεκαθαρίζεται σήμερα είναι για καλό. Οι ενεργειακές θεραπείες ή ο διαλογισμός θα φέρει διαύγεια, καλή διάθεση και «χώρο» στο μυαλό να κάνει νέα σχέδια.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014
Ημέρα 1 : Οι λέξεις ανταγωνισμός αλλά και ένταση στον τομέα της εργασίας ή της οικογένειας δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν , καθώτι η μέρα δίνει επίσης ώθηση και αποφασιστικότητα για νέα ξεκινήματα. Θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα ή νομικές υποθέσεις , θα προχωρήσουν και θα δείξουν ένα αποτέλεσμα έστω και μέσα από ασυνήθηστα ή απροσδόκητα γεγονότα. Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου ίσως μας κουράσει ή μας φέρει συναισθηματική φόρτιση και άγχος. Πάρτε τα ηνία των καταστάσεων και κατευθύνετε την ενεργητικότητα σας σωστά. Οι ερωτικές σχέσεις έχουν αρμονία και ο έρωτας είναι αυτός που δίνει μια νότα θαλπωρής στη μέρα μας.

 

junea

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014
Ημέρα 11/2 : Ένας Κύριος αριθμός δίνει την ενέργεια του στη μέρα, ωθώντας μας να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημα μας, με ένταση είτε σε θετική ή αρνητική πλευρά, ανάλογα τι καταστάσεις βιώνουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο αριθμός 7 από την ημερομηνία, μας βοηθά να βρούμε γρήγορα την ηρεμία και την ησυχία μας. ίσως μάλιστα να θελήσουμε να απομονωθούμε και να συλλογιστούμε τις μέχρι τώρα κινήσεις μας. Η ανάγκη μας για ανάπαυση και ξεκούραση τόσο του σώματος όσο και του μυαλού θα είναι έντονη. Οπότε η επαφή με την θάλασσα και γενικά τη φύση θα μας αναζωογονήσει και θα λειτουργήσει θεραπευτικά μέσα μας. οι ενεργειακές θεραπείες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε συνδυασμό με την διαισθητική δόνηση του 11, θα φέρουν μηνύματα και καθοδήγηση.

 

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014
Ημέρα 3 : Η επικοινωνία και οι κοινωνικές επαφές σε πρώτο πλάνο. Έχουμε έντονα την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί και να βρούμε την αισιοδοξία στην καθημερινότητα. Θέματα οικονομικά θα μας απασχολήσουν και θα ζητήσουν από εμάς να βρούμε λύσεις έστω και μέσα από καθυστερήσεις ή την ελάττωση των εσόδων μας. θα πρέπει να φανούμε προσεχτικοί σε σπατάλες κάθε είδους διότι θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες. Οι ξαφνικές αλλαγές του προγράμματος καλό θα ήταν να μην επηρεάσουν την ψυχολογία μας , χάνοντας την χαρά μας. καλό θα ήταν να εστιάσουμε στις ικανότητες μας, στην παρέα των φίλων μας αλλά και στον έρωτα που θα φέρουν στη ζωή μας λύσεις και όμορφες στιγμές.