Ετικέτες

,

reikikids

Βαΐα Παππά

Teacher παιδικού Ρέικι

Το Ρέικι ως γνωστό είμαι μια θεραπευτική τέχνη που φημίζεται όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά του αλλά και για την απλότητα της.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το Ρέικι και απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη του σε θέματα χαλάρωσης, αντιμετώπισης του άγχους, ανακούφισης από τους πόνους, ψυχικής γαλήνης και ισορροπίας αλλά και σε θέματα ενεργειακής καθαρότητας της αύρας και των τσάκρα.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν πολλοί γονείς έχοντας δει φανερά αποτελέσματα στον εαυτό τους επιθυμoύν να »σπρώξουν» και τα παιδιά τους σε αυτό το μονοπάτι.

Θεωρούν ότι ο δρόμος του Ρέικι είναι ένας πολύ φωτεινός δρόμος και αξίζει να τον ακολουθήσει κανείς από την πολύ τρυφερή ηλικία.

Είναι λοιπόν πλέον γεγονός τώρα και στη χώρα μας πολλοί γονείς να έρχονται μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν σεμινάρια Ρέικι ή τα εντάσσουν σε ειδικά προγράμματα παιδικού Ρέικι.

Η παρακολούθηση σεμιναρίων Ρέικι από μικρά παιδιά έχει πολλά οφέλη:

αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η διαίσθηση και η φαντασία των παιδιών

 • καλλιεργείται η θετική σκέψη στην αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκoλιών
 • βελτιώνονται οι σχέσεις και η επικοινωνία ανάμεσα σε γονείς και παιδιά
 • καλλιεργείται ο σεβασμός προς τους μεγαλύτερους και τους δασκάλους
 • αναπτύσσεται η συνειδητή επαφή με τη φύση και το ενδιαφέρον για τη φροντίδα των φυτών και των ζώων
 • επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ενέργειαςτα παιδιά μαθαίνουν πως να φροντίζουν το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα ( αύρα και τσάκρα ) αλλά και την αναγκαιότητα της διατήρησης της ενέργειάς μας καθαρή και προστατευμένη
 • αναπτύσσεται επίσης η συναισθηματική νοημοσύνη τους, η συμπόνια και η κατανόηση στα προβλήματα των συνανθρώπων τους
  κατανοούν πως η έλλειψη ζωτικής ενέργειας και ο αρνητικός τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς αποτελούν τις κυρίαρχες αιτίες για τις ασθένειες του σώματος
  Τέλος, συμβάλει στο χτίσιμο μιας υγιούς και φωτεινής προσωπικότητας αλλά και ενός δυνατού οργανισμού γεμάτο ενέργεια και ζωτικότητα
  Αυτά και άλλα πολλά είναι τα θετικά αποτελέσματα του Ρέικι στη ζωή ενός παιδιού (και όχι μόνο), τα οποία φυσικά και ανακαλύπτει κανείς στην πορεία και με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή : Geom