Ετικέτες

, ,

197b

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη ξεκινά δυναμικά με τάση για αποφάσεις και γενικότερα τακτοποίηση και επανεκίννηση καταστάσεων. Ευτυχώς «κλείνει» ομαλά και χαλαρά, αφήνοντας την έννοια για ευθύνες και υποχρεώσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Ας δούμε αναλυτικά την πρόβλεψη :
Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη 2014
Ημέρα 8 : Δυναμικές ενέργειες περιγράφουν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας αλλά και ενός μήνα 7. Θα εστιάσουμε στα πρακτικά αλλά και οικονομικά ζητήματα , με αποφασιστικότητα και τόλμη. Ο αριθμός 26 δίνει μηνύματα και «λύσεις» τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε αισθηματικά. Καρμικές ενέργειες μας περικλείουν και μας ωθούν να εστιάζουμε στις λεπτομέρειες κάθε στιγμή. Η βιασύνη και ο παρορμητισμός μας περιτριγυρίζουν αλλά δεν θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για να βρούμε την χρυσή τομή με τους γύρω μας. Διεκδικείστε με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014
Ημέρα 9 : Άνθιση και κατάληξη , είναι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουμε την δόνηση της ημέρας. Αντίθετα από την χθεσινή κίνηση και ενέργεια, η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο με μέρα ανάπαυσης και περισυλλογής . τα πράγματα κυλούν αργά και πιθανόν με αντιθέσεις ή και αστάθεια , η οποία θα προέρχεται από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αναποφασιστικότητα. Ας μη βιαστούμε να καταλήξουμε ή να βγάλουμε συμπέρασμα , διότι πολύ πιθανό είναι να μην έχουμε σαφή εικόνα ή να μπορούμε να κρίνουμε σωστά , με διαύγεια. Μην αναλάβετε τίποτα νέο , κάντε μόνο σχέδια και σκέψεις. Η μέρα ευνοεί τα όνειρα και γενικότερα τον οραματισμό!

197a

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014
Ημέρα 1 : Οι δονήσεις αλλάζουν και ξαφνικά γεγονότα εμφανίζονται ζητώντας από εμάς να αναλάβουμε δράση με ψυχραιμία και σύνεση. Ο αυτοέλεγχος και η ισορροπία απαραίτητα εφόδια για να δράσουμε και να κρατήσουμε σωστή στάση απέναντι στις καταστάσεις. Ο αριθμός 3 θα φέρει δίπλα μας φίλους και ανθρώπους , οι οποίοι θα βοηθήσουν στα σχέδια μας. καλό θα ήταν να μην σπαταλήσουμε άσκοπα χρόνο και να μη χάσουμε ενέργεια δεξιά και αριστερά σε καταστάσεις ή περιστάσεις που δεν μας χρησιμεύουν σε τίποτα.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014
Ημέρα 11/2 : Σχέσεις και ασφάλεια μέσα σε αυτές , είναι το θέμα της ημέρας μας! Οι ενέργειες των αριθμών κρύβουν μέσα τους μάθηση μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσουμε. Αβεβαιότητα , άγχος αλλά και αναποφασιστικότητα θα μας ταλαιπωρήσουν και ίσως να μας εμποδίσουν να παραδεχτούμε και τα λάθη μας. αφήστε λοιπόν το πείσμα , και εστιάστε στη λογική τροπή των πραγμάτων. Μάθετε να εντοπίζετε τα πλεονεκτήματα σε κάθε κατάσταση ακόμα κι αν δεν είναι αυτά που εμείς θέλουμε να δούμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. «Δουλέψτε» για ότι θέλετε πιο πολύ! Ο αριθμός 11, σας δίνει «ενεργειακή» υποστήριξη για να επιτύχετε ότι επιθυμείτε!

Παρασκευή 5 Σεπτέμβριου 2014
Ημέρα 3 : Καθώς κυλά η εβδομάδα οι ενέργειες αλλάζουν και γίνονται πιο ανάλαφρες! Το μυαλό γίνεται δραστήριο και αποκτούμε μια πλατιά αντιμετώπιση της ζωής. Φίλοι , κοινωνικές επαφές, διασκέδαση αλλά και υπερβολές δεν θα λείψουν από τη μέρα μας. φανείτε ευπροσάρμοστοι σε ότι αλλάζει ή ανατρέπεται. Η ελαστικότητα στην αντιμετώπιση των καταστάσεων αλλά και επιφύλαξη σε ότι μας τάζουν , θα είναι απαραίτητες διότι οι αριθμοί σήμερα μας συμβουλεύουν να ζούμε το τώρα, χωρίς αναστολές ή περιμένοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

197d

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014
Ημέρα 4 : Οικογενειακές στιγμές και υποχρεώσεις φέρνουν οι αριθμοί για σήμερα. Πρακτικές εργασίες μέσα και έξω από το σπίτι , μας απασχολούν και πιθανόν δεν μας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση ή για χαλάρωση. Η συνεργασία και η πρακτικότητα θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τα εμπόδια ή την εσωτερική συναισθηματική δυσφορία.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014
Ημέρα 5 : Ημέρα κατάλληλη για εξορμήσεις , εκδρομές αλλά και επαφή με την φύση. Η καλή παρέα θα μας βοηθήσει να ζήσουμε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Θα θελήσουμε να αποφύγουμε τον προγραμματισμό και να απαλλαγούμε από ωράρια , που προκαλούν άγχος και στρες. Ανάπαυση λοιπόν και περισυλλογή κρύβουν οι αριθμοί για σήμερα. Ευνοούνται οι εναλλακτικές θεραπείες και ο διαλογισμός, τα οποία μπορούν να μας φέρουν προστασία και εξέλιξη σε κάθε τι που επιθυμούμε!