Ετικέτες

, , ,

15122015

Η ημέρα μας , έχει την ενέργεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ωθώντας μας να παραδεχτούμε την αλήθεια στον εαυτό μας και να δράσουμε βάσει διαίσθησης.

Αντιμετωπίστε κατά πρόσωπο τις καταστάσεις και τα συναισθήματα σας. Εμπιστευθείτε κάθε τι που θα νιώσετε και μην προσπαθήσετε στιγμή να το αποφύγετε.
Ο αριθμός 15 από την ημερομηνία, δίνει την αίσθηση των ριζικών αλλαγών αλλά και την ανάγκη να βρούμε κάτι νέο, που να μας ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα. Η δόνηση του , έντονη και δυνατή. Γι αυτό φροντίστε να δράσετε με σύνεση , χωρίς παρορμητισμό. Είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε. Φοβίες, ανασφάλειες ή και έντονα συναισθήματα που έχουν να κάνουν με υλικές αξίες, έρωτα ή πάθη μας κατακλύζουν και απλά καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε όλα αυτά, να βρούμε την πνευματικότητα και την πιο υψηλή δόνηση.
Η ενέργεια του αριθμού 44, ναι μεν εστιάζει στις αξίες υλικές και μη , της ζωής αλλά παράλληλα μας προτρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στο πρακτικό και το πνευματικό μας στοιχείο για να έχουμε ψυχική ισορροπία.
Σε συναισθηματικό επίπεδο, μην αφήσετε ζήλιες και ανταγωνισμούς να «χαλάσουν» ό,τι όμορφο έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αφιερώστε όλη σας την δυναμική ενέργεια στο να θέσετε νέους στόχους με ρεαλισμό και ακεραιότητα , τολμώντας να κάνετε αλλαγές ή να επιχειρήσετε πράγματα τα οποία δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν να κάνετε.
Οργανώστε καλά τα οικονομικά σας και βάλτε πρόγραμμα. Όλα μπορούν να γίνουν!