Ετικέτες

, ,

77137b

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά δίνοντας μας , περισσότερες ευκαιρίες να χαρούμε, να εκφραστούμε , να δημιουργήσουμε αλλά και να έρθουμε σε επαφή με την αλήθεια της καρδιάς μας.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα μας :

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014
Ημέρα 3 : Σκέψεις και κοινωνικότητα μας φέρνει το ξεκίνημα της εβδομάδας , χαρίζοντας μας την δυνατότητα να προβάλουμε τις σκέψεις , να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας με σύνεση και σοβαρότητα. Ο αριθμός 7 από την ημερομηνία , μας ωθεί να μιλήσουμε με ειλικρίνεια αλλά και ωριμότητα. Στις συζητήσεις που θα έχουμε με τους άλλους θα είμαστε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι βάσει του συνδυασμού των αριθμών. Ίσως να νιώσουμε ότι τα σχέδια μας μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι ανταμοιβές , είναι καθ’οδόν. Εργασία και προσωπικές σχέσεις θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο και χωρίς εγωισμούς ή επιπολαιότητα να αποφασίσουμε τι στάση θα κρατήσουμε. Αποφύγετε την σπατάλη του χρόνου διότι αυτό θα φέρει άγχος και αναστάτωση. Οι αριθμοί δεν μας ευνοούν να βάλουμε πρόγραμμα σε πρακτικά ζητήματα, οπότε όσο μπορείτε ελλατώστε τις υπερβολές κάθε είδους.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014
Ημέρα 4 : Η μέρα εστιάζει σε κάθε τι πρακτικό στη καθημερινότητα μας. Η λογική , ο προγραμματισμός αλλά και η υλική πλευρά της ζωής επικρατούν. Έχουμε την δυνατότητα σήμερα να οργανώσουμε με επιτυχία θέματα οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και ότι έχει μείνει ως εκκρεμότητα ή αγγαρεία. Δεν θα μείνει πολύ ελεύθερος χρόνος , αλλά όσος απομείνει θα ήταν καλό να το εκμεταλλευτούμε επιλέγοντας δραστηριότητες που να μπορούμε να εκτονώσουμε ιδανικά την ενεργητικότητα μας και να νιώσουμε ψυχική ανάταση και θετική σκέψη. Θέματα που αφορούν το σπίτι ή την εργασία ζητούν από εμάς να τα αναλάβουμε με πνεύμα συνεργασίας, πρακτικότητα και πάνω απ’όλα τιμιότητα. Οι αριθμοί σήμερα δεν «συγχωρούν» , πλάγιες μεθόδους ή στάσεις που δεν διέπονται από ακεραιότητα. Η προσπάθεια και η επιμονή είναι απαραίτητη και σε συναισθηματικό επίπεδο, εστιάζοντας πάντα στην θετική πλευρά. Τα απτά αποτελέσματα είναι αυτά που θα φέρουν το συναίσθημα της ασφάλειας στην ψυχή μας.

77137

Τετάρτη 9 Ιουλιου 2014
Ημέρα 5 : Αλλαγές και συναισθηματικές μεταπτώσεις φέρνει η μέρα. Μετακινήσεις και ευκαιρίες για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα , θα μας δώσουν στιγμές ελευθερίας. Ο συνδυασμός των αριθμών – αντίθετα με την χθεσινή ημέρα – μας συνιστά να εκμεταλλευτούμε με σύνεση τις δυνατότητες μας, χωρίς υπερβολές και εγωισμούς για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. κατά την διάρκεια της ημέρας θα προσέξουμε ότι το αίσθημα του ανικανοποίητου επικρατεί και ίσως μπούμε στην διαδικασία να επιλέξουμε ριζικές αλλαγές, σε τρόπο σκέψης ή δράσης. Προσέξτε μόνο μην επιλέξετε κάτι για το οποίο θα μετανοιώσετε μετά. Οι συνθήκες μεταβάλονται και συναισθηματικά θα είμαστε ασταθείς. Πάρτε αποφάσεις , αλλά μην τις υλοποιήσετε ακόμη. Επανεξετάστε τα δεδομένα και κάντε νέα σχέδια αλλά με διαύγεια και αντικειμενική στάση. Εμπιστευθείτε την ενέργεια του Μαγικού αριθμού 32, που σας χαρίζει πνευματική φιλοσοφία και προστασία.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014
Ημέρα 33/6 : Δύο σημαντικοί αριθμοί δίνουν την ενέργεια τους στην μέρα μας, ωθώντας μας βρούμε την αληθινή αγάπη μέσα από παθήματα και μαθήματα του πρόσφατου παρελθόντος. Ο Κύριος αριθμός 33, φέρνει προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και μας ζητά να δράσουμε με ένα πνεύμα συνεργασίάς, προσφοράς και ανιδιοτέλειας. Φανείτε προσεχτικοί μην πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εμάς και στους άλλους. Ο αριθμός 10 με την Καρμική του επίδραση, φέρνει δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις και καταστάσεις, και μας βρίσκει σοφότερους από την πρώτη φορά. Σήμερα καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας , σε κάθε επίπεδο, συναισθηματικό ή πρακτικό και να διατηρήσουμε την πίστη , στις εσωτερικές ικανότητες μας. Ιδιαίτερες καταστάσεις θα μας «ανοίξουν» τα μάτια και θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας , αλλά και τους άλλους!

Παρασκεύη 11 Ιουλίου 2014
Ημέρα 7 : Ηρεμία, ανασκόπηση και αποκαλύψεις φέρνει η μέρα. Έχουμε την ανάγκη να λειτουργήσουμε χωρίς πρόγραμμα και να «κλειστούμε» στις σκέψεις μας. σήμερα είναι ιδανικές οι εναλλακτικές ασχολίες , ο διαλογισμός ή ακόμα και μια βόλτα στην φύση, στην θάλασσα . θα φέρουν «κάθαρση» ψυχής και μυαλού. Τα πρακτικά θέματα , θα φέρουν δυσκολίες και προκλήσεις και ίσως να εξελίσσονται αργά. Κι ενώ μέσα μας θα νιώθουμε βιασύνη , οι καταστάσεις θα λειτουργού αντίθετα. Φανείτε δεκτικοί και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Οτιδήποτε νέο , μην το αναλάβετε σήμερα. Η μέρα συνιστά ξεκούραση, αναπαυση και περισυλλογή.

77137c

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014
Ημέρα 8 : Ετοιμότητα, δύναμη αλλά και αλλαγή απόψεων φέρνουν οι αριθμοί. Η μέρα μας δίνει την ώθηση να σταματήσουμε για λίγο τους ρυθμού της καθημερινότητας ,και να αφουγκραστούμε , κοιτώνντας γύρω. Από την μία ο 35 μας προτρέπει να φανούμε παραγωγικοί και από την άλλη ο 12 να κάνουμε μια παύση και να παρατηρήσουμε τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά και τι μας ικανοποιεί απ’όλα αυτά. Το μήνυμα της ημέρας είναι, ότι για να είμαστε πλήρης οικονομικά ή επαγγελματικά , βασικό μέλημα είναι να νιώθουμε το ίδιο και στον τομέα του συναισθήματος , των σχέσεων. Θα παρατηρήσουμε ότι οι καταστάσεις ίσως να χρειάζεται να εξελιχθούν μόνες τους , είτε με την μορφή της τακτοποίησης είτε της ολοκλήρωσης. Αφήστε τον «κύκλο» να δουλέψει και αν φέρει γαλήνη, ηρεμία αλλά και ταυτόχρονα ζωντάνια!
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014
Ημέρα 9 : Το κλείσιμο της εβδομάδας παρέα με τον αριθμό 9 , μας ωθεί να ολοκληρώσουμε καταστάσεις , εκκρεμότητες και να κάνουμε ίσως τον απολογισμό της εβδομάδας. Σε αυτό μας βοηθά η δόνηση του αριθμού 13, που φέρνει πάντα μαζί του ριζικές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα. Μια ημέρα με τάσεις αναγέννησης λοιπόν , θα φέρει απελευθέρωση και θεραπεία σε ότι μας απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες. Αναπόληση και νοσταλγία για το παλιό που αφήνουμε πίσω δεν θα λείψουν. Όμως αυτό που καλούμαστε να διδαχτούμε είναι ότι δεν υπάρχουν ημίμετρα, κι αν υπάρχουν δεν έχουν κάτι να μας προσφέρουν πια. Οι δημιουργικές ασχολίες φέρνουν έμπνευση και καταλαγιάζουν την συναισθηματική φόρτιση. Η αστάθεια στον υλικό τομέα, μας ωθεί να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας με τον αόρατο κόσμο.