Ετικέτες

, , ,

221015

Οι ενέργειες του Αρχαγγέλου Γαβριήλ και του Αέρα, μας ωθούν να αναζητήσουμε νέες πηγές δημιουργικότητας, έμπνευσης , βάζοντας καινούργιους στόχους έστω και μέσα από προκλήσεις.

Η μέρα μας βοηθά να δούμε την αλήθεια σε καταστάσεις ή συμπεριφορές άλλων που μας απασχολούν ή μας δυσκολεύουν. Όμως έχει έρθει η στιγμή να βρούμε την δύναμη μας, και να αναζητήσουμε νέες μεθόδους να αυξήσουμε το εισόδημα μας, αλλά και γενικότερα να προσφέρουμε στους εαυτούς μας την αφθονία που μας αξίζει σε όλα τα επίπεδα.
Ο αριθμός 22, έχει την ενέργεια ενός Κύριου αριθμού, φέρνοντας από την μία δυσκολίες, εντάσεις ή και συναισθηματικά αδιέξοδα, αλλά από την άλλη μας υπενθυμίζει ότι η πνευματική μας δύναμη είναι το πιο σημαντικό μας όπλο για να υλοποιήσουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη.
Σήμερα καλούμαστε να μετατρέψουμε το αρνητικό σε θετικό και μέσα από αυτό να βρούμε σημαντικές και αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες θα μας ωθήσουν να κάνουμε βήματα μπροστά με πρόοδο και σημαντική εξέλιξη.
Η μέρα έχει την ενέργεια του αριθμού 4, αυτό μας δείχνει ότι καλούμαστε να οργανώσουμε και να βάλουμε τάξη στην καθημερινότητα μας. Όρια σε καταστάσεις και ανθρώπους γύρω μας , αλλά και να νιώσουμε ασφάλεια μέσα από δικά μας βήματα.
Τα μεγάλα ρίσκα ή οι υπερβολικές αλλαγές δεν ευνοούνται. Παραμείνετε σε ότι γνωρίζετε καλά και παλέψτε ή κοπιάστε για αυτά.
Φροντίστε την υγεία σας, ψυχική ή σωματική , έτσι ώστε να έχετε διαύγεια και σύνεση σε αποφάσεις και κινήσεις που θέλετε κάνετε για το μέλλον!