Ετικέτες

, ,

16622a

Η νέα εβδομάδα που ξεκινά μας ωθεί να εστιάσουμε σε πρακτικά ζητήματα, ιδιαίτερα από τα μέσα και μετά. Οι καταστάσεις και οι εξελίξεις μας βοηθούν να βάλουμε σε τάξη τόσο το γήινο όσο και το ψυχικό κομμάτι της ζωής μας.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα :
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014
Ημέρα 11/2 : Η εβδομάδα μας ξεκινά δυναμικά και απαιτητικά με την επιρροή του αριθμού 11, φέρνοντας εκπλήρωση αλλά και εντάσεις στις σχέσεις. Ξαφνικά γεγονότα θα απαιτήσουν από εμάς γρήγορη αντιμετώπιση. Στον τομέα των προσωπικών ίσως έχουμε κάποιες θετικές εξελίξεις ή απλά να δούμε κάποιο αποτέλεσμα σε θέματα που είχαν «κολλήσει». Ο αριθμός 16 από την ημερομηνία, μας φέρνει απελευθέρωση και μας ωθεί να βρούμε έναν άλλο τρόπο σκέψης μακρυά από τις παγίδες της ύλης και των γήινων εξαρτήσεων. Η μέρα φέρνει αφύπνιση και μηνύματα. Ίσως σε πρακτικό επίπεδο να φέρει δυσκολίες ή ανατροπές, αλλά μπορούμε να δουλέψουμε θαυμάσια πνευματικά και να βρούμε την αλήθεια της ψυχής μας.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014
Ημέρα 3 : Θετική σκέψη και ελπίδα φέρνει η μέρα αυτή, στοιχεία πολύτιμα για να πάμε παρακάτω και να έχουμε καλή διάθεση. Προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα έρχονται να δώσουν αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητα μας. έχουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί και να αναπαυθούμε πνευματικά , χωρίς σκέψεις πολλές, άγχος ή ανησυχία για το τι θα γίνει παρακάτω. Ο αριθμός 17, συνδέεται με την προστασία αλλά και την υλοποίηση από τη μη δράση! Ίσως λοιπόν η μέρα να μη φέρει χειροπιαστές εξελίξεις, όπως θα θέλαμε αλλά μας παρέχει ψυχική ανάταση για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με θετική οπτική. Ο αριθμός 39 μας μιλά για μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό για όσους είναι δεσμευμένοι! Μην αντιδράσετε αρνητικά σε καθυστερήσεις , φανείτε διαλλακτικοί στις συμφωνίες που θα κάνετε , αλλά θα πρέπει να ελέγξετε πολύ καλά τις λεπτομέρειες!

16622b

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014
Ημέρα 4 : Οι δονήσεις της εβδομάδας διαφοροποιούνται λίγο και τα πρακτικά θέματα γίνονται πιο έντονα και απαιτούν από εμάς προσοχή , οργάνωση και τακτοποίηση. Ο αριθμός 40 ίσως φέρει στασιμότητα και λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά ίσως από την άλλη να αποζημιωθούμε με σταθερότητα και σφάλεια. Ο περιορισμός σε οικονομικά θέματα ή σχέδια και οραματισμούς θα φέρει μικρή απογοήτευση. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Δείξτε υπομονή και φροντίστε την υγεία σας. Ο 18 είναι ο αριθμός της θεραπείας , που ξεκινά από μέσα μας. Νους , σώμα και πνεύμα , σήμερα γίνονται ένα και το ένα επηρεάζει το άλλο σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Γι αυτό βάλτε προτεραιότητες , εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας και τα μηνύματα που δίνει το υποσυνείδητο.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014
Ημέρα 5 : Ημέρα αλλαγών αλλά πάντα με μέτρο. Μετακινήσεις και γονιμότητα σε δραστηριότητες και κινήσεις. Ο Καρμικός αριθμός 19, μας δίνει μια θετική και γεμάτη κουράγιο νότα για να αρχίσουμε από την αρχή. Να κάνουμε νέο ξεκίνημα σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα με νέα δεδομένα , λαμβάνοντας υπόψην τα παθήματα του παρελθόντος . φυσικά ίσως ο 19 με την έντονη ενέργεια του να μας κάνει εγωιστές ή υπερβολικούς και αυστηρούς . Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία και να διεκδικήσετε χωρίς να παραβλέψετε τις ανάγκες του άλλου. Ο έρωτας , η διασκέδαση αλλά και τα ξαφνικά γεγονότα δεν θα λείψουν. Οι νέες ευκαιρίες και οι ανταμοιβές έρχονται προς εμάς , αρκεί να τις αναγνωρίσουμε και να τις εκμεταλλευτούμε!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
Ημέρα 6 : Φραγμοί καρδιάς και διλήμματα χαρακτηρίζουν την ημέρα μας. Εργασία και οικογένεια εναλλάσσονται στο μυαλό μας και μας αγχώνουν , μην αφήνοντας ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούμε κάτι άλλο πιο δημιουργικό ή πιο χαλαρωτικό. Η φιλική και συνεργάσιμη φύση μας καλείται να «βγει» προς τα έξω και να προσφέρει υπηρεσία σε όσους από τους γύρω μας , την χρειάζονται. Γονείς , παιδιά, σύντροφοι ή φίλοι μας απασχολούν το μυαλό και την καρδιά μας και μας ωθούν να αφιερωθούμε. Όσος χρόνος μείνει για να τον αφιερώσουμε στον εαυτό μας , καλό θα ήταν να έρθουμε σε επαφή με ταεσωτερικά μας συναισθήματα και να βρούμε τρόπο να τα εκφράσουμε προς τα έξω. Οι τυχόν παρεξηγήσεις δεν θα πρέπει να μας χαλάσουν την διάθεση αλλά με αγάπη και συνεργασία να βρούμε λύσεις και αρμονία.

16622

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014
Ημέρα 7 : Η ημέρα μας ωθεί να χαλαρώσουμε , να ξεκουραστούμε και να μην βάλουμε πρόγραμμα. Αντιθέτως να έρθουμε σε επαφή με φίλους , αγαπημένα πρόσωπα και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν. Η επαφή με την φύση θα μας δόσει «ενέσεις» θεραπευτικές και αναζωογονητικές. Σε θέματα υγείας θα διαπιστώσετε μια ανάκαμψη. Ο αριθμός 21 , φέρνει δημιουργικές και καλλιτεχνικές ασχολίες αλλά και δυνατότητες έκφρασης συναισθημάτων και σκέψεων. Θα δούμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα θέματα που μας απασχολούν εξομαλύνονται (οικογενειακά, επαγγελματικά) και η διάθεση αλλάζει. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες κάθε είδους.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014
Ημέρα 44/8 : Το κλείσιμο της εβδομάδας μας υποδέχεται με δύο δυνατές ενέργειες , δύο Κύριους αριθμούς που από την μία παγειώνουν και σταθεροποιούν καταστάσεις αλλά από την άλλη μας δημιουργούν εντάσεις όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στον σκοπό μας. ο αριθμός 22 έχει την ιδιότητα να μας φέρνει εκπλήρωση και να δίνει υλική μορφή στις σκέψεις και στις επιθυμίες μας. Ο 44 από την άλλη εστιάζει και τονίζει ότι για να είμαστε σε ισορροπία πρέπει να έχουμε «τακτοποιήσει» μέσα μας συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Καθώς ο ένας τομέας επηράζει τον άλλον. Μην καταπονήσετε σώμα και ψυχή. Επιλέψτε την ανάπαυση όταν το νιώσετε σαν ανάγκη. Ο διαλογισμός ή εναλλακτικές θεραπείες είναι ιδανικές για την ημέρα αυτή. Θα λάβετε μηνύματα, απαντήσεις και θα νιώσετε ότι το Σύμπαν δεν σας έχει ξεχάσει!