Ετικέτες

, ,

192510

Η φιλοσοφία των Ταρώ, σχετίζεται με τις απόκρυφες παραδόσεις , από χρόνια πριν. Έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να σου μιλούν μέσα από εικόνες και να δίνουν σημαντικές πληροφορίες και μηνύματα. Τα Ταρώ είναι συνυφασμένα στη συνείδηση του κόσμου με την μαντική τέχνη. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ασυνείδητο – σ’εκείνο το βαθύ επίπεδο της μνήμης και γνώσης που κατοικεί μέσα στον κάθε ένα από εμάς . Ακόμα και αν συχνά αγνοούμε την δράση του, εκείνο επηρεάζει βαθιά κάθε πράξη μας…
Ας δούμε τι μηνύματα μας φέρνουν για την εβδομάδα που ξεκινά :

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας, έχει την επιρροή του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ δημιουργόντας μας , μια λανθασμένη αίσθηση εγκλωβισμού. Τις ημέρες αυτές θα εστιάσουμε σε θέματα πρακτικά ή ότι έχει σχέση με οικονομικές δοσοληψίες και υποχρεώσεις. Πιθανόν αρνητικές σκέψεις να επισκιάσουν την αισιοδοξία μας και – έστω και παροδικά – θα διαπιστώσουμε ότι οι φόβοι και οι ανασφάλειες μας, θα μας φέρουν σε συμπεράσματα που δεν έχουν βάση. Οι συναισθηματικές μας ανάγκες , έχουν την τάση να καλυφθούν από υλική ικανοποίηση. Όμως αν δεν «δουλέψουμε» μέσα μας τις ουσιαστικές επιθυμίες ή αδυναμίες μας, τότε καμία υλιστική αναζήτηση δεν θα φέρει την ικανοποίηση που αναζητάμε και δεν κλείσει κανένα κενό.

Το μέσο της εβδομάδας έχει μια πιο ανάλαφρη ενέργεια και συνδέεται με τον Αρχάγγελο Ουριήλ. Οι μέρες αυτές, μας φέρνουν μια αίσθηση ικανοποίησης και εφησυχασμού. Οι κόποι μας κατά κάποιο τρόπο ανταμοίβονται μετά από πολλή προσωπική εργασία και έχουμε πια την ευκαιρία να χαρούμε αλλά και να ξεκουραστούμε λίγο. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αφιερώσουμε χρόνο στο εαυτό μας και στις ασχολίες μας. Οι σκέψεις μας ησυχάζουν και βρίσκουμε, ίσως και μέσα από εναλλακτικές θεραπείες την ηρεμία μας. Θέματα που αφορούν το σπίτι και εργασίες μέσα σε αυτό μπαίνουν σε σειρά, αφήνοντας σας να απολαύσετε τα όμορφα πράγματα της ζωής.

Το κλείσιμο της εβδομάδας μας, έχει ξανά την επιρροή του Αρχάγγελου Ουριήλ, αλλά αυτή τη φορά, σε συνδυασμό με τους αριθμούς, μας ωθεί να βρούμε την ισορροπία μέσα μας αλλά και γύρω μας.Ίσως να νιώθουμε ότι ασχολούμαστε με πολλές υποχρεώσεις ή σχέδια ταυτόχρονα και καλούμαστε απλά να σκεφτούμε ότι δεν χρειάζεται να τα διευθετήσουμε όλα μαζί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιθανόν το στρες και το άγχος να μας καταβάλλει αλλά καλό θα ήταν να εστιάσουμε στην παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής και να βρούμε τρόπους έτσι ώστε οι καταστάσεις να μας φανούν πιο ανάλαφρες. Οικονομικά και συναισθηματικά εναλλάσσονται, κάνοντας μας να χάνουμε – έστω και για λίγο – την ηρεμία μας. Ακολουθήστε τη ροή και μην αντιστέκεστε σε ό,τι αλλάζει.