Ετικέτες

, , ,

258w2

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, μας αφήνει με μια τάση για εγρήγορση ή και προσπάθεια προσέγγισης θα έλεγα , πάνω στα θέματα που μας απασχολούν ή που έφεραν εμπόδια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ας δούμε αναλυτικά την εβδομάδα :
Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014
Ημέρα 4: Με προσπάθεια και τάση για οργάνωση μας υποδέχεται η πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Οι συνδυασμοί των αριθμών όμως θα μας αποφορτίσουν , όσο το επιτρέπουν οι ενέργειες του αριθμού 4, και πιθανόν να μας δώσουν στιγμές υλικής ικανοποίησης. Η αντίθεση της ημέρας είναι ότι από τη μία θα αναζητήσουμε κάθε τι υλικό ή πρακτικό για να νιώσουμε ασφάλεια , αλλά κάθε φορά που θα αφήνουμε στην άκρη την πνευματική δόνης του 25, οι δυσκολίες ή τα εμπόδια θα μας τονίζουν ότι κάτι ξεχνάμε ή το χειριζόμαστε λάθος. Θα έχουμε την τάση να εντοπίσουμε τις βαθιές επιθυμίες μας, κι αυτό ίσως να έχει ως επακόλουθο να θελήσουμε να βιώσουμε αλλαγές και να οραματιστούμε ένα ταξίδι, μία αλλαγή κατοικίας ή οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση. Δεν είναι ιδανική ημέρα να υπογράψετε αν δεν έχετε εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες. Αναζητήστε την αλήθεια σε κάθε κατάσταση, αποφεύγοντας συγκρούσεις ή αντιζηλίες.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014
Ημέρα 5 : Από την μία οι καρμικές δονήσεις του 26, που έρχονται να μας δείξουν την προοπτική σε σχέσεις και καταστάσεις και από την άλλη η τάση του 5 στον υπερθετικό βαθμό (λόγω του 50) για ελευθερία, ανεξαρτησία και κίνηση. Οι ενέργειες αλλάζουν και έχουμε ευκαιρίες για νέες εμπειρίες, συζητήσεις αλλά και ταξίδια ή μετακινήσεις που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα αλλά και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε. Από την άλλη ο συνδυασμός των αριθμών στον τομέα των σχέσεων , μας προειδοποιεί να φανούμε προσεχτικοί σε υπερβολές ή συζητήσεις , αποφεύγοντας να φέρουμε τον άλλον σε δύσκολη θέση ή να πέσουμε στην παγίδα των παρεξηγήσεων. Το ρίσκο είναι έντονο και οι ανάγκη μας να ξεπεράσουμε τα όρια μεγάλη. Αλλά καλό θα ήταν να προσαρμοστούμε όσο μπορούμε στις καταστάσεις και να μετριάσουμε την τάση μας παρορμητικές κινήσεις , λόγια ή σκέψεις.

258w1

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014
Ημέρα 6 : Υποχρεώσεις και δοσοληψίες φέρνει στην επιφάνεια ο συνδυασμός των αριθμών. Θα χρειαστεί να διατηρήσουμε ψύχραιμη και αμερόληπτη στάση στις εξελίξεις , ακόμα και σε αυτές που εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Το μυστικό είναι να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα θετικά , με αισιόδοξη στάση αλλά ταυτόχρονα και με επιφυλακτικότητα. Νιώθουμε πως είναι η στιγμή η αλήθεια με το ψέμα να ξεχωρίσουν και να επικρατήσει ισορροπία σε σχέσεις ή καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν έδειχναν κάτι ξεκάθαρο. Ο αριθμός 27 από την ημερομηνία, μας βοηθά μέσω της διαίσθησης μας να δώσουμε τέλος ή έστω κάποιο αποτέλεσμα , ακόμα και με την έννοια της ολοκλήρωσης και να πάμε παρακάτω. Όλες οι κινήσεις μας πρέπει να γίνουν με γνώμονα την αγάπη και την προσφορά. Ότι προκλήσεις βιώσουμε θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα συμβούν απλά για να νιώσουμε σαν πολεμιστές που μάχονται για το δίκαιο!

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014
Ημέρα 7 : Προβληματισμοί και τάση για ανασύνταξη και επανεξέταση στόχων μας φανερώνουν οι αριθμοί σήμερα. Ίσως νιώσουμε την ανάγκη να αλλάξουμε της συνθήκες στον εργασιακό τομέα ή σε κάποια σχέση. Από την άλλη πάλι ίσως οι συνθήκες να αλλάξουν από μόνες τους ξαφνικά , είτε από κάποιο εξωτερικό παράγοντα και να κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία δικαιοσύνη. Θα θελήσουμε να μείνουμε μόνοι μακρυά από φασαρία και κόσμο. Να μείνουμε μόνοι με τις σκέψεις μας και να βρούμε την προσωπική μας γαλήνη. Ίσως μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος και να νιώσουμε θλίψη , πιστεύοντας ότι , αυτά που είχαμε πριν ήταν καλύτερα. Το πιο σημαντικό που μας διδάσκει η μέρα , είναι να διακρίνουμε το αληθινό από αυτό που φαίνεται αληθινό και να απελευθερώσουμε ότι δεν χρειαζόμαστε πια.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014
Ημέρα 8 : Ξαφνικά γεγονότα που χρειάζονται θάρρος και διορατικότητα, φέρνει η μέρα. Κάποια κατάσταση ή κάποιο άτομο μπαίνει ή βγαίνει σαν κομήτης στη ζωή μας! Δύναμη , θάρρος και καρτερικότητα είναι τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε λογικά τις καταστάσεις. Φανείτε προσεχτικοί σε οικονομικές υποθέσεις και αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα ή εμπόδια. Ο αριθμός 29 από την ημερομηνία , κρύβει την ενέργεια του 11, που ίσως φέρει εντάσεις ή και συναισθηματική φόρτιση. Ίσως να φανούμε απαιτητικοί στους άλλους και να θέλουμε γρήγορη εξέλιξη των καταστάσεων. Αποφεύγοντας τον εκνευρισμό, θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. αν επιμείνουμε στις προσπάθειες μας ,θα εκπληρώσουμε τις ελπίδες και τις επιθυμίες μας.

258w

Σάββατο 30 Αυγουστου 2014
Ημέρα 9 : Μια ημέρα γεμάτη επικοινωνία, μηνύματα αλλά και μυστικά. Ο αριθμός 30 από την ημερομηνία, μας φέρνει κοντά σε φίλους , παρέες και με διάθεση να μοιραστούμε στιγμές μαζί τους. Σε συναντήσεις και συμφωνίες καλό θα ήταν να δείξετε επιφυλακτικότητα σε τυχόν κινδύνους από ασάφειες και να ψάξετε την αλήθεια κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Διατηρήστε τους συναισθηματισμούς κάτω από έλεγχο και αποφύγετε περιττές σπαταλες κάθε είδους. Αν μέχρι τώρα δεν είχατε υπόψη σας ορισμένα στοιχεία κάποιων καταστάσεων θα σας αποκαλυφθούν και θα μπορέσετε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014
Ημέρα 1 : Το τέλος του μήνα, αλλά και της εβδομάδας μας , έχει την ενέργεια του αριθμού της έναρξης και της αναγέννησης. Ένας αριθμός σημαντικός σαν τον 55, μας δίνει ευκαιρίες για διαφάνεια, τιμές αλλά και γέννηση νέων ιδεών , σχεδίων ή και επιτευγμάτων. Είναι μια ημέρα επιλογών, σε θέματα τόσο πρακτικά λόγω του 31 όσο και συναισθηματικά. Ο συνδυασμός των αριθμών μιλά για μοιραία αλλαγή αλλά και δύναμη ή κατάκτηση που θα έρθει αναπόφευκτα. Η τελευταία ημέρα του Αυγούστου έχει ενέργεια δυνατή με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Η συνεργασία , η πρακτικότητα και η αποφυγή εγωιστικών συμπεριφορών θα φέρουν βελτίωση και θετικά αποτελέσματα!