Ετικέτες

,

week274

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, ξεκινά και φέρνει μαζί της τις τελευταίες προκλήσεις ή πιέσης του μήνα. Ο νέος μήνας θα έχει την ενέργεια του Κύριου αριθμού 22, το οποίο και θα αναλύσουμε σε ξεχωριστό άρθρο.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015
Ημέρα 3 : Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας ωθεί να κλείσουμε κύκλους αλλά και να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες. Καλούμαστε να κάνουμε επιλογές αλλά και να αποφασίσουμε για τις προτεραιότητες που θα βάλουμε τις επόμενες μέρες. Ας μην χαθούμε στην συναισθηματική φόρτιση ή την ονειροπόληση . Μέσα από κάθε επιλογή λαμβάνουμε γνώσεις και εμπειρίες. Καλό είναι να αποβάλουμε θλίψεις και αρνητικές σκέψεις γιατί το μόνο που θα επιτύχουμε είναι να «πέσουμε» ψυχολογικά». Ίσως να νιώσουμε θύματα των καταστάσεων και ότι σε κάποιες περιπτώσεις προσφέρουμε περισσότερα απ’ότι αξίζει, όμως η δικαίωση βρίσκεται εκεί, ακόμα κι αν δεν την βλέπουμε.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015
Ημέρα 4 : Τα πρακτικά θέματα, αποκτήματα αλλά και γενικά οι εργασίες που αφορούν την καθημερινότητα, επικρατούν, μας αντλούν πολλή ενέργεια και μας κουράζουν. Από την άλλη κινήσεις, επαγγελματικές συναντήσεις , μας παρέχουν οικονομική ασφάλεια και ικανοποίηση. Φανείτε προσεχτικοί στην συναναστροφή σας με τους συνεργάτες ή τα πρόσωπα της οικογενείας. Ανταγωνισμοί και εντάσεις μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση. Όμως η μέρα δεν είναι αρνητική αν βρούμε την ισορροπία μας σε νου και συναίσθημα.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015
Ημέρα 5 : Δημιουργικές ασχολίες σε θέση επανεκκίνησης , μας ωθούν να μπούμε σε σκέψεις πως θα τις οργανώσουμε καλύτερα , με μέθοδο, σειρά , στρατηγική αλλά και φαντασία. Έχουμε κάθε ευκαιρία να αποδεχτούμε προτάσεις, να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα και να επιλέξουμε μετακινήσεις είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους. Η μέρα φέρνει επιτυχία σε ότι επιλέξετε να κάνετε και ιδιαίτερα ότι αφορά την οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση. Φίλοι και συνεργάτες θα είναι δίπλα σας , σε τυχόν προβλήματα ή αναποδιές.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015
Ημέρα 6 : Η μέρα φέρνει επιθυμίες που έχουν πια εκπληρωθεί, μέσα από δημιουργία, λόγο ή και επικοινωνία. Θέματα πρακτικά ή συναισθηματικά έχουν πάρει τον δρόμο τους . Ίσως να νιώσουμε κατάπτωση ή απίστευτη σπατάλη ενέργειας . παρόλ’αυτά μην χάσετε την θετική σας σκέψη και αισιοδοξία. Ίσως οι καταστάσεις να μας στεναχωρήσουν ή αντίθετα να μας λογικεύσουν , αν διαχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Μείνετε εστιασμένοι σε συγκεκριμένους στόχους και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που ενεργειακά σας «αδειάζουν» .

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015
Ημέρα 5: Μια ιδιαίτερη μέρα δεν θα μπορούσε να μην πάρει το χρώμα της από έναν εξίσου ιδιαίτερο αριθμό. Ένας Μαγικός αριθμός σαν τον 23 , δίνει λοιπόν στη μέρα μας , την ενέργεια της Φωτιάς , ωθώντας μας να λειτουργήσουμε ,με δύναμη (ιδιαίτερα πνευματική δύναμη) και αντοχή αλλά και να αφεθούμε σε μια πιο περιπειώδη τάση. Σε ότι σχεδιάσουμε ή συμφωνήσουμε θα πρέπει να λειτουργήσουμε με τιμιότητα και γαλήνη. Έτσι θα λάβουμε ικανοποίηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης μας. ταξίδια, εκδρομές στη φύση , είναι ιδανικά για να νιώσουμε ελευθερία ψυχής και πνεύματος.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015
Ημέρα 6 : Ημέρα ιδανική για οικογενειακές στιγμές , συναισθηματικές και φιλικές συναντήσεις . Μας απασχολούν τα συναισθήματα μας και οι σχέσεις μας αλλά και οι υποχρεώσεις μας μέσα στην οικογένεια ή την εργασία. Αναζητάμε την θαλπωρή και την γαλήνη, την ηρεμία και τον ρομαντισμό μέσα από τους άλλους . ίσως να νιώσουμε ότι δεν μας προσέχουν τόσο, εκφράζοντας στους γύρω μας παράπονα ή ζήλειες. Προσπαθήστε να μπείτε όσο μπορείτε στην θέση των άλλων , πριν απαιτήσετε οτιδήποτε. Προσφέρετε την βοήθεια σας με μέτρο και σύνεση.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015
Ημέρα 7 : Μια ημέρα που έχουμε την ευκαιρία να αποδεχτούμε προτάσεις, να έρθουμε σε επαφή με κόσμο , αλλά καλό θα ήταν να επιλέξουμε την κατάλληλη παρέα και το ιδανικό μέρος ανάλογα με την διάθεση μας. οι συνδυασμοί των αριθμών , μας φανερώνουν προκλήσεις ή και πιθανές εντάσεις σε θέματα επικοινωνίας. Η καταπόνηση σώματος και πνεύματος θα φέρει κακή διάθεση ή συναισθηματική φόρτιση . επιλέξτε κάτι που θα σας προσφέρει χαλάρωση και εσωτερική γαλήνη.