Ετικέτες

, , ,

17122015

Η ενέργεια του Ουριήλ σε συνδυασμό με την την επιρροή του Μαγικού αριθμού 17 μας ωθούν να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας μέσω μεθόδου που ούτε καν μπορούμε να αντιληφθούμε.

Σήμερα θα έχουμε την αίσθηση ότι όλα μπορούν να εκπληρωθούν αλλά και να «κουμπώσουν» σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο.
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο, στην επαφή μας με τους άλλους και καλούμαστε να έχουμε σε ισορροπία αυτά που λαμβάνουμε με αυτά που εισπράτουμε.
Η ενέργεια του αριθμού 1 στην ημέρα σε συνδυασμό με τον 17, μπορεί να φέρει εξέλιξη σε θέματα που μας απασχολούν και να ψυχικά να μας δώσει μια αίσθηση ανάκαμψης και ροής. Όλα αρχίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέματα οικογενειακά ή συναισθηματικά μπορούν να λυθούν μέσω της συζήτησης με ευγένεια και ανοιχτή καρδιά.
Αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και δώστε χώρο στους άλλους να εκφράσουν τις αδυναμίες ή τις ανασφάλειες τους.
Φανείτε προσεχτικοί, ποιοι σας ζητούν βοήθεια, καθώς υπάρχει η περίπτωση να χάσετε χρόνο και ενέργεια από άτομα που ουσιαστικά δεν λαμβάνουν με σωστό τρόπο την προσφορά σας ή το ενδιαφέρον σας , για λύσεις.
Ο αριθμός 17, σημαντικός σήμερα, να βοηθήσει μέσω του διαλογισμού ή των εναλλακτικών θεραπειών,δίνοντας ροή σε φιλοδοξίες, σκέψεις ή ακόμα και πραγμάτωση σε ότι εκκρεμεί.
Μείνετε εστιασμένοι στον πνευματικό σας εαυτό, και κρατήστε την ελπίδα και την πίστη ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά!