Ετικέτες

, ,

ebdomada96a

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά και εστιάζει στην επικοινωνία, την δημιουργία και τις κοινωνικές επαφές μας. Οι αλήθειες της καρδιάς καλούνται να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα :

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 (του Αγ.Πνεύματος)
Ημέρα 4 : Η σταθερότητα και τα προσεχτικά βήματα σε θέματα που αφορούν συναισθήματα και αποφάσεις θα επικρατήσουν. Έχουμε την ανάγκη να δώσουμε μορφή στα όνειρα μας και να εμπνευστούμε από τους ανθρώπους που είναι γύρω μας. καλούμαστε να «δουλέψουμε» για τις σχέσεις αλλά και να αποφασίσουμε για την πορεία τους. Εξάλλου σε μία μέρα με την ενέργεια του αριθμού 9 , δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε κάτι αν δεν έχουμε ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες μας. ο αριθμός 31 δίνει μια αγωνιστική δόνηση στο πως αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Ανταγωνισμός και απογοητεύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά καλούμαστε να μάθουμε να αποδεχόμαστε και να συζούμε με τους άλλους. Η ασφάλεια έρχεται σιγά σιγά και με βασική προϋπόθεση να μην αποδιοργανωθούμε. Αποφύγετε εγωισμούς και υπερβολές. Η λογική παλεύει με το συναίσθημα , αλλά με ειλικρινή προσπάθεια θα βρεθεί η ιδανική λύση σε όλα.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014
Ημέρα 5 : Η ενέργεια αλλάζει και ο συνδυασμός των αριθμών δίνει ευκαιρία σε νέα ξεκινήματα, ιδέες και σκέψεις να μας «οδηγήσουν» σε νέες προοπτικές και τρόπο ενέργειας. Νιώθουμε πιο δυνατοί αλλά και την ανάγκη για ριζικές αλλαγές μετά από παθήματα του παρελθόντος. Ανανέωση και αναγέννηση δίνουν χρώμα και ελπίδα στην καθημερινότητα μας. Καλή διάθεση αλλά πιθανον και θετικές ειδήσεις να μας ωθήσουν να νιώσουμε ξεγνοιασιά , απολαμβάνοντας τα κέρδη των φιλόπονων προσπαθειών μας. οι φίλοι είναι δίπλα μας και μας βοηθούν όπου τους χρειαζόμαστε. ο 32 ανήκει στην ομάδα των Μαγικών αριθμών , οπότε καλό θα ήταν να μην αφήσετε την περηφάνεια που νιώθουμε για ότι έχουμε καταφέρει να μας κάνει υπεροπτικούς , χάνοντας έτσι την πνευματική μας φιλοσοφία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρμικός αριθμός 10, δίνει ευκαιρίες σε όσους «ξεπλήρωσαν» επάξια τα μαθήματα του παρελθόντος και οδεύουν με σοφία, για νέους δρόμους.

ebdomada96b

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014
Ημέρα 33/6 : Όταν δύο Κύριοι αριθμοί συναντιούνται και επηρεάζουν την μέρα μας, δύο είναι τα τινά. Ή να μας ωθήσουν να αναπτυχθούμε πνευματικά και να λάβουμε σημαντικά μηνύματα μέσω του διαλογισμού ή των εναλλακτικών θεραπειών ή των συγκυριών στην ζωή μας γενικότερα – αν είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις -! Ή από την άλλη να βιώσουμε σε πρακτικό επίπεδο εντάσεις, κρηγμούς στις σχέσεις αλλά και αποκαλύψεις, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για όσους αγαπάμε. Ο αριθμός της ανιδιοτελούς αγάπης συναντά την συμπαντική γνώση. Η μέρα απαιτεί από εμάς , να διαχειριστούμε σωστά σχέσεις και συναισθήματα, να είμαστε σε ισορροπία αλλά και να βρούμε την χρυσή τομή με τους άλλους. Μπείτε απλά στη θέση του άλλου , πριν μιλήσετε και ακούστε την καρδιά!

 

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014
Ημέρα 7 : Μετά την μπόρα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο…έτσι λοιπόν η σημερινή ημέρα μας ωθεί να αναζητήσουμε την ηρεμία μας, να «κλειστούμε» ίσως στον εαυτό μας, και να δώσουμε χρόνο και χώρο στους άλλους δίπλα μας να μας αποδείξουν τα συναισθήματα τους. Ίσως νιώσουμε ότι κάνουμε θυσίες και δεν εκφράζουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε , αλλά με την σοφή επιρροή του αριθμού 12, ξέρουμε ότι όλα είναι με το μέρος μας, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αυτό ακόμα. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν, γι αυτό μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Καλό θα ήταν να αποβάλετε τον εκνευρισμό γιατί δεν θα φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα, ούτε και εξέλιξη. Η μέρα δηλώνει προσαρμογή, αναμονή και παύση. Αφουγκραστείτε την φωνή του εσώτερου εαυτού… η υγεία και η θεραπεία είναι στο χέρι σας. Τις θλίψεις τις προκαλούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας , οπότε η δυσαρμονία ξεκινά από μέσα. Αυτό μας διδάσκει η μέρα, ζητώντας από εμάς να ξεκαθαρίσουμε ό,τι λειτουργεί σαν παράσιτο.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014
Ημέρα 8 : Η μέρα δηλώνει ετοιμασίες, ετοιμότητα και δύναμη. θέματα που αφορούν την εργασία μας ή τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και αυτό θα μας επιφέρει υπερκόπωση και συναισθηματική φόρτιση. Ο αριθμός 35 , μας μαρτυρά πως ο τομέας των οικονομικών επηρεάζεται άμεσα από τον τομέα των συναισθηματικών. Όταν ο ένας δεν «δουλεύει» ο άλλος λειτουργεί σαν συγκοινωνούν δοχείο. Θα διαπιστώσετε ότι αν πιέσετε τον εαυτό σας να κατάβαλλει παραπάνω προσπάθειες από αυτό που αντέχει, αυτό θα έχει συνέπειες στην υγεία σας. Ο αριθμός 13, δίνει ευκαιρίες να μετασχηματιστούμε. Ο αριθμός του «θανάτου» , μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να κάνουμε νέα αρχή, από την ρίζα, αρκεί να εργαστούμε με ακεραιότητα και συνέπεια. Η απελευθέρωση και η μεταμόρφωση θα έρθει αβίαστα, αν δεν φέρουμε αντίσταση στην ροή!

ebdomada96

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014
Ημέρα 9 : Καρμικές δονήσεις κρύβει για εμάς και το Σαβ/κο. Συναισθηματική φόρτιση με την έννοια της αναπόλησης ή της νοσταλγίας θα μας επηρεάσει ίσως με λίγη μελαγχολία. Όμως η μέρα μας συμβουλεύει να εμποτιστούμε με μεγάλη δύναμη, διαίσθηση και αισιοδοξία. Οι τυχόν απώλειες που θα βιώσουμε ή θα έρθουν στο μυαλό μας, καλό θα είναι να τις λάβουμε ώς σκαλοπάτια, που μας πάνε σε νέους δρόμους. Μην πιέσετε τους εαυτούς να πάρουν αποφάσεις που ίσως να φαντάζουν μπερδεμένες αυτή τη στιγμή. Αποδεχτείτε τις καταστάσεις όπως έρχονται. Ο αριθμός 14, με την ιδιαίτερη δόνηση του, μας μιλά για έντονο ερωτισμό , ρομαντισμό και ανάγκη για επαλήθευση των «δεδομένων» στον τομέα των σχέσεων. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να κάνετε την υπέρβαση. Ίσως βιώσετε ανταγωνισμό από τους γύρω σας , αλλά καλείστε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος με σοφία αυτοσυγκέντρωση.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014
Ημέρα 1 : Το κλείσιμο της εβδομάδας , μας ανταμοίβει με την ενέργεια του αριθμού 1, χαρίζοντας μας κουράγιο , διαύγεια και δύναμη. Σήμερα τονίζεται ιδιαίτερα η υλιστική πλευρά της ζωής. Η ελευθερία, το γέλιο και η διορατικότητα είναι σημαντικά εφόδια για να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω. Ίσως όχι μόνο σε πρακτικά ζητήματα αλλά και σε πιο εσωτερικά, τα οποία φυσικά και θα επηρεάσουν και το υλικό κομμάτι της καθημεςινότητας. Οι ευκαιρίες που θα δοθούν ίσως προέλθουν από μια ριζική αλλαγή και να διώξουν παλιούς φόβους και πεποιθήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις άμεσα. Φανείτε προσεχτικοί σε έγγραφα, συμβόλαια και υπογραφές. Η μέρα φέρνει συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανόν να λάβετε και σημαντική βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον ή ένα άτομο υψηλά ιστάμενο. Το βασικό μέλημα σας, είναι να μη χάσετε την αισιοδοξία σας.