Ετικέτες

, ,

evdomada14720b

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την επιρροή του αριθμού δίνοντας ώθηση σε σκέψεις και ιδέες. Μέχρι και το Σάββατο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, τόσο σε πρακτικό όσο και ψυχικό επίπεδο. ..

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα μας :

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014
Ημέρα 1 : Ο συνδυασμός των αριθμών , μας δίνει ευκαιρίες δράσης, κίνησης και ενάρξεων, αλλά όλα αυτά με έναν περιορισμό ή με όρια , εφόσον ο Καρμικός αριθμός 14 από την ημερομηνία, μας «φρενάρει» από απερισκεψίες, υπερβολές και καταχρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται δίπλα μας, στηρίζοντας τις ιδέες μας αλλά και εμψυχόνωντας μας για κάθε τι νέο. Μια μέρα όπου τα επαγγελματικά μας σχέδια , θα δείξουν εξέλιξη αλλά και να δεχτούμε βοήθεια από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο. Ο 14 θα φέρει , έντονο ερωτισμό και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Φροντίστε στην επαφή σας με τους άλλους να ελλατώσετε ταχύτητα σε ότι λέτε και κάνετε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Μέσα από την αυτοσυγκέντρωση κσι την πνευματική μετάδοση των σκέψεων σας, μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους χωρίς να έρθετε σε ρήξη.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014
Ημέρα 11/2 : Δύο σημαντικοί αριθμοί χαρακτηρίζουν την ημέρα μας, ωθώντας μας να εστιάσουμε στις σχέσεις – όλων των ειδών – στη ζωή μας και να βρούμε μέσα από μια εσωτερική αναζήτηση , ποιες μας ταιριάζουν και ποιες όχι. Ο αριθμός 11, ίσως να μας φέρει σημαντικά μηνύματα μέσα από το υποσυνείδητο , τα οποία να μας βοηθήσουν να βρούμε τις ισορροπίες μας και την γαλήνη στην καρδιά μας. Η διαίσθηση μας , παίζει καθοριστικό ρόλο και σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές θεραπείες ή τον διαλογισμό θα μας φέρει ηρεμία και διαύγεια. Ο ιδιαίτερος αριθμός 15, συμβολίζει τα δεσμά και την ανάγκη για ελευθερία απέναντι σε κάθε τι περιοριστικό ή συνηθισμένο. Μας ωθεί να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο σκέψης μας , και έτσι να ξεφύγουμε από την αναποφασιστικότητα ή τους περιορισμούς και να βρούμε έναν ελεύθερο τρόπο σκέψης. Στον τομέα των σχέσεων , η μέρα τονίζει την τάση μας να φύγουμε από την υποδούλωση των άλλων και να φανούμε διορατικοί. Η πραγματική αγάπη , θα φανεί!

evdomada14720

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014
Ημέρα 3 : Μια κοινωνική και ερωτική δόνηση , έρχεται να μας απασχολήσει αλλά και να μας παροτρύνει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στους άλλους. Θα θελήσουμε να μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες με φίλους και ίσως να έχουμε και προτάσεις για συνεργασία. Η τάση μας να σπαταλήσουμε χρήματα και να χάσουμε την αίσθηση του χρόνου είναι έντονη. Οι άλλοι θα μας πλησιάσουν ζητώντας από εμάς στήριξη ή και καθοδήγηση. Νιώθουμε σήμερα ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί μπροστά μας και έχουμε την θετική σκέψη αλλά και το πάθος να στηρίξουμε τις πεποιθήσεις μας. Ο αριθμός 16, μας ζητά να απεξαρτηθούμε έστω και για λίγο από τις υλιστικές μας ανησυχίες και να έρθουμε σε επαφή με την αλήθεια στην καρδιά μας.

 

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014
Ημέρα 4 : Η μέρα μας , ευνοεί τον προγραμματισμό, την οργάνωση αλλά ταυτόχρονα μας δίνει και ελπίδα για να σχεδιάσουμε ότι επιθυμούμε. Διαύγεια και λογική θα μας βοηθήσουν να «κτίσουμε» προσεχτικά ότι έχουμε στο νου μας. Ο συνδυασμός των αριθμών δεν φέρνει χειροπιαστά ή γρήγορα αποτελέσματα. οι ρυθμοί είναι αργοί και πιθανόν να παρουσιαστούν εμπόδια. Η λύση και η υπερπήδηση τους , κρύβεται στην αλλαγή ενός παλιού τρόπου σκέψης ή σε πεποιθήσεις του παρελθόντος. Τα οικονομικά χρειάζονται προσεχτικό χειρισμό και οι επενδύσεις ή τα έξοδα δεν ευνοούνται. Ο αριθμός 17, με την μεταφυσική του δόνηση μας δίνει την ώθηση να σκεφτούμε και να πάρουμε αποφάσεις με πίστη και ελπίδα ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη. Η μέρα ευνοεί τις εναλλακτικές ασχολίες και φέρνει σημαντικά «μηνύματα» από τον υποσυνείδητο νου.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014
Ημέρα 5 : Γονιμότητα και αλλαγές φέρνει η μέρα μας, αλλά και ευκαιρίες να θεραπεύσουμε «πληγές» από σχέσεις ή καταστάσεις που μας ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα. Η χαρά και η ικανοποίηση έρχονται στην καθημερινότητα μας , φέρνοντας μας νέες ευκαιρίες και αποφάσεις. Οι βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να αποφευχθούν διότι μπορεί να φέρου απώλειες. Οι αριθμοί φέρνουν δημιουργικές δονήσεις, γι ‘ αυτό εκτονώστε την ενέργεια σας σε όμορφες ασχολίες που απασχολούν ιδανικά πνεύμα και νου. Οι κοινωνικές επαφές σας φέρνουν χαρά και αυτοπεποίθηση , ιδιαίτερα αν λαμβάνετε ανταμοιβές και για την δουλειά σας. Ο αριθμός 18, σχετίζεται με την θεραπεία, που προσφέρουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, μέσα από τις επιλογές μας και την στάση μας στη ζωή. Οργανώστε λοιπόν σκέψεις και επιθυμίες μέσα στο μυαλό σας και ξεκουράστε όσο μπορείτε νου και σώμα.

evdomada14720a

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014
Ημέρα 6 : Ένας Καρμικός αριθμός μέσα στην εβδομάδα, μας δίνει στιγμές αναγέννησης, ξεπέρασμα εμποδίων αλλά και τη δύναμη να κάνουμε μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών. Ίσως λάβουμε μηνύματα , ότι μια σχέση ή μια κατάσταση δείχνει εξέλιξη ή αποτέλεσμα και αυτό να μας χαροποιήσει , έχοντας μια δόνηση ικανοποίησης ή ανταμοιβής. Ο αριθμός 42 , δεν αποκλείεται να φέρει φραγμούς μέσα από την οικογένεια , φέρνοντας πιθανόν ανατροπές σε σχέδια και πρόγραμμα. Παρόλ’αυτά καλό θα είναι να λειτουργήσουμε χωρίς εγωισμό ή αυταρχισμό. Η συνεργάσιμη φύση μας καλείται να βγει στην επιφάνεια και να «δουλέψει» στον τομέα των σχέσεων. Τουλάχιστον για αυτές που νιώθουμε ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Η αγάπη και η προσφορά είναι χαρακτηριστικά της ημέρας! Οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές μας ασχολίες, θα προβληθούν και αν ασχολούμαστε επαγγελματικά, θα μας δώσουν και οικονομική ικανοποίηση.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014
Ημέρα 7 : Το τέλος της εβδομάδας , μας βρίσκει με την έντονη ανάγκη να ξεκουραστούμε, να φύγουμε μακρυά από πρακτικά θέματα και να αναζητήσουμε την ηρεμία μας , πιθανόν κοντά στην φύση. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε μια ανασκόπηση των ημερών που πέρασαν αλλά και να έρθουμε σε επαφή με άτομα που στάθηκαν σαν αληθινοί φίλοι δίπλα μας. Η μέρα φέρνει θεραπεία και ανακούφιση. Ο αριθμός 20 από την ημερομηνία μας βοηθά να βρούμε λύσεις στα διλήμματα μας, μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Οι λέξεις ανάρρωση, βελτίωση αλλά και γαλήνη είναι αυτές που θα επικρατήσουν αλλά και να επιδιώξουμε κι εμείς οι ίδιοι για να χαρούμε και να δούμε αποτελέσματα των προσπαθειών του παρελθόντος. Τα νέα ανοίγματα και οι καινούργιες περιπέτειες δεν είναι μέρος του κύκλου αυτού. Η ηρεμία με την ιδανική παρέα , θα είναι σήμερα το ιδανικό γιατρικό!