Ετικέτες

, ,

week306

Ένας νέος μήνας μας υποδέχεται αυτή την εβδομάδα και μας υπόσχεται βελτίωση στις καταστάσεις που μας απασχολούν αλλά και ψυχική ανάταση! Ο Ιούλιος ένας μήνας 5, δίνει περιθώρια και ευκαιρίες για ανάσες ελευθερίας και διασκέδασης. Η εβδομάδα μας ξεκινά πιεστικά αλλά αποφορτίζεται κάπως στην συνέχεια , φέρνοντας ηρεμία και αρμονία σταδιακά.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα μας :
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014
Ημέρα 7 : Η τελευταία ημέρα του Ιουνίου δεν μπορώ να πω πως μας αφήνει μια γεύση ηρεμίας ή γαλήνης. Παρόλο την επιρροή του αριθμού 7 , ο οποίος μας ωθεί στην περισυλλογή και ενδοσκόπηση , οι καταστάσεις και η καθημερινότητα δεν θα αφήσουν πολά περιθώρια. Αλλαγές αλλά και παύση σχέσεων ή πιο συγκεκριμένα αλλαγή οπτικής και αντιμετώπισης των καταστάσεων φέρνει η ημέρα. είναι η στιγμή να εκφράσουμε ότι μας ενοχλεί ή δεν μας ταιριάζει πια στη ζωή μας. έχουμε την αίσθηση ότι θέλουμε να αντιδράσουμε σε κάθετ ι που μας περιορίζει και να αναζητήσουμε τι στη ζωή μας είναι αληθινό και τι όχι. Η ειλικρίνεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων. Φανείτε προσεχτικοί στο πως θα εκφράσετε τα πιστεύω σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Να θυμάστε ότι οι αποχωρισμοί ή το σπάσιμο δεσμών φέρνει πάντα νέες ευκαιρίες και προκλήσεις!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014
Ημέρα 6: Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού , μας υποδέχεται με την ενέργεια του αριθμού 6, της προσφοράς, της αγάπης και της αρμονίας. Μας απασχολούν θέματα εργασιακά και οικογενειακά και καλούμαστε να αναλλάβουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε νέες κινήσεις , με δράση , κίνηση αλλά και κουράγιο. Για θέματα ερωτικά , οι δονήσεις είναι ευνοϊκες, να ΄δωσετε νέα πνοή στις σχέσεις σας και να επιτύχετε ότι θέλετε. Οι δονήσεις των αριθμών συμβολίζουν την «γέννηση» κάτι νέου ακόμα και σε επίπεδο αρχικό, στην σκέψη μιας νέας ιδέας, μιας νέας επιθυμίας. Από την άλλη για όσους έχουν καταβάλει προσπάθειες για ένα σκοπό το προηγούμενο διάστημα , ίσως να είναι η μέρα που θα δουν τα πρώτα δείγματα των σπόρων ή του θερισμού από το παρελθόν. Να δείξετε γενναιοδωρία και υπομονή στους γύρω. Κατανοήστε τα λάθη και τις αδυναμίες τους , χωρίς να χάνετε τη δική σας αυτοπεποίθηση.

week306a
Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014
Ημέρα 7 : Η μέρα μας φέρνει ενδοσκόπηση και ίσως απομόνωση στα θέματα σχέσεων. Θα μπούμε στην σκέψη να απομακρυνθούμε αλλά και να βρούμε την ησυχία μας , μακρυά από πιεστικές καταστάσεις όπου μας προκαλούν άγχος και στρες. Οι αντιθέσεις και η εναλλαγές στην διάθεση θα μας μπερδέψει αλλά αν εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας , μπορώ να πω ότι θα κερδίσουμε πολλά και ιδιαίτερα σε ψυχικό επίπεδο. Αν δείτε ότι σχέδια και καταστάσεις δεν ολοκληρώνονται σήμερα, μη απογοητευτείτε. Αφήστε τις καταστάσεις στη ροή. Οι ρυθμοί έχουν βραδύτητα και προκαλούν εσωτερική ένταση. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, και προσπαθήστε να βρείτε την ηρεμία σας εκ των έσω και όχι από τους άλλους. Ο διαλογισμός και οι εναλλακτικές θεραπείες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014
Ημέρα 8 : Καρμικές δονήσεις φέρνει η ημέρα και ευκαιρίες για χαρά , φίλους και όμοεφες συναντήσεις. Η μέρα ευνοεί να εκφράσουμε συναισθήματα, σκέψεις ή ακόμα και να προβάλουμε τα ταλέντα μας σε πρόσωπα που έχουν κάτι να μας προσφέρουν (ευκαιρίες, εργασία, προώθηση). Κινηση και δημιουργία αλλά και καλή επικοινωνία φέρνει ο συνδυασμός των αριθμών και ρίχνει φως σε καταστάσεις και συζητήσεις που μέχρι τώρα δεν κατέληγαν κάπου ή δεν έδιναν αποτέλεσμα. Ό,τι ακούσουμε ή εισπράξουμε από τους άλλους σήμερα, έχει χαρακτήρα διδακτικό και αν αφήσετε την διαίσθηση σας ελέυθερη, θα λάβετε απαντήσεις. Θετικά ή αρνητικά η μέρα θα μας ωθήσει να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη , υπομονή και αντοχή. Το φλέρτ και οι ερωτικές συναντήσεις ευνοούνται και φέρνουν παρορμητικότητα και τεταμένες καταστάσεις.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
Ημέρα 9 : Η μέρα μας ωθεί να βάλουμε τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, οι οποίοι έχουν εκκρεμότητες και μισοτελειωμένες καταστάσεις. Ο αριθμός 27, δίνει την αίσθηση της άνθισης σε σκέψεις , αποφάσεις ή κινήσεις. Πράγματα που δεν αποφασίζαμε από καιρό ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να πιεστούμε , να πειθαρχήσουμε και να κάνουμε πράξη ότι αποφεύγαμε. Με την ενέργεια του αριθμού 4, η κούραση ή ο περιορισμός δεν θα λείψουν αλλά θα φέρουν παράλληλα και ένα αίσθημα ικανοποίησης για ότι μπορούμε να επιτύχουμε. Στο επίπεδο των σχέσεων , θα δούμε ότι η επαφή μας με κάποιους ανθρώπους γίνεται κοντινότερη και πιο ουσιαστική και με άλλους ίσως να υπάρξει απομάκρυνση και κλείσιμο κύκλων. Γενικά η ημέρα προσδίδει την ανάγκη για θεραπεία και ψυχική υγεία.

306b

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014
Ημέρα 1 : Η μέρα μας βρίσκει με ευκαιρίες και εκδρομές, μετακινήσεις και παρέα με φίλους. Η ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ είναι έντονη και μας ωθεί να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες και απολαύσεις. Ο αριθμός 28 , δεν θα μας διευκολύνει αρχικά , φέρνοντας εγωισμούς ή εντάσεις. Αλλά αν φερθούμε με διπλωματία και αποδεχτούμε την οπτική των άλλων , να ομαλοποιηθούν τα πράγματα γρήγορα. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και κινηθείτε άμεσα σε ότι σκεφθείτε να κάνετε . Η μέρα απαιτεί δράση, αποφασιστικότητα και δύναμη!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014
Ημέρα 11/2 : Ένας Κύριος αριθμός δίνει την ενέργεια του στο κλείσιμο της εβδομάδας , και μας φέρνει έμπνευση, οραματισμό αλλά ίσως και μια συναισθηματική φόρτιση μέσα στον οικογενειακό χώρο. Η αγάπη , η προσφορά και αλλά και θαλπωρή είναι αυτά που θα μας ανακουφίσουν και θα δώσουν στην Κυριακή μας , ηρεμία και γαλήνη. Οι εναλλακτικές ασχολίες θα φέρουν ισορροπία και διαύγεια.