Ετικέτες

, ,

291015

Οι ενέργειες του Αρχαγγέλου Χανιήλ και της Γης μας συντροφεύουν σήμερα και πέρα από την πολύ έντονη διαισθητική δύναμη που μας δίνουν, παράλληλα μας ωθούν να περιμένουμε κάτι θετικό όσο αφορά θέματα πρακτικά ,οικονομικά ή μας δίνουν ευκαιρίες για σπουδές και μάθηση νέων γνώσεων.

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε τα σχέδια μας, να επανεξετάσουμε τα δεδομένα και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας.
Όλη αυτή η διαδικασία έχει έναν χαρακτήρα ωρίμανσης βοηθώντας μας να γίνουμε πιο δυνατοί και σίγουροι.
Οι συνδυασμοί αριθμών και καρτών δίνουν στη μέρα μας, μια δόνηση θεραπείας η οποία αντλείται από εμάς τους ίδιους. Καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις θεραπευτικές μας ιδιότητες και να προσφέρουμε ίαση σε νου σώμα και πνεύμα.
Η ανάγκη μας για τακτοποίηση και οργάνωση του χώρου μας, θα έχει αντίκτυπο και στην τακτοποίηση του μυαλού και των σκέψεων μας.
Γι αυτό βάλτε σειρά σε ό,τι έχετε ανάγκη γιατί αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.
Καλούμαστε. έστω και μέσα από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα να φανούμε αισιόδοξοι και ρεαλιστές, υπομονετικοί , δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ότι γίνεται γύρω μας.
Φανείτε προσεχτικοί σε πληροφορίες και προτάσεις. Ίσως να μη σας αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια ή να υπάρχουν στοιχεία που να παραμείνουν καλά κρυμμένα. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες.
Ακούστε την διαίσθηση σας ακόμα και όταν κοιμάστε. Επίσης ο διαλογισμός και οι ενεργειακές θεραπείες σήμερα ευνοούνται. Ο αριθμός 29, δεν παύει να έχει την ενέργεια του 11 που μας δίνει σημαντικές ευκαιρίες και προκλήσεις παράλληλα τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε και να βγούμε κερδισμένοι.