Ετικέτες

, , ,

16122015

Η ενέργεια της Παναγίας και του καρμικού αριθμού 16, επηρεάζουν την ημέρα μας και δίνουν μια ιδιαίτερα πνευματική δόνηση.

Οι σημερινοί συνδυασμοί έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες, και όσο θα εστιάσουμε σε αυτές τόσο τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν και θα νιώθουμε ότι κάποιος μας προστατεύει και μας φροντίζει.
Δώστε βάση ακόμα και στις πιο ανεπαίσθητες διαφορές. Η ενέργεια της Παναγίας, σας δίνει κουράγιο και πίστη για το πως θα αντιμετωπίσετε την συναισθηματική φόρτιση αλλά και τα ψυχικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να νιώσετε. Θα έχετε καθοδήγηση σε ότι κάνετε αρκεί να είστε «ανοιχτοί».
Σήμερα μην αναλάβετε κάτι νέο και μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ιδέες και σκέψεις μπορούν να πάρουν μορφή από αύριο και μετά.
Ο αριθμός 16, ως καρμικός, μας δίνει μαθήματα αγάπης στον τομέα των σχέσεων. Μας ωθεί να ξεχωρίσουμε το αληθινό από το αληθοφανές. Αλλά ταυτόχρονα να μπούμε και σε μια διαδικασία να σκεφτούμε, αν κάποιες σχέσεις ή άτομα , έχουν αυτό που επιθυμούμε και αναζητάμε, ή είναι άλλοι οι λόγοι που παραμένουμε εκεί.
Προσπαθήστε να βάλετε την λογική στις σκέψεις σας και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.
Αναπαυθείτε όσο μπορείτε και δώστε χώρο και χρόνο σε όποια κατάσταση χρειάζεται.