Ετικέτες

, ,

1920122015

Οι ενέργειες γι αυτό το Σαββατοκύριακο , «μπερδεύονται» ανάμεσα στην Φωτιά, τη Γη αλλά και την σημαντική επιρροή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Οι μέρες αυτές μας ωθούν να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας , με λογική και πειθαρχία. Να αναλάβουμε με αποφασιστικότητα κάθε τι πρακτικό και να δώσουμε λύσεις.

Μέσα σε αυτό το διήμερο, θα υπάρξει ροή αφθονίας και γενικά σε θέματα επαγγελματικά θα νιώσετε ότι θα έρθουν ευκαιρίες ή και συμφωνίες. Το Σάββατο έχει την καρμική ενέργεια του 19, ένας αριθμός που ναι μεν υπόσχεται ξεκινήματα έστω και για δεύτερη φορά, αλλά καλούμαστε να ορίσουμε τον αυταρχισμό μας, και τις απότομες συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στη θυματοποίηση και στην τάση μας για επιβολή απέναντι στους άλλους.
Την Κυριακή οι ενέργειες ρέουν με άλλους ρυθμούς, πιο ξαφνικούς, και εκεί θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και χωρίς πολύ σκέψη να πάρουμε αποφάσεις και να κινηθούμε με αυθορμητισμό.
Θα έχουμε την αίσθηση ότι οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές τελειώνουν και όλα μπροστά μας μεταβάλονται με μιας.
Ο αριθμός 20, από την άλλη ίσως φέρει συναισθηματικές αντιθέσεις, και εσωτερικές συγκρούσεις. Μην παραμείνετε «κολλημένοι» σε σκέψεις ή καταστάσεις, εκμεταλευτείτε την ροή των γεγονότων και προχωρήστε μπροστά. Λάβετε τα μηνύματα που έρχονται στο υποσυνείδητο σας και χαρείτε για αυτή τη «φώτιση» που σας συμβαίνει και με την βόήθεια του 20, θεραπεύστε ότι σας βαραίνει ή σας πικραίνει. Οι μέρες δίνουν ευκαιρίες επανεκκίνησης!