Ετικέτες

, ,

21181115

Η φιλοσοφία των Ταρώ, σχετίζεται με τις απόκρυφες παραδόσεις , από χρόνια πριν. Έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να σου μιλούν μέσα από εικόνες και να δίνουν σημαντικές πληροφορίες και μηνύματα. Τα Ταρώ είναι συνυφασμένα στη συνείδηση του κόσμου με την μαντική τέχνη. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ασυνείδητο – σ’εκείνο το βαθύ επίπεδο της μνήμης και γνώσης που κατοικεί μέσα στον κάθε ένα από εμάς . Ακόμα και αν συχνά αγνοούμε την δράση του, εκείνο επηρεάζει βαθιά κάθε πράξη μας… Ας δούμε τι μηνύματα μας φέρνουν για την εβδομάδα που ξεκινά :

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, μαζί με τον νέο μήνα, φέρνει την ενέργεια της Γης.

Πρακτικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, όχι με την τάση των προβλημάτων ή των εντάσεων αλλά με την αίσθηση της οικονομικής ασφάλειας και της θετικής ροής των θεμάτων που είχαν φέρει κολλήματα το προηγούμενο διάστημα. Ο αριθμός 10 δίνει την επιπρόσθετη δόνηση του, δίνοντας μας στιγμές χαράς, ολοκλήρωσης με την έννοια της θετικής έκβασης των καταστάσεων και την ανάγκη να έρθουμε κοντά σε όσους αγαπάμε ως οικογένεια. Μια τάση επανεκκίνησης μας πλημμυρίζει και μας φέρνει ηρεμία σε θέματα υποχρεώσεων και οικονομικών συνδιαλλαγών.

Το μέσο της εβδομάδας μας, έχει την ενέργεια του Αρχαγγέλου Χανιήλ, με ιδιαίτερα πνευματικές και μεταφυσικές δονήσεις. Καλούμαστε να βρούμε το πνευματικό μας κομμάτι και να αντλήσουμε δύναμη από εκεί. Να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας, να μείνουμε σε ειρήνη όσο μπορούμε και να βρούμε λύσεις χωρίς άγχος και στρες με την βοήθεια του διαλογισμού. Φανείτε προσεχτικοί σε συμφωνίες που θα συνάψετε ή σε στοιχεία που θα σας δοθούν για υποθέσεις σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχουν «κρυμμένες» πληροφορίες ή ελλειπή δεδομένα. Αποφασίστε να δουλέψετε από τη μη δράση. Χωρίς εντάσεις και προστριβές. Βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη και επιλέξτε να κάνετε πράγματα που σας κρατούν σε ηρεμία και γαλήνη.

Το κλείσιμο της εβδομάδας, έχει την ενέργεια του Νερού.Φέρνει θέματα συναισθηματικά στο προσκήνιο με την έννοια της ανάγκης να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να «αναβαθμίσουμε» τη σχέση μας. Για όσους είναι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες. Αποφύγετε τυχόν εντάσεις και διαπληκτισμούς. Επιλέξτε την συγχώρεση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε πίσω σε μια σχέση.Επιλέξτε τρόπους ανάρρωσης ή θεραπείας των σχέσεων σας με τα αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι αξίζουν θα παραμείνουν έτσι κι αλλιώς. Όμορφες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα δώσουν στιγμές τρυφερότητας στο τέλος της εβδομάδας μας!