Ετικέτες

, ,

summera

«Όλα τα πήρε το καλοκαίρι» , έλεγε ο Οδυσσέας Ελύτης, αλλά πάντα μας αρέσει να εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες στην εποχή αυτή, στον ήλιο , τη θάλασσα για να βελτιώσουμε τα πράγματα και να τα δούμε διαφορετικά.
Γι΄αυτό λοιπόν κι εγώ θέλησα να δώσω ένα παραπάνω στοιχείο για το καλοκαίρι του 2014 για τον κάθε αριθμό ξεχωριστά.
Το θέμα αυτό παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή του Alpha Stars System με την Άση Μπήλιου!

Καλοκαίρι – αριθμός 1
Αν ανήκετε στον αριθμό 1 ο Ιούλιος θα σας φέρει εμπειρίες και σχέσεις που θα σας σαγηνεύσουν. Ένα διάστημα που μπορείτε να κερδίσετε πολλά. Θα βρείτε γόνιμο έδαφος να εκφράσετε τις ιδέες σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις που σας απασχολούν. Ο Αύγουστος σας δίνει ευκαιρίες στην αγάπη και κοινωνικότητα. Θα κερδίσετε την υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα αρκεί να είστε διαλλακτικοί στις γνώμες των άλλων.

Καλοκαίρι – αριθμός 2
Ο αριθμός 2 έχει μια γεύση «όλα ή τίποτα» για τον Ιούλιο. Έχετε την ευκαιρία να δείτε καρπούς των κόπων σας σε θέματα επαγγελματικά. Ο τομέας των σχέσεων θα έχει μια ένταση , όχι απαραίτητα αρνητική. Ο Αύγουστος φαίνεται να σας δίνει περισσότερη γλύκα και θαλπωρή και αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα , θα είναι διάστημα έμπνευσης. Ευκαισθησία, έρωτας και οικογενειακές στιγμές σας γεμίζουν ολοκληρωτικά.
Καλοκαίρι – αριθμός 3
Όσοι έχετε την δόνηση του αριθμού 3, η αρμονία και η επιτυχία χαρακτηρίζει τις μέρες του Ιουλίου. Το σύνθημα είναι «κάντε το τώρα»! οι ιδέες σας έχουν ανταπόκριση και μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αύγουστος , τονώνει τις κοινωνικές επαφές και νιώθετε ασφάλεια και αρμονία σε όλες σας τις σχέσεις. Φιλία και έρωτας παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσάς.
Καλοκαίρι – αριθμός 4
Η διαφορετικότητα είναι αυτή που θα επικρατήσει τον Ιούλιο για όσους ανήκετε σε αυτή την ομάδα. Η λέξη ισορροπία θα παίξει ρόλο για να κινηθούν ομαλά τα πράγματα αυτό το διάστημα. Οι διακυμάνσεις τόσο σε πρακτικά θέματα όσο και ψυχολογικά δεν θα λείψουν. Ο Αύγουστος σας αποζημιώνει με θαλπωρή και ασφάλεια . Σε θέματα οικογενειακά και αισθηματικά θα νιώσετε ότι εκτιμάστε από τους άλλους , γεμίζοντας την καρδιά σας χαρά και ευτυχία.

summer

Καλοκαίρι – αριθμός 5
Για εσάς ο Ιούλιος θα φέρει ταξίδια, μετακινήσεις ,αλλαγές αλλά και άστατο πρόγραμμα. Ίσως σας δημιουργήσει μια νευρικότητα, αλλά από την άλλη μπορεί να δώσει εξέλιξη σε θέματα που είχαν «μπλοκάρει» το προηγούμενο διάστημα. Ο Αύγουστος τονίζει τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και φέρνει τάξη και ομορφιά σε ότι αναστατώθηκε το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις τώρα, δείχνουν την πραγματική τους υπόσταση.

Καλοκαίρι – αριθμός 6
Μετακινήσεις και έξοδα ίσως φέρει για εσάς ο Ιούλιος. Σας κεντρίζει να δοκιμάσετε νέες ασχολίες και φέρνει έναν παρορμητισμό στον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Το διάστημα του Αυγούστου προβλέπεται πιο γλυκό.Η συντροφικότητα αλλά και η αρμονία σε όλες τις σχέσεις θα κυριαρχούν αυτό το διάστημα. Οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα, θα ζητούν την βοήθεια και την αγάπη σας. Η ρουτίνα ίσως σας φέρει λίγη πλήξη.

Καλοκαίρι – αριθμός 7
Ο Ιούλιος συνδυάζει για εσάς από την μια τον ενθουσιασμό και από την άλλη την περισυλλογή. Αν επιλέξετε τα κατάλληλα άτομα στην διασκέδαση σας , τότε ίσως να επιτύχετε το ιδανικό για αυτό το διάστημα. Θέματα γνώσεων ή νομικές υποθέσεις δίνουν αποτέλεσμα. Ο Αύγουστος ίσως να φέρει πιέσεις σε θέματα οικογενειακά. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλες σας τις σχέσεις.

Καλοκαίρι – αριθμός 8
Ο Ιούλιος για εσάς θα μπορούσε να έχει το όνομα «αστραπή». Η ένταση σε όλα τα συναισθήματα και τις σχέσεις θα είναι στο πικ της και αυτό μπορεί να φέρει μεγάλες ανατροπές αλλά και εξελίξεις. Ο Αύγουστος σας δίνει λύσεις και υποστήριξη ναηγηθείτε και να έχετε χαρούμενη κατάληξη σε ότι σας απασχολεί.

Καλοκαίρι – αριθμός 9
Γονιμότητα και ώθηση φέρνει για εσάς ο Ιούλιος. Νέες επαφές και γνωριμίες σας δίνουν αποτέλεσμα στην προώθηση σχεδίων και ταλέντων. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ο Αύγουστος δείχνει το αποτέλεσμα και την κατάληξη για μία σχέση. Αλήθεια , κατανόηση και αγάπη συμπορεύονται , δίνοντας σας σημαντικά μαθήματα.