Ετικέτες

, ,

4810

Καλό μας μήνα και και καλή εβδομάδα! Η πρώτη επίσημη εβδομάδα ενός μήνα 6, μας υποδέχεται με ευκαιρίες για χαρά , αισιοδοξία και σε γενικές γραμμές μας ωθεί να εστιάσουμε στο εσωτερικό μας παιδί, στους φίλους μας και σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα μας :

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014
Ημέρα 1 : Η εβδομάδα μας ξεκινά με την ενέργεια του αριθμού 1. Μας δίνει ώθηση και αποφασιστικότητα να οργανώσουμε ότι χρειάζεται σε σπίτι και εργασία , αλλά και να βάλουμε τάξη σε ότι έχουμε αφήσει στη μέση. Ημέρα που πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Ο συνδυασμός των αριθμών ευνοεί τα πρακτικά θέματα. Ίσως η κούραση ή ο περιορισμός να μας προκαλέσουν εντάσεις και διαφωνίες, γι αυτό προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε ελαστικοί στις γνώμες των άλλων. Ξαφνικά γεγονότα ή ανατροπές σχεδίων , ζητούν από εμάς να έχουμε ψυχραιμία και γρήγορη σκέψη για την αντιμετώπιση τους. Δεν παύει βέβαι να είναι ημέρα αρχής και οργάνωσης, και όταν τακτοποιούμε τα πρακτικά κομμάτια της ζωής , αυτόματα μπαίνουν σε τάξη και τα ψυχολογικά. Κάντε λοιπόν τους υπολογισμούς σας με μέθοδο και διαύγεια και θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε για τις επόμενες ημέρες.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
Ημέρα 11/2 : Συναίσθημα και έρωτας είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την ημέρα μας. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα σε πρώτο πλάνο. Οι ρυθμοί σήμερα θα είναι αργοί και οι εξελίξεις δε θα έχουν γρήγορο αποτέλεσμα ή αυτό που θα θέλαμε. Οι αλλαγές και οι μεταπτώσεις σε θέματα καρδιάς δεν θα λείψουν και θα έχουμε ανάγκη από ρομαντισμό, συντροφικότητα και αγάπη. Ο αριθμός 11 σαν Κύριος ίσως φέρει μηνύματα μέσω της διαίσθησης μας και να μας χαρίσει έμπνευση και δημιουργικότητα για όσους από εμάς , που ασχολούνται με την τέχνη. Φανείτε προσεχτικοί σε αποφάσεις ή επιλογές. Ίσως δεν έχετε την διαύγεια ή την αντικειμενική κρίση για άτομα ή σχέσεις της ζωή σας. Υπάρχει πιθανότητα να σας παρασύρει το συναίσθημα ή οι ανασφάλεια και να λάβετε λάθος αποφάσεις. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, μακρυά από εντάσεις και να μπείτε στην θέση του άλλου πριν μιλήσετε. Μην ξεχνάτε ότι πάντα το νόμισμα , έχει δύο όψεις.

4810d

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ημέρα 3 : Οι δονήσεις αλλάζουν από σήμερα, και η ξεγνοιασιά είναι πιο έντονη στην καθημερινότητα μας. Οι σχέσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα , επικρατούν και μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία. Ευθύνες και υποχρεώσεις σε εργασία και οικογένεια δεν θα λείψουν. Προσέξτε μόνο τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις στους γύρω σας. Ο αριθμός 30, ίσως φέρει υπερβολές σε όλα τα επίπεδα, και μπορεί να πείτε και αυτά που δεν πρέπει. Γενικά όμως η μέρα, φέρνει ευκαιρίες για συναντήσεις με ζεστασιά και στοργή. Ο αριθμός 6, αριθμός της αγάπης και της προσφοράς , μας δίνει μαθήματα αφοσίωσης.

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014
Ημέρα 4 : Η μέρα μας ωθεί να εστιάσουμε στην υγεία μας , τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική. Έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τον νου μας. Η φύση είναι μια ιδανική επιλογή για όσους μπορούν να βρεθούν κοντά στην θάλασσα. Έχουμε ανάγκη να ασχοληθούμε και να δουλέψουμε πάνω σε θέματα που έχουν μέσα δημιουργία και κίνηση. Από την μία θέλουμε να κινηθούμε χωρίς πρόγραμμα και ωράριο και από την άλλη, νιώθουμε ότι μέσα από αυτή την χαλαρότητα μπορούμε να αποδόσουμε καλύτερα, χωρίς πίεση και άγχος. Ο συνδυασμός των αριθμών δίνει ευκαιρίες θεραπείας σε όλα τα επίπεδα και οφείλουμε να κινηθούμε βάσει της ψυχικής μας υγείας , επιλέγοντας τα ιδανικά μέρη και άτομα που μας φέρνουν ηρεμία. Μην αποδιοργανωθείτε επιλέγοντας τον εγωισμό. Η συνεργασία και η πρακτικότητα είναι σημαντικά εφόδια.

4810b

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014
Ημέρα 5 : Οι δύο αριθμοί του ρίσκου και της υπερβολής συναντιούνται και μας προειδοποιούν να είμαστε προσεχτικοί σε απερισκεψίες και λάθη. Οι μετακινήσεις και οι κοινωνικες επαφές δεν θα λείψουν. Η μέρα μας βρίσκει με την ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, και ίσως να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε περιττά έξοδα. Φανείτε προσεχτικοί σε αυτό διότι , θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τις επόμενες ημέρες. Η μέρα είναι ευνοϊκή να διεκδικήσουμε χρήματα που μας οφείλουν αλλά και να καλύψουμε δικές μας οφειλές. Το φλερτ και ο έρωτας δίνουν το στίγμα τους στην ημέρα μας, αλλά καλό θα ήταν να μην επενδύσουμε σε νέες γνωριμίες .Καλύτερα να επιλέξουμε να ζήσουμε τη στιγμή, χωρίς πολλές προσδοκίες. Η μέρα μπορεί να φέρνει εκπλήξεις, αλλά καλό θα ήταν να πατάμε τα πόδια γερά στη γη!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014
Ημέρα 33/6 : Προσφορά και ανιδιοτελής αγάπη! Δύο σημαντικοί αριθμοί συναντιούνται και φέρνουν όμορφα μηνύματα και στιγμές , πλημμυρισμένες στο συναίσθημα και στην δοτικότητα. Ο Κύριος αριθμός 33, μας προσφέρει μαθήματα αγάπης έστω και μέσα από προκλήσεις , τις οποίες πρέπει να ξεπεράσουμε επάξια. Κάθε Κύριος αριθμός κρύβει μέσα του μια αποστολή , που καλούμαστε να επιτύχουμε. Σε συνδυασμό με τον 9, η προσφορά είναι ο κυριότερο εφόδιο μας στις σχέσεις μας με τους άλλους. Μπορούμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές αλλά βρίσκοντας τις ισορροπίες στις ανάγκες των άλλων και στις δικές μας. υπάρχει ο κίνδυνος να λάβουμε τον ρόλο του θύματος στην προσπάθεια να βοηθήσουμε τους γύρω. Ελέγξτε όσο μπορείτε τους συναισθηματισμούς και στραφείτε για ενδυνάμωση στις εναλλακτικές θεραπείες και τον διαλογισμό. Η μέρα είναι ιδανική να λάβουμε απαντήσεις από ένα άλλο επίπεδο.
Κυριακή 10 Αυγούστου 2014
Ημέρα 7 : Το κλείσιμο της εβδομάδας , μας φέρνει τη διάθεση να ηρεμήσουμε και απομονωθούμε. Έχουμε την ανάγκη να ηρεμήσουμε και ιδιαίτερα κοντά στη φύση, νιώθωντας πως έχει θεραπευτική επίδραση επάνω μας. Ο Καρμικός αριθμος 10 , μας ωθεί να επανεξετάσουμε τις καταστάσεις στη ζωή μας, να κάνουμε νέα βήματα, έστω και για δεύτερη φορά με περισσότερη σοφιά και επίγνωση πια των καταστάσεων. Ο αριθμός 34 μας χαρίζει διευθέτηση των καταστάσεων αλλά και ικανοποίηση για όλα όσα δείχνουν αποτέλεσμα πια στην καθημερινότητα μας. Ταξίδια, συναντήσεις , μηνύματα έρχονται προς εμάς και φέρνουν ολοκλήρωση και ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς.