Ετικέτες

, ,

81214

Η φιλοσοφία των Ταρώ, σχετίζεται με τις απόκρυφες παραδόσεις , από χρόνια πριν. Έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να σου μιλούν μέσα από εικόνες και να δίνουν σημαντικές πληροφορίες και μηνύματα. Τα Ταρώ είναι συνυφασμένα στη συνείδηση του κόσμου με την μαντική τέχνη. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ασυνείδητο – σ’εκείνο το βαθύ επίπεδο της μνήμης και γνώσης που κατοικεί μέσα στον κάθε ένα από εμάς . Ακόμα και αν συχνά αγνοούμε την δράση του, εκείνο επηρεάζει βαθιά κάθε πράξη μας…
Ας δούμε τι μηνύματα μας φέρνουν για την εβδομάδα που ξεκινά :

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μας έχουν να κάνουν περισσότερο με θέματα πρακτικά, επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Ειδήσεις, νέα αλλά και προτάσεις που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και επιτυχία σε στόχους. Σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, η ενέργεια της κάρτας Ακόλουθος των Διναρίων μας κάνει πιο αποδοτικούς , μας βοηθά να εμπιστευτούμε περισσότερο τους εαυτούς μας, να είμαστε πρακτικοί αλλά και αποδοτικοί. Ο ρεαλισμός χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές , χρησιμοπιούμε την κοινή λογική, και κρατάμε το λόγο μας σε υποχρεώσεις , αποδεικνύοντας στους άλλους ότι μπορούν να βασιστούν επάνω μας. από την άλλη το διάστημα αυτό τονίζει τις υλικές μας ανάγκες αλλά ταυτόχρονα μας ωθεί να παραμείνουμε σταθεροί σε επιθυμίες και όνειρα!

Το μέσο της εβδομάδας μας φέρνει αντιμέτωπους με το να ψάχνουμε το βαθύτερο νόημα της ζωής μας, να επικεντρωνόμαστε στην προσωπική μας αλήθεια αλλά και να ψάξουμε απαντήσεις , συνειδητοποιώντας πως ένας κύκλος έκλεισε και πάμε παρακάτω για κάτι ανώτερο. Οι μέρες αυτές φέρνουν στην επιφάνεια επιλογές στο να αφήσουμε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις , ξεκαθαρίζοντας λογαριασμούς. Οι μέρες αυτές ίσως μας φέρουν κούραση , περισσότερο ψυχολογική, από απαιτήσεις των άλλων που θα μας στραγγίσουν τα συναισθηματικά μας αποθέματα και να νιώσουμε ότι μας λείπει η ενέργεια ή η ελπίδα. Είναι όμως απλά ένα μεταβατικό στάδιο, πριν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η απαγκίστρωση από το παλιό , θα φέρει ευσεβείς πόθους και μια ουσιαστική αλλαγή πορείας έστω και μετά από στεναχώριες ή δυσκολίες.

Το τελείωμα της εβδομάδας, μας φέρνει αντιμέτωπους με φοβίες, άγχη, υλιστικές ανησυχίες αλλά και δεσμά , πιθανότατα επιτρέποντας στους άλλους να μας ελέγχουν. Καλό θα είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, καθώς υπάρχει πιθανότητα να είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με την αλήθεια και τις πιθανές επιπτώσεις για ένα θέμα , μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Εξετάστε προσεχτικά τις υποθέσεις σας και επιμείνετε να «εργάζεστε» με καλοσύνη αλλά και θετική σκέψη. Μην πέσετε στην παγίδα , περιορισμών που το μόνο που θα επιφέρουν είναι αμφιβολίες, απελπισία και αρνητικές σκέψεις! Βρείτε την ανεξαρτησία σας, και αποδεσμευτείτε από εμμονές , ξεχνώντας την αισιόδοξη πλευρά που προσφέρει η πνευματικότητα και η πίστη!