Ετικέτες

, ,

week8146

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά με ευνοϊκές επιρροές για δημιουργικές και καλλιτεχνικές ασχολίες ή δραστηριότητες που σχετίζονται με επικοινωνία , κοινωνικοποίηση και λόγο. Ξεκινά με πίεση και κούραση, αλλά προς το τέλος αποφορτίζεται και νιώθουμε ελευθερία κινήσεων.

Το ξεκίνημα της εβδομάδα μας , μας βρίσκει να βάζουμε τάξη και να προσπαθούμε να μείνουμε οργανωμένοι , σταθεροί και πιστοί σε ιδέες και στόχους.
Την Δευτέρα, οι κινήσεις μας αφορούν θέματα οικονομικά, διευθετήσεις αλλά και επαγγελματικές εκκρεμμότητες που τώρα μπαίνουν σε σειρά.
Η Τρίτη μας βρίσκει με μετακινήσεις , αλλαγές αλλά και ανατροπές σε σχέδια και πρόγραμμα. Τα συναισθηματικά μας σκαμπανεβάσματα αλλά και η κυκλοθυμία των άλλων ίσως μας προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση. Ακολουθείστε την ροή και μην αναλάβετε κάτι νέο.
Τετάρτη και ένας Κύριος αριθμός , ο 33 κάνει την εμφάνιση του και μας ωθεί να «αναλάβουμε» την συναισθηματική αποφόρτιση των άλλων γύρω μας. Μέσα από την προσφορά νιώθουμε ότι αναγεννιόμαστε, αλλά καλό θα είναι να βρούμε ισορροπίες ανάμεσα στο «δίνω – λαμβάνω» , έτσι ώστε να μην «αδειάσουμε» ενεργειακά.
Πέμπτη και άλλος ένας Κύριος αριθμός δίνει την πνευματική του ενέργεια, μαζί με εντάσεις και συναισθηματικές μεταπτώσεις. Ο 11 , ως Δάσκαλος μας βάζει «δύσκολα» και προκλήσεις που καλούμαστε να τις υπερπηδήσουμε. Οι συνδυασμοί των αριθμών προσφέρουν μάθηση σε όλα τα επίπεδα, ακόμα κι αν αυτό μας προκαλέσει δυσαρέσκεια ή απογοήτευση. Φυσικά η μέρα φέρνει μηνύματα , αλλά και επίτευξη στόχων, οικονομικών ή ερωτικών!
Η Παρασκευή μας βρίσκει με διάθεση να «βγούμε» από την θυματοποίηση και να παραβρεθούμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις , να αποδχτούμε προσκλήσεις , θέλοντας να βάλουμε στη μέρα μας , μια δόση πολυτέλειας. Δεν θα λείψουν φυσικά οι επαγγελματικές πιέσεις ή η κόπωση. Όμως καλό θα ήταν να αποφύγουμε την καταπόνηση νου και σώματος.

Το Σαββατοκύριακό μας βρίσκει να θέλουμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές και να επιλέξουμε ασχολίες όχι συνηθισμένες ή που μας προκαλούν πλήξη. Η Κυριακή φέρνει ερωτικές συναντήσεις, διασκέδαση και μια νότα ανανέωσης από την πίεση των προηγούμενων ημερών.