Ετικέτες

, , ,

july2014a

“Ακόμα κι αν όλα αυτά δεν συμβούν όταν τα περιμένουμε , αργά ή γρήγορα θα μπορέσουμε να δούμε τους καρπούς αυτού που μοιραστήκαμε με γενναιοδωρία..”
Μια φράση που μας περιγράφει απλά και συνοπτικά την ενέργεια του Ιουλίου, εφόσον είναι και ο πρώτος μήνας της χρονιάς που μας δίνει τονωτικές ανάσες και ευκαιρίες να αλλάξουμε ό,τι δεν λειτουργεί με το μέρος μας.

Σε μια παγκόσμια χρονιά 7 , που όλες οι εσωτερικές δονήσεις αλλάζουν – αλλά ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί πρακτικά – ένας μήνας με την ενέργεια του αριθμού 5, έρχεται να δώσει εξέλιξη , περισσότερη κίνηση και νέες εμπειρίες. Οι αλλαγές που θα φέρει ο Ιούλιος θα είναι περισσότερο ψυχικές, συναισθηματικές παρά πρακτικές. Θα ευνοηθούν θέματα μάθησης, μεταφυσικής και ό,τι έχει σχέση με γνώσεις και πρόοδο.
Μέσα στις ανατροπές ή τις αλλαγές που θα βιώσουμε τον μήνα αυτό, η σανίδα σωτηρίας μας , είναι η επιρροή του αριθμού 23, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των Μαγικών Αριθμών χαρίζοντας μας , θετική σκέψη, προστασία και τύχη σε κάθε μας κίνηση ή σκέψη.

Η ενέργεια του αριθμού 7 από την χρονιά κάνει αντιθέσεις με τον αριθμό 5, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα , από την μία να έχουμε την διάθεση να το ρίξουμε στις υπερβολές και από την άλλη να χρειαζόμαστε στιγμές απομόνωσης , ηρεμίας και περισυλλογής.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό , διότι αυτό μπορεί να μας γλυτώσει από παρορμητικές αποφάσεις, που ίσως μετανοίωσουμε στην πορεία. Η άνθηση της ιδέας θα συνδυαστεί πετυχημένα με την ώριμη σκέψη και θα φέρει θετικά αποτελέσματα, προσθέτωντας σε αυτά ενθουσιασμό, κέφι και ξεγνοιασιά. Η γαλήνη του νου θα έρθει μέσα από ιδέες προοδευτικές μεν αλλά καλά δομημένες στο μυαλό πριν υλοποιηθούν.
Η διάθεση αλλάζει, βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση μας, σε σχέσεις , καταστάσεις αλλά και στην καθημερινότητα και έχουμε την διάθεση να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε ότι λειτουργεί εις βάρο μας.
Σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά ,νέες ευκαιρίες θα έρθουν ή προτάσεις κυρίως σε ότι αφορά θέματα μεταφυσικής, πνευματικές ασχολίες , θεραπεία ή καλλιτεχνία.

Ο Ιούλιος φέρνει μαζί την διάθεση να ταξιδέψουμε , νοητικά ή πρακτικά. Η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα μας , βρίσκει διέξοδο και μας κάνει να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και κατά μεγάλο ποσοστό ικανοποιημένοι.
Οι άκαμπτες συμπεριφορές και οι αντιπαραθέσεις δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και είναι σαν να ματαιώνουν την εξέλιξη των καταστάσεων στη ζωή μας. ακολουθήστε την ροή και βρείτε λύσεις μέσα από κάθε ανατροπή.
Ο τομέας των συναισθηματικών θα έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Σχέσεις νέες και παλιές θα δείξουν την εξέλιξη και την πορεία τους. Όσες είναι γραφτό να αντέξουν στον χρόνο, θα περάσουν με επιτυχία τα τέστ, είτε της κοντινότητας ή είτε της απόστασης που θα λειτουργήσουν καταλυτικά και λυτρωτικά. Οι νέες σχέσεις που θα έρθουν στη ζωή μας, θα έχουν κι αυτές έναν χαρακτήρα καρμικό, διότι μπορεί ο 23 να φέρνει πάθος , φλερτ και εκπλήρωση αλλά με την εποπτεία του 16 από την χρονιά, σίγουρα φέρνει μαθήματα, αλλαγή οπτικής και αναγκαστική ώριμη σκέψη και επιλογή στον σύντροφο.

july2014b
Ένας μήνας με πολύ ενδιαφέρον! Ας είμαστε ανοιχτοί στις εξελίξεις λοιπόν…

Ας δούμε αναλυτικά για τον καθένα σας, τι προσωπικός μήνας είναι ο Ιούλιος :
Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + τρέχον έτος = Αριθμός προσωπικής χρονιάς .
Σε αυτό που θα βρείτε προσθέστε και τον αριθμό 7 ( Ιούλιος )
Δηλαδή : π.χ. Αν η προσωπική σας χρονιά είναι 3 , υπολογίζουμε 3 + 7(Ιούλιος ) =10/1 ,άρα ο προσωπικός σας μήνας είναι 1!

Προσωπικός μήνας 1
Αν για εσάς λοιπόν είναι μήνας 1, οφείλετε να πάρετε την πρωτοβουλία στα χέρια σας. Ελάτε σε επαφή με άτομα που χρειάζεται για να κάνετε τα ξεκινήματα σας. Απαντήστε στην καθυστερημένη αλληλογραφία σας και να περιμένετε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, απλά μελετήστε προσεχτικά κάθε προσφορά. Ο μήνας 1 είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσετε νέες τακτικές και ιδέες. Ακολουθήστε όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με την επιμονή στην δική σας γνώμη. Έντονος ανταγωνισμός, δυσκολία αρμονίας στις σχέσεις.

Προσωπικός μήνας 2
Αν πάλι ο προσωπικός σας μήνας είναι 2, τότε θα είναι ο μήνας που θα αναζητήσετε την ηρεμία αλλά οφείλετε να επαγρυπνείτε αδιάκοπα. Αφήστε τις καταστάσεις να σας αποκαλύπτονται, έτσι κι αλλιώς ένας μήνας 2 δεν φημίζεται για τις γρήγορες εξελίξεις του. Στις δυσκολίες θα αναζητήσετε τις συμβουλές φίλων , συγγενών ή ατόμων έμπειρων στον τομέα που αφορά τα εμπόδια που παρουσιάζονται. Ο μήνας τονίζει τον τομέα των σχέσεων , ενισχύει τις επαφές με φίλους. Καταπολεμήστε την τάση για αποθάρρυνση και μην παραδοθείτε στην μελαγχολία και στις σκοτεινές σκέψεις.

Προσωπικός μήνας 3
Είναι ένας από τους θετικούς μήνες του κύκλου των εννεά (φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η προσωπική χρονιά). Διαλέξτε λοιπόν αυτόν τον μήνα για να βάλετε ενεργεια σε μια προσπάθεια, για να αυξήσετε την δημοτικότητα σας, δεχθείτε προσκλήσεις και κάντε νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που προβάλει θετικά την προσωπικότητα σας ή τα ταλέντα σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα και στις υπερβολές των όσων λέτε, επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.

Προσωπικός μήνας 4
Όσοι βρίσκεστε σε έναν προσωπικό μήνα 4, μην περιμένετε ότι θα έχετε την δυνατότητα να διωρθώσετε καταστάσεις βασιζόμενοι στην συμπάθεια πουσας έχουν οι άλλοι. Στον μήνα αυτό , μετρούν οι πράξεις και οι προσωπική εργασία. Ιδανικό διάστημα για να τελειώσετε εκκρεμότητες ή αγκαρείες. Δουλειές του σπιτιού , επισκευές καλό θα ήταν να μην τις αναβάλετε άλλο. Καταπολέμήστε την έλλειψη ενθουσιασμού και μην αμελήσετε την υγεία σας!

Προσωπικός μήνας 5
Σε έναν προσωπικό μήνα 5 , μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε απρόοπτο και πολύ συχνές αλλαγές. Βάλτε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε , αλλιώς θα σας παρασύρουν οι εξελίξεις και η διάθεση σας για απολαύσεις και ελευθερία. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας! Προσέξτε τις νευρικές σας αντιδράσεις και μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις…τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Αν θέλετε να ζητήσετε μια προαγωγή ,μια αλλαγή ή μια μετάθεση στον εργασιακό τομέα , αρπάξτε την ευκαιρία. Μη ξοδέψετε ανώφελη προσπάθεια και φανείτε προσεχτικοί στις καταχρήσεις!

Προσωπικός μήνας 6
Σε αυτό τον μήνα καλό θα ήταν να προβάλετε την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας, να ομορφύνετε και να πλουτίσετε το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Είναι μήνας όπου η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν εξαιρετική σημασία. Αντιμετωπήστε θέματα που αφορούν την οικογένεια και φροντίστε για την αρμονία όλων μέσα στο σπίτι. Είναι επίσης μήνας για να πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η περίπτωση να ανανεώσετε φιλίες, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις είναι μεγάλη. Καλλιεργείστε προσωπικά ταλέντα όπως : Ζωγραφική, μουσική και κάθε τι που διεγείρει το νου σας. Μην αποφύγετε υποχρεώσεις και ευθύνες και απεγκλωβιστείτε από στάσεις συντηρητικές .

Προσωπικός μήνας 7
Σε προσωπικό μήνα 7, μην αναλάβετε νέες υποχρεώσεις , αλλά καλύτερα εμβαθύνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Προσπαθήστε με τους άλλους να έχετε τάσεις δεκτικές και παθητικές. Φροντίστε την υγεία, την διατροφή σας και γενικότερα ασχοληθείτε με τους βιορυθμούς σας. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και την αναλυτική σας ικανότητα για μελλοντικές δραστηριότητες και αποφάσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και προσέξτε την ψυχική υγεία σας. Βρίσκεστε σε μήνα όπου η η ευαισθησία σας είναι σε υπερένταση.

Προσωπικός μήνας 8
Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να σκεφθείτε τα οικονομικά προβλήματα και τον άμεσο πρακτικό αντίκτυπο. Ελέγξτε δοσοληψίες και φορολογικές εκκρεμότητες. Μήνας που αφορά τα χρήματα και τις επενδύσεις , όπως και την αύξηση του εισοδήματος σας. Δείξτε περισσότερη δραστηριότητα και ικανότητα στον επαγγελματικό χώρο. Σε έναν μήνα 8 μπορείτε να υποβάλετε τον καρπό της δημιουργικότητας σας. Δίνεται ιδιαίτερη δόνηση όταν συντονίζεται με τον παγκόσμιο μήνα , που είναι επίσης 8. Μην επιτρέψετε στον φόβο απώλειας χρημάτων να σας καταβάλει. Κάντε τους λογαριασμούς σας και ρισκάρετε όσο μπορείτε. Μην γίνετε ανυπόμονοι και τυρρανικοί με τους άλλους και φανείτε συνετοί στη διαχείριση.

Προσωπικός μήνας 9
Ο τελευταίος μήνας του κύκλου δίνει ένα συναίσθημα κατάληξης. Η σκέψη είναι αφηρημένη , το μυαλό γυρίζει αλλού. Καλείστε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση , χωρίς να αναλάβετε ότιδήποτε καινούργιο. Η απαισιόδοξη ψυχική στάση προκαλέι εκνευρισμό και συχνά ξεσπάτε στους άλλους πολλές φορές και άδικα. Ιδανική περίοδος για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που σας έχουν γίνει ανεπιθύμητες. Αποφύγετε πρεξηγήσεις και μην πεισμώνετε χάνοντας χρόνο. Μην είστε εγωιστές , δίνοντας μόνο έμφαση στα δικά σας συναισθήματα.

*Διαβάστε επίσης τις καλοκαιρινές προβλέψεις βάσει του αριθμού Προσωπικότητας (για όσους τον γνωρίζετε)