Ετικέτες

,

24251015

Οι ενέργειες των Αρχαγγέλων Ουριήλ και Ραφαήλ μας συντροφεύουν και μας δίνουν δύναμη και θάρρος να πάρουμε αποφάσεις και να αποτοξίνωθούμε από καταστάσεις και σχέσεις που μας κάνουν μόνο κακό.

Η εσωτερική μας πίστη και δύναμη μας βοηθούν να ανοίξουμε τα φτερά μας, και να προσεγγίσουμε τις καταστάσεις με περισσότερη συμπόνοια προς τους άλλους) , συγχώρεση και ευγένεια.
Τα γεγονότα αλλά και το πως αισθανόμαστε , μας βοηθούν να ωριμάσουμε και να πιστέψουμε σε εμάς τους ίδιους. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες πάνε παράλληλα και καλούμαστε από την μία να υπερπηδάμε τις δυσκολίες και από την άλλη σαν μαχητές να «αρπάζουμε» κάθε καλή πρόταση ή ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας και να την υλοποιούμε.
Η λογική και η μαγική αίσθηση πάνε χέρι χέρι αυτό του Σαββατοκύριακο , γι΄αυτό φροντίστε να μη χάσετε καμία από τις δυο.
Απελευθερώστε ενέργειες που σας επιβαρύνουν όπως σκληρότητα, ανταγωνισμό ή ζήλια.
Θα νιώσετε έντονα μέσα στο διήμερο ότι καλείστε να πάρετε μια απόφαση, ότι κάποιο θέμα που σας απασχολεί είναι μπερδεμένο ή περίπλοκο.
Μέσω της διαίσθησης σας, κάντε ένα είδος έρευνας, είναι πολύτιμη η καθοδήγηση που έχετε μην την αφήσετε να πάει χαμένη.
Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τι πραγματικά έχετε ανάγκη και απεγκλωβιστείτε από την ονειροπόληση.
Αναλλάβετε δράση χωρίς να κοιτάτε πίσω.
Οι εναλλακτικές θεραπείες – ιδιαίτερα την Κυριακή – θα βοηθήσουν πολύ στο να έχουμε διαύγεια και λογική προσέγγιση σε κάθε αλλαγή ή ανατροπή.