Ετικέτες

, ,

8121412

Η νέα εβδομάδα μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις γιορτές και οι δονήσεις των αριθμών , μας βρίσκουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, τακτοποίησης αλλά και ολοκλήρωσης εκκρεμοτήτων.

Ας δούμε αναλυτικά την πρόβλεψη της εβδομάδας :

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 9 : Η ημέρα μας καλεί να ολοκληρώσουμε μισοτελειωμένες εργασίες ή διαδικασίες που είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκουν τώρα λύση ή δίνουν κάποιο αποτέλεσμα. Τυχόν εμπόδια και ψυχολογικές μεταπτώσεις θα επικρατήσουν στην μέρα μας και αυτό ίσως φέρει φόρτιση. Οι συνδυασμοί των αριθμών όμως , μας ωθούν να πάρουμε αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά ή όπου υπάρχουν δοσοληψίες ή συναλλαγές. Καταστάσεις και αντικείμενα από τα οποία καλούμαστε να απαγκιστρωθούμε , μας φέρνουν συναισθηματικές δυσκολίες , αλλά πάντα η αντιμετώπιση μιας κατάστασης με αισιοδοξία μας ελευθερώνει και μας επιτρέπει να περάσουμε σε νέο «κύκλο»!

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 1 : Ενέργειες ευνοϊκές , με φίλους , με ευκαιρίες για αναγέννηση αλλά και τάση να έρθουμε σε επαφή με τους πιο υψήλούς μας στόχους και να κάνουμε όνειρα. Η υλοποίηση δεν είναι μακρυά, ούτε κάτι ακατόρθωτο. Η ενέργεια του συναισθήματος και του έρωτα είναι δυνατή και δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Η τάση να ασχοληθούμε με τα δημιουργικά μας ταλέντα , την επιστήμη ή τις τέχνες θα μας φέρει σε νέες συνειδητοποιήσεις αλλά και σε νέα δεδομένα , για τυχόν σχέδια που θέλουμε να βάλουμε σε εφαρμογή. Ο αριθμός της έναρξης παρέα με τον αριθμό της ολοκλήρωσης , ανανεώνουν «κύκλους» και μας φέρνουν πιο κοντά στους πόθους μας. Οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά μας , υποστηρίζοντας μας σε κάθε μας σκέψη!

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 11/2 : Δύο ισχυροί αριθμοί χαρακτηρίζουν την ημέρα μας, και μας ωθούν να τολμήσουμε τις αλλαγές (εσωτερικές κυρίως) και απαιτώντας πολλά από εμάς , την ίδια στιγμή μας προσφέρουν ευκαιρίες να δώσουμε ώθηση σε θέματα που είχαν «κολλήσει». Ο καρμικός αριθμός 10, δίνει ευκαιρίες αναπροσδιορισμού, εφόσον βάσει του νόμου του Κάρμα, έχουμε «περάσει» τις εξετάσεις που μας έχει βάλει, και είμαστε έτοιμοι για μια δυναμική επανεκκίνηση. Σε συνδυασμό με την ενέργεια του 11, δίνει ευκαιρία βελτίωσης σε σχέσεις ή καταστάσεις . Ότι λήξει, θα είναι απλά γιατί δεν έχει κάτι άλλο να μας προσφέρει. Στον τομέα των σχέσεων αποφύγετε τις αντιθέσεις , συγκρούσεις ή εντάσεις. Οι προβληματισμοί ή τα διλήμματα θα φέρουν φόρτιση. Προσέξτε μην απαιτήσετε από τους άλλους περισσότερα από αυτά που μπορούν να δώσουν.
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 3 : Η ενέργεια του 11, δίνει το στίγμα της ξανά, αλλά σε συνδυασμό με τον 39 και κατ’επέκταση 12, φέρνει προτάσεις, ερωτικές σκέψεις και γενικά μια τάση να μοιραστούμε με τους άλλους τις επιθυμίες και τα συναισθήματα μας. Η μέρα είναι ιδανική να πάρετε μια ανάσα , και να αναλογιστείτε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, τι ακολουθεί παρακάτω! Οι ενέργειες των αριθμών τονίζουν την διαίσθηση μας και η ημέρα γίνεται ιδανική , στο να οραματιστούμε τι πραγματικά αναζητά ο εσώτερος εαυτός μας. φανείτε προσχτικοί σε συμβόλαια και προτάσεις που έχουν ελλειπή στοιχεία. Ο αρνητισμός και οι υπερβολές θα «πληρωθούν», οπότε προσφέρετε την βοήθεια σας όπου την χρειάζονται και προσπαθήστε να μπαίνετε στην θέση του άλλου πριν αντιδράσετε ή μιλήσετε!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 4: Δημιουργία και γέννηση φέρνουν οι δονήσεις των αριθμών, μέσα από προσπάθεια ή και μετά από ένα διάστημα καλού σχεδιασμού των καταστάσεων. Πιθανόν να λάβετε μηνύματα και να σας αναγγελθούν νέα , ειδήσεις που περιμένατε από καιρό. Ίσως εξ αρχής να μην έχουν κάτι θετικό, ή αυτό να μην είναι εμφανές ακόμα, αλλά έχετε εμπιστοσύνη στην ροή. Οι παλιές σας συνήθειες θα κληθούν να κάνουν ένα βήμα πίσω, με ότι συνέπειες έχει αυτό (αφήνοντας πίσω άτομα και καταστάσεις). Ό,τι φέρει σήμερα η μέρα αντιμετωπίστε το με σταθερά βήματα και μεθοδικότητα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή ρίσκα. Η μέρα δεν ευνοεί τον παρορμητισμό. Ο αριθμός 12, εκτός από προστασία, προσφέρει την αλλαγή οπτικής των καταστάσεων και έυρεση της ασφάλειας , από το υποσυνείδητο και τον εσώτερο εαυτό!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 5 : Ο αριθμός της μεταμόρφωσης , ο 13, σε συνδυσμό με την μεταβλητότητα του 5 φέρνει ριζικές αλλαγές τόσο πρακτικές όσο και ψυχικές , φέρνοντας μας ανταμοιβές για προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος. Ελέγξτε την παρορμητικότητα σας , γιατί μπορεί μια λάθος κίνηση να ανατρέψει όλα τα καλά αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών. Η μέρα φέρνει πάθος για κάθε τι, καλές ειδήσεις, ερωτική ικανοποίηση και μετάβαση σε ένα άλλο επίπεδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αρκεί να αλλάξετε οπτική!

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
Ημέρα 6: Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας , φέρνει οικογενειακές συναντήσεις και θέματα προσωπικών σχέσεων προς επίλυση. Ο αριθμός 14, με την καρμική του δόνηση, δίνει μαθήματα στον τομέα της αγάπης, των απολαύσεων αλλά και των ορίων. Ο περιορισμός που βιώνουμε από τα κλισέ της οικογένειας ή της νοοτροπίας μας , έχει την τάση να μας φέρνει φραγμούς σε προσωπικές ικανοποιήσεις ή στον ελέυθερο χρόνο μας. φανείτε υπομονετικοί και μην κρίνετε αυστηρά τους άλλους . κρατήστε όσο μπορείτε τις ισορροπίες στις ανάγκες των άλλων και στις δικές σας. Ο 14 επίσης μας ζητά, να ξεπερνάμε τον εαυτό μας σε κάθε νέα πρόκληση. Οπότε χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους , βρείτε την αρμονία στις σχέσεις (κάθε είδους)! Το καλλιτεχνικό και συγγραφικό μας ταλέντο, σήμερα ευνοείται , οπότε αφήστε το ελεύθερο να εκφραστεί χωρίς περιορισμούς!