Ετικέτες

, , ,

201015

Οι ενέργειες των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Σαμουήλ, χρωματίζουν την ημέρα μας, και σε συνδυασμό με τους αριθμούς, μας «γεμίζουν» με δύναμη για αλλαγή, για εσωτερική επανάσταση αλλά παράλληλα μας τονίζουν ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρουμε δραστικές αποφάσεις.

Διλήμματα και μια αίσθηση βραδύτητας ή αντιθέσεις θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την ροή των καταστάσεων σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας σε συναισθηματικό.
Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις ή τις συγκρούσεις, περιμένοντας από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης ή να αναλλάβουν την ευθύνη κάποιων καταστάσεων ή εξελίξεων.
Σήμερα καλούμαστε να αντλήσουμε ζωή από το δημιουργικό μας κομμάτι και να βάλουμε νέους σπόρους για ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Ίσως να λάβουμε ειδήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα και ανταμοιβές.
Οι κινήσεις και οι προσπάθειες του παρελθόντος ανταμοίβονται. Εμπόδια και αντιστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσατε, τώρα πια έρχονται μπροστά και απαιτούν από εμάς, να τα αντιμετωπίσουμε αλλά και να τα λύσουμε.
Η μέρα μας βοηθά να δούμε την αλήθεια σε μια κατάσταση ή σε μια σχέση και μέσα από αυτή την διαπίστωση να ωριμάσουμε και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις.
Η αίσθηση ότι μας τελειώνει ο χρόνος σε συγκεκριμένα θέματα ίσως φέρει άγχος και στρες. Όμως η επιρροή του αριθμού 11, μετά τις προκλήσεις πάντα φέρνει ανταμοιβές και πραγματοποίηση.
Αφεθείτε στην ροή και ασχοληθείτε με τις εναλλακτικές θεραπείες , τον διαλογισμό ή ότιδήποτε προσφέρει σε σώμα και πνεύμα, θεραπεία και υγεία.