Ετικέτες

, ,

261011115

Η φιλοσοφία των Ταρώ, σχετίζεται με τις απόκρυφες παραδόσεις , από χρόνια πριν. Έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να σου μιλούν μέσα από εικόνες και να δίνουν σημαντικές πληροφορίες και μηνύματα. Τα Ταρώ είναι συνυφασμένα στη συνείδηση του κόσμου με την μαντική τέχνη. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ασυνείδητο – σ’εκείνο το βαθύ επίπεδο της μνήμης και γνώσης που κατοικεί μέσα στον κάθε ένα από εμάς . Ακόμα και αν συχνά αγνοούμε την δράση του, εκείνο επηρεάζει βαθιά κάθε πράξη μας…
Ας δούμε τι μηνύματα μας φέρνουν για την εβδομάδα που ξεκινά :

Το ξεκίνημα της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου,έχει την ενέργεια της Γης κι αυτό δηλώνει ότι την προσοχή μας τραβούν θέματα οικονομικά και πρακτικά, βρίσκοντας μας σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις αλλά και περιμένωντας ειδήσεις για κάτι το οποίο έχουμε «δουλέψει» το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρίες για μάθηση ή εκπαίδευση πάνω σε θέματα καριέρας ή όχι έρχονται τις ημέρες αυτές και καλούμαστε να τις «αρπάξουμε» και να τις εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Τις ημέρες αυτές θα διαπιστώσουμε ότι τα σχέδια μας κατευθύνονται με επιτυχία προς τους στόχους που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Άνθρωποι έρχονται δίπλα μας, που μας ωθούν να βρούμε την ανεξαρτησία μας , την αισιόδοξη σκέψη μας αλλά παράλληλα μας βοηθούν να εστιάσουμε στην ρεαλιστική πλευρά της ζωής , προσεγγίζοντας ότι θέλουμε με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας. Σε ό,τι προτάσεις σας γίνουν φυσικά πριν αποδεχτείτε , κάντε την έρευνα σας και επανεξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται. Το διάστημ αυτό ίσως ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή αποκτήσετε ένα νέο ενδιαφέρον.

Το μέσο της εβδομάδας μας, έχει την ενέργεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ που μας ωθεί να πάρουμε μια απόφαση, να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι ακριβώς θέλουμε και ποιούς θέλουμε δίπλα μας και βάσει αυτού να καταλήξουμε και να παλέψουμε για ό,τι πραγματικά αξίζει. Η ανάγκη να αποτοξινωθούμε από ότι μας φθείρει και μας κάνει κακό , θα μας ωθήσει να φροντίσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας.Ίσως νιώθουμε ότι βιώνουμε καταστάσεις που μοιάζουν πολύπλοκες, αλλά οι λύσεις είναι μέσα μας, αρκεί να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή.

Το τέλος της εβδομάδας, έχει πολύ ενδοσκόπηση και μεταφυσικές επιρροές. Η ενέργεια του αρχαγγέλου Ραζιήλ μα ωθεί να απομονωθούμε, να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να αναλογιστούμε τι έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα στη ζωή μας. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την πνευματική μας δύναμη και μέσα από αυτή να υλοποιήσουμε αυτό που θέλουμε. Οι μέρες αυτές μας δίνουν ένα «μάθημα», μια συμβουλή για το πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα με όπλο μας τις εμπειρίες του παρελθόντος και την σοφία μας.