Ετικέτες

, , ,

week23629

Η εβδομάδα που ξεκινά μας ζητά να εστιάσουμε σε σχέσεις και καταστάσεις που φέρνουν ισορροπία και ασφάλεια στη ζωή μας. η ασφάλεια που θα αναζητήσουμε , δεν θα είναι μόνο συναισθηματική αλλά και οικονομική. Το Σαβ/κο έρχεται πιο γενναιόδωρο σε εξόδους, κοινωνικές επαφές αλλά και θετικές σκέψεις.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα μας :

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014
Ημέρα 9 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας, έχει την ενέργεια από τον αριθμό της ολοκλήρωσης , της απόφασης αλλά και της συγχώρεσης. Ο αριθμός 23 από την ημερομηνία , δεν μας χαρίζει την σταθερότητα που θα θέλαμε και με τις εναλλαγές που φέρνει στην καθημερινότητα , μας μπερδεύει. Οπότε δεν χρειάζεται σήμερα να πάρουμε αποφάσεις, απλά να συνειδητοποιήσουμε και να καταλήξουμε , έστω και σε αρχικό επίπεδο. Συναισθηματικά είμαστε εύαλωτοι και εύθραυστοι, οπότε καλό θα ήταν να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν , ανάλογα με την ροή και να μη λάβουμε τίποτα ως δεδομένο. Ο 23 σαν Μαγικός αριθμός, μας παρέχει προστασία και παράλληλα μας χαρίζει τις γνώσεις και τις αποκαλύψεις που χρειαζόμαστε. Κατά τ’άλλα ολοκληρώστε εργασίες και εκκρεμότητες σε πρακτικό επίπεδο , δώστε σημασία σε λεπτομέρειες και βάλτε τέλος σε ότι σας «αποσπά» ενέργεια. Δώστε ώθηση και ενέργεια σε ότι είναι μισοτελειωμένο, και μην αναλάβετε οτιδήποτε καινούργιο.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014
Ημέρα 1 : Οι συνδυασμοί των αριθμών σήμερα μας μιλούν για καλό Κάρμα μέσα στις σχέσεις μας τόσο στο οικογενειακό πέριβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Οι ενέργειες μας τοποθετούν στο κέντρο της προσοχής και καλούμαστε να αναλάβουμε δράση και να πάρουμε την κάθε κατάσταση που μας απασχολεί, στα χέρια μας. κάποια συνάντηση , γνωριμία ή δώρο να μας κάνουν να νιώσουμε το συναίσθημα της ανταμοιβής αλλά και να αποδώσουν καρπούς. Η προσκόλληση στο παρελθόν δεν θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμούμε και αντιθέτως να φέρει μια κλίση προς τον μελοδραματισμό. Καλό θα είναι να παραμείνουμε συντονισμένοι τόσο ψυχικά όσο και διαισθητικά με τον εσώτερο εαυτό μας. ο αριθμός 24 μας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα οικογενειακά ή ερωτικά τα οποία καλούμαστε να λύσουμε και να βρούμε ισορροπία και αρμονία.

week23629a

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014
Ημέρα 11/2 : Μια ημέρα με την ενέργεια του Κύριου αριθμού 11, δεν έχει παρά να μας φέρει αντιμέτωπους εσωτερικές αλλαγές, εντάσεις αλλά και αποκαλύψεις. Στην καθημερινότητα οι συνδυασμοί των αριθμών θα μας φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες και πολύ πιθανόν δοκιμασίες που να απαιτούν από εμάς να αναλάβουμε δράση και με επίμονη δουλειά (είτε πρακτική , είτε ψυχική). Καλό θα ήταν την ημέρα αυτή να χρησιμοποιήσουμε την πνευματική μας ενέργεια και να διατηρήσουμε την θετική σκέψη στο μυαλό μας. Η εστιάση στον στόχο είναι το πιο σημαντικό μυστικό για να μην πέσουμε σε συναισθηματικές μεταπτώσεις και χάσουμε το κουράγιο μας. οι εναλλακτικές θεραπείες και ο διαλογισμός θα βοηθήσουμε στην διαύγεια του μυαλού και της καρδιάς.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014
Ημέρα 3 : Καρμικές δονήσεις έρχονται στη μέρα μας, δείχνοντας μας πως να διδαχτούμε τα πάντα από τη ζωή και των εμπειριών μας. Η μέρα μας δείχνει πως οι δυσκολίες τελικά αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση μας καθώς επίσης θάρρος και ενθουσιασμό. Φροντίστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας διότι ίσως να σας μεταφέρει απότομα από την χαρά στην θλιψη αλλά και από την παιδικότητα στην ενήλικη συνειδητοποίηση. Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι αυτές που θα κρίνουν και την πορεία της ημέρας μας σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής μας. Ότι «σπάει» ή «κουμπώνει» στην επαφή μας με τους άλλους είναι Καρμικό, οπότε δεχόμαστε κάθε προοπτική χωρίς αντίσταση. Ο αριθμός 48 , προσφέρει ευκαιρίες επιτυχίας, μέσα από την σωστή επικοινωνία και έκφραση. Ίσως να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που μέχρι τώρα ήταν σημαντικό για εμάς , να αποδειχθεί άχρηστο στο μέλλον!

Πάρασκευή 27 Ιουνίου 2014
Ημέρα 4 : Οραματισμός και εργασία! Σήμερα η μέρα φέρνει πλήρη απασχόληση και λίγο ελεύθερο χρόνο αλλά το σημαντικό είναι ότι φέρνει και ικανοποίηση. Ο αριθμός 27 μας βοηθά να οραματιστούμε νέες ιδέες και σχέδια και σε αυτό το εγχείρημα για έχουμε βοήθεια και συμπαράσταση από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η ψυχική υγεία είναι στις προτεραιότητες μας και νιώθουμε ότι ένας νέος κύκλος είναι έτοιμος να ανοίξει. Οι υλικές ανάσεις που αποζητάτε ίσως έρθουν και φέρουν συναίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Μην αφεθείτε όμως, και μπείτε στην διαδικασία εξόδων. Η μέρα δεν ευνοεί τις σπατάλες και τα έξοδα. Στις σχέσεις διατηρήστε στάση ειλικρίνειας και αισιοδοξίας και όλα θα πάνε καλά!

week23629c

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014
Ημέρα 5 : Έρωτας, οικογενειακές σχέσεις αλλά και εντάσεις! Έντονες οι κοινωνικές επαφές που θα φέρουν θετικές επιδράσεις στην ημέρα μας. Ο υπερθετικός βαθμός του αριθμού 5, θα φέρει αλλαγές, ανατροπές , μετακινήσεις αλλά με κίνδυνο να πέσουμε σε υπερβολές σε όλα τα επίπεδα. Ο αριθμός 28, φέρνει ανταγωνισμούς και πιθανές αντιθέσεις ή συγκρούσεις. Φροντίστε να μη χαλάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποδεχτείτε κάθε τι που αλλάζει και προσαρμοστείτε στην ροή των καταστάσεων. Η ημέρα μας καλεί να διασκεδάσουμε , να περάσουμε όμορφα χωρίς να σκεφτόμαστε το αύριο!
Κυριακή 29 Ιουνίου 2014
Ημέρα 6 : Ημέρα οικογενειακών συναντήσεων , αναπόλησης αλλά και ανάγκης για στιγμές θαλπωρής. Μην δώσετε σημασία σε αδικίες ή καταστάσεις που δεν πήραν την τροπή που θέλατε. Καλό θα ήταν να κρατήσουμε θετική και αμερόληπτη στάση στα γεγονότα, διότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια και το ψέμα θα ξεχωρίσουν. Συζητήσεις που μοιάζουν σαν προκλήσεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα , χαρίζοντας μας διαύγεια και καθαρό μυαλό σε καταστάσεις που μας προκαλούσαν συναισθηματική ένταση και φόρτιση.